Příspěvek na péči - změna?

18
1.9.17 18:12

Příspěvek na péči změna

Dobrý den,

Mám dotaz týkající se příspěvku na péči. Jak je možné že, když jsme prováděli změnu pečující osoby na strejdu jsem stále je v dopisech uvedena osoba zmocněnce já?

Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Qwentin
1.9.17 18:35

@Samanta21 Tak nejdřív proběhne to správní řízení, během kterého se schválí, že místo tebe bude zmocněncem někdo jiný, do rozhodnutí asi bude všechna pošta chodit tobě.

• Citovat
  • Upravit
18
1.9.17 18:36

Máte s ním nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
1.9.17 18:39

Tak trochu ano, čas od času probíhá správní řízení, ve kterém se vše posuzuje. A změna pečující osoby, to si myslím, že musí proběhnout ve správním řízení. Je to dost zásadní věc. Ale záleží, co Vám napsali, je dobré na ÚP zavolat, pokud je Vám něco nejasné.

• Citovat
  • Upravit
18
1.9.17 18:43

V dopise je, že správní řízení pokračuje a můžu se do 5 dnů vyjádřit k podkladům rozhodnutí ve věci žádosti o přiznání příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
1.9.17 18:46

@Samanta21 Aha,tak to ale vypadá na to, že jste podávali žádost o PNP, posuzoval se zdravotní stav, nikoliv pečující osoba.Asi bych jim zavolala. Já jsem tam jezdila osobně i podívat se na ty podklady (což je posudek PL),podepisovala jsem, že s tím souhlasím a nebudu se odvolávat, tím pádem to hned nabylo právní moci.

• Citovat
  • Upravit
18
1.9.17 18:49

V pondělí se tam právě chystám, tak jsem zvědavá, co mi na to řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
1.9.17 19:07

@Samanta21 Držím pěsti, ať Vám to dopadne podle Vašich představ :-):mavam:

• Citovat
  • Upravit
18
1.9.17 19:18
@Qwentin píše:
@Samanta21 Držím pěsti, ať Vám to dopadne podle Vašich představ :-). :mavam: