Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, nenašla jsem zde aktuální diskusi. Zajímalo by mě jak je to u VZP s příspěvkama v těhotenství například na vitamíny… Kde zjistim na co mám nárok? Na stránkách jsem našla jen klub už pro maminky s miminkem. Maté někdo zkušenost na co vše mám nárok?
Nevím jak letos, ale loni nic takového nebylo. Prpláceli jen cvičení nebo plavání max.1500,–(program zdravý život - letos už není)
Mě to ani nenapadlo, že by mohla něco pojišťovna přispívat v těhotenství, ale pokud něco takového je, tak se to taky ráda dozvím kvůli budoucího těhotenství.
@geilens píše:
Nevím jak letos, ale loni nic takového nebylo. Prpláceli jen cvičení nebo plavání max.1500,–(program zdravý život - letos už není)
@Marcelka146 No mě taky ne, ale našla jsem to na jiný diskusi že jina pojišťovna přispívá, že stačilo donést účet za vitamíny a oni to proplatili. Jde o to že to nejsou zas takoví položky ale když už jim člověk dává peníze a stejně nemarodí tak aspoň něco by dostat mohl zpátky.
@nick8 No právě sem to taky narychlo vybírala tesně před Vánocema abych to stihla
zkus si tam zavolat, nějaký nový program by měl být ale na netu se ho zatím nenašla ![]()
Mě to tak připadá, že VZP nepřispívá snad na nic. Přemýšlím o změně pojišťovny. Je něco co se u ní vyplatí?
@geilens na internetu nic neni, tam je jen při narození že mimi dostane ňaký balíček se slevama a dvd.
Ten balíček dcera před 3 rokama dostala a nic užitečnýho tam rozhodně není a DVD k ničemu.
@PavlaZu píše:
Mě to tak připadá, že VZP nepřispívá snad na nic. Přemýšlím o změně pojišťovny. Je něco co se u ní vyplatí?
Mě vyhovuje to cvičení, dál mají příspěvky na očkování, pro děti mořského koníka… nemyslím si, že by člověk přestupem vydělal ![]()
Taky jednou za čas kouknu na net na VZP stránky, jestli tam něco není k využití-a převážně není.
@nick8 píše:
@geilens na internetu nic neni, tam je jen při narození že mimi dostane ňaký balíček se slevama a dvd.
Já vím, byt Váma tak tam zavolám a zeptám se ![]()
@PavlaZu no tak ono co by se dalo čekat.
@geilens tak to cvičení bych taky využila, ale před otěhotněnim jsem se o to vůbec nezajímala
Tak syn dostal pred rokem kulovy, ale nejak toho nelitujeme, musela to nyt urcite kvalitka:-)… My u VZP nemuset byt kvuli manzelovi, tak tam nejsem ani minutu.