Přístup budoucí babičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.5.18 20:37
@kvaček píše:
Holky já dokonce znám tatínka, který pronesl, když byl na křtinách známého a křtili chlapce, že toho našeho- chcípáčka křtít nebudem. O křest nejde, ale o to, že prostě se dlouho nemohl smířit s tím, že má holku.. Byl to známý mé kamarádky, manžel její sestry, tak se tím trápila i ona, že to bylo viditelné, i na oslavách, jak se styšel, že má holku..
@ka2ka píše:
@kvaček někdy si chlap nevidí do hu..by. Se mnou ležela na pokoji holka a když přišel přítel a rodiče kouknout na holčičku tak ani slovo neřekl a na otázku tchána jestli chtěl víc holku nebo kluka tak řekl kluka hulvát nevychovaný

To je fakt smutné 8o Mě je těchto nepreferovaných vnoučat/dětí hrozně líto. Je mi jasné, že ta první holčička a první chlapeček v rodině budou většinou protěžovaní, ale jak k tomu přijdou ti po nich :nevim: Já jsem taky byla třetí vnučka a pociťovala jsem to. Je mi líto, že můj syn to bude mít pravděpodobně stejně nebo podobně :roll:

• Citovat
  • Upravit
80119
27.5.18 14:14

Jéžišku, no tak řekl, že chtěl kluka. Já chtěla dvě holky, a dokonce když se narodil syn, tak jsem si v duchu řekla - jé. Ale když mi ho pak dali, tak už jsem na druhou holku ani nevzdechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
27.5.18 22:58

@inkakřivák Ano řekla jsi to v duchu…ne na plnou hubu…člověk může být šťastný že se narodí zdravé děcko ne? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80119
28.5.18 09:34

@Annabela11 No jo, ale já byla máma. Tak se nediv, že ten chlap to třeba vyvalí. I když by mne to asi mrzelo. To jo. Kdyby mi tohle řekl chlap při dceři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová