Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Měli jste volat záchranku a především se najez. Kdybych takhle dlouho nejedla, tak sebou šlehnu už o víkendu.
@medvidka píše:
Proč si nedáš aspoň nějaký nutridrink..
Už mám. Googlila jsem a přítel je jel rovnou koupit, teď je mi lépe, ale stejně žádný šlágr…
@Anonymní píše:
Už mám. Googlila jsem a přítel je jel rovnou koupit, teď je mi lépe, ale stejně žádný šlágr…
Když víc než týden nejíš, tak se není čemu divit ![]()
@kavenka píše:
No zkusila bych Nutridrink a koupit salinické klysma
A nemůže mi to klysma spíš uškodit? Moc nepiju a vůbec nejím, jestli by mě to nevyčerpalo ještě víc?
@unuděná píše:
Když víc než týden nejíš, tak se není čemu divit
Já se snažím. Ale najím se a bolest, po pár soustech pocit, že snad prasknu. Tak pak zase den nejím atd atd. Kdybych mohla, tak bych jedla, ale takhle je to strašně vyčerpávající…
@Anonymní píše:
A nemůže mi to klysma spíš uškodit? Moc nepiju a vůbec nejím, jestli by mě to nevyčerpalo ještě víc?
No ale tak minimálně do těch tekutin se musíš nutit.
@Anonymní píše:
Já se snažím. Ale najím se a bolest, po pár soustech pocit, že snad prasknu. Tak pak zase den nejím atd atd. Kdybych mohla, tak bych jedla, ale takhle je to strašně vyčerpávající…
Tak píšeš, že ve středu jsi měla poslední jídlo-oběd. Chce to aspoň třeba po 3 hodinách pár lžiček jogurtu, pudinku, nějaké kaše, napít se atd.
@ivašot. píše:
No ale tak minimálně do těch tekutin se musíš nutit.
Snažím se. Od včera mám ty nutridrinky, Tak uvidím, jak se too zlepší…
@unuděná píše:
Tak píšeš, že ve středu jsi měla poslední jídlo-oběd. Chce to aspoň třeba po 3 hodinách pár lžiček jogurtu, pudinku, nějaké kaše, napít se atd.
Jj. Snažím se teď, nečekala jsem, že mi bude takhle špatně. Jak jsem psala, piju nutridrinky. Hlavně bych ale pořád odpočívala a spala ![]()
@Anonymní píše:
Jj. Snažím se teď, nečekala jsem, že mi bude takhle špatně. Jak jsem psala, piju nutridrinky. Hlavně bych ale pořád odpočívala a spala
Tohle chce dál řešit. Treba s tim kdo ti dal ty léky na žaludek. Bylo ti po nich lépe nebo hůř? Jak jsi na tom s vitamíny? Dělali ti rozbor i tohohle?
@Anonymní píše:
Jj. Snažím se teď, nečekala jsem, že mi bude takhle špatně. Jak jsem psala, piju nutridrinky. Hlavně bych ale pořád odpočívala a spala
Na gastro jsi objednaná?
Pokud nejíš, na co klystýr?
Ahoj, poslední měsíc se trápím s bolestmi žaludku. Hlavně po jídle. Beru Kinito a Omezaprol, z krve mi minulý týden vyšly vysoké jaterní testy. Na Sono jsem měla jít až přespříští týden. Jím fakt málo, protože ten tlak a bolest po jídle mi za to nestojí. Ve středu jsem měla poslední jídlo - jeidné za celý den - oběd. Včera ráno jsem začala kolabovat, přítel mi chtěl volat sanitku, to jsem řekla že v žádném případě. Tak jsme jeli na akutní příjem, já se modlila, ať mi píchnou nějakou výživu a pustí mě domů. U nás se to rozřazuje na recepci, podle symptomů. Tak jsem řekla, že mám problémy se žaludkem, ale že jsem ráno omdlévala a studí mě ruce i nohy, poslala mě na chirurgii. Mně to v tu chvíli bylo totálně jedno, jen jsem chtěla, ať se mi uleví. Tam mi vynadali, proč jsem jako na chirurgii, poslali mě na sono a zpět. 4 hodiny to vše trvalo - já bílá jak stěna, přítel mi pomáhal. Nakonec mi řekli, že naštěstí nemám zvětšená játra, ale že neviděl žaludek a slinivku, že tam mám plyn. A poslal mě domů s tím, že si mám udělat klystýr. Neřekl jak, kde koupit a nic. No a podvečer jsem sebou šlehla v koupelně. Prostě hvězdičky, tma a pak jsem byla na zemi. Zvedla jsem se nějak… a pak jsem jen ležela a spala. Hodně mě překvapil ten přístup. Dá se to nějak řešit? U obvodní vše trvá strašně dlouho a mně je fakt každý den blbě.