Příspěvek na bydlení - chodí dopis?

Anonymní
3.5.17 12:48

Příspěvek na bydlení - chodí dopis?

Ahoj, pobírám příspěvek na bydlení a vždy mi chodil dopis protože se trochu měnila částka, ted se asi měnit nebude a žádný dopis nepřišel. Je to v pořádku nebo tam mám raději zavolat? Chodí vám dopis i když se částka nemění? Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
blabla123
3.5.17 13:09

Když se částka neměnila, tak nepřišel, pouze při změnách chodil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.5.17 13:14
@blabla123 píše:
Když se částka neměnila, tak nepřišel, pouze při změnách chodil.

děkuji za tvůj čas

• Citovat
  • Upravit
blabla123
3.5.17 13:15
@Anonymní píše:
děkuji za tvůj čas

Nemáš zač, snad jsem ti pomohla, údaje cca 5 let staré. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5165
3.5.17 13:18

Pokud neprisel, muze to byt ze 2 duvodu. 1) castka se nezmenila, 2) tve podklady, jeste nebyly zpracovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.17 13:22
@Anik6 píše:
Pokud neprisel, muze to byt ze 2 duvodu. 1) castka se nezmenila, 2) tve podklady, jeste nebyly zpracovany.

děkuji moc, určitě to tedy bude možnost 1. protože jsem tam byla přesně před měsícem, naše úřednice jsou rychlé, dopis mám vždy doma max do deseti dní :)

• Citovat
  • Upravit
5165
3.5.17 13:32
@Anonymní píše:
děkuji moc, určitě to tedy bude možnost 1. protože jsem tam byla přesně před měsícem, naše úřednice jsou rychlé, dopis mám vždy doma max do deseti dní :)

tak to se mas, ze mas tak rychle :mavam: odkud jsi? V Praze se nestiha :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.17 13:32
@Anonymní píše:
děkuji moc, určitě to tedy bude možnost 1. protože jsem tam byla přesně před měsícem, naše úřednice jsou rychlé, dopis mám vždy doma max do deseti dní :)

anonymní dva, mně taky tentokrát nepřišel dopis, taky jsem to podávala hned na začátku dubna. Co to znamená nevím, ale taky nic nepřišlo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat