Příspěvek na bydlení -vlastní byt

Anonymní
26.4.15 20:47

příspěvek na bydlení -vlastní byt

Dobrý den, prosím potřebuji se zeptat zda někdo nevíte jestli se poskytuje nějaký příspěvek na bydlení i když byt je v mém osobním vlastnictví? tj že platím náklady do fondu oprav, teplo, vodu, elektriku a plyn.?

Nebo je to pouze pro lidi kteří jsou v nájmu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
26.4.15 20:49

Poskytují ho i když jsi vlastník ale počítá se do výdajů teplo, voda, el, plyn… ne nájem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
26.4.15 20:54
@JaneDoe píše:
Poskytují ho i když jsi vlastník ale počítá se do výdajů teplo, voda, el, plyn… ne nájem :-)

Asi jsi se upsala. Ve vlastním se nájem neplatí. Ve vlastním bytě se nepočítá fond oprav. Počítá se teplo, voda, elektrika, odpad. V nájemním bytě se nájem počítá do nákladů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
26.4.15 20:55
@aprazanda píše:
Asi jsi se upsala. Ve vlastním se nájem neplatí. Ve vlastním bytě se nepočítá fond oprav. Počítá se teplo, voda, elektrika, odpad. V nájemním bytě se nájem počítá do nákladů.

jo spíš jsem to blbě napsala :-) myslela jsem to tak v porovnání s PnB v nájemním bytě :-) hezky jsi to shrnula :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
26.4.15 21:04

@JaneDoe OT: Pekny metriky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
26.4.15 21:06
@Gorlami píše:

děkuju :kytka: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.4.15 21:56
@Gorlami píše:

Jsem si zapla metříky ( mám tam nastavení omezení při dlouhých kecávkách) že tam uvidím njaký originální metříky ( protože část těch měëtříků jsme viděla)
No tak jsem to složitě našla, zapla vracela aktualizovala a já nevím co všechno a co tam
Metříky :lol: :lol: Já se picnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
26.4.15 22:00
@DeTer píše:
Jsem si zapla metříky ( mám tam nastavení omezení při dlouhých kecávkách) že tam uvidím njaký originální metříky ( protože část těch měëtříků jsme viděla)
No tak jsem to složitě našla, zapla vracela aktualizovala a já nevím co všechno a co tam
Metříky :lol: :lol: Já se picnu :mrgreen:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
26.4.15 22:02

@JaneDoe ha ha ha :zed: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
26.4.15 22:34

Není to tak úplně pravda, co ti tady píší, fond oprav se nepočítá, nicméně počítají takzvané srovnatelné náklady, najdi si výši podle města, kde bydlíš, podle počtu jeho obyvatel a podle počtu lidí v domácnosti. Je to ekvivalent nájmu pro majitele nemovitostí, takže se ti započítají tyto srovnatelné náklady plus veškeré výdaje ( krom fondu oprav) klasika jako u nájmů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat