Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A tak to nemusí být hned pohlavní nemoc ![]()
Může to být jen mykóza třeba. Jinak pohlavní nemoc se chytá pohlavním stykem, tudíž pokud jí má a nemá ji od tebe, tak jí ma logicky od někoho jiného.
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem s přítelem osm měsíců a právě mi zavolal, že má nejaky zdravotní problém na svém…jak to říct decetnemalem kamarádovi
A že mi to poví zitra, kdy se máme vidět. Ma otázka zní…pokud mi zitra řekne o pohlavní nemoci…jde, aby ji dostal bez toho, aby spal v době našeho vztahu s jinou? Nemam s pohlavními nemoci absolutně žádné zkušenosti a chci se připravit na vse, co muže přijít…díky…
A jak myslis, ze by ji dostal jinak, ze by ho osvitil duch svaty?. Sexoval s nejakou spinou od ktere to chytil..no fuj..
@lilith1 píše:
A jak myslis, ze by ji dostal jinak, ze by ho osvitil duch svaty?. Sexoval s nejakou spinou od ktere to chytil..no fuj..
ehm ![]()
mohl to chytit od zakladatelky, takže bych raději mírnila výrazy
@Borrealis píše:
ehm![]()
A hlavně se vůbec neví, jestli nějakou pohlavní chorobu má.
@lilith1 píše:
Trochu přehnaná reakce.
1. nevíš, jestli pohlavní nemoc má
2. zakladatelka může být jen přenašeč a mohl to chytnout od ní
3. stejně jako se přenáší chřipka, tak i pohlavní nemoc, člověk nemusí být hned špína
@Borrealis píše:
ehm![]()
Nojo sorry to me nenapadlo..
@Markéta188 píše:
Trochu přehnaná reakce.
1. nevíš, jestli pohlavní nemoc má
2. zakladatelka může být jen přenašeč a mohl to chytnout od ní
3. stejně jako se přenáší chřipka, tak i pohlavní nemoc, člověk nemusí být hned špína
Trochu jsem se rozhorlila, vzpomnela jsem si jak u nas mestem pred lety probehla afera, kde jakasi sexual. pracovnice provadejici sex v autae nakazemila x chlapu Hiv samozrejme bez ochrany..
no jéje / k té pracovnici /
mmch, nějak podezřele přibývá kapavky, ta pomalu už nebyla a ted…hrůza
něco je ve vzduchu
tedy vlastně, ve vzduchu ne…ti chlapi to ze vzduchu zjevně nechytají
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem s přítelem osm měsíců a právě mi zavolal, že má nejaky zdravotní problém na svém…jak to říct decetnemalem kamarádovi
A že mi to poví zitra, kdy se máme vidět. Ma otázka zní…pokud mi zitra řekne o pohlavní nemoci…jde, aby ji dostal bez toho, aby spal v době našeho vztahu s jinou? Nemam s pohlavními nemoci absolutně žádné zkušenosti a chci se připravit na vse, co muže přijít…díky…
Ještě ani nevíš o co jde, ale už je v podezření, že má pohlavní nemoc, a hrknul si někde jinde ![]()
Nemusi nutne jit o chorobu prenasenou sexem. Muze to byt cokoli, vcetne kvasinek, nejakeho zanetu, treba si jej jenom porezal pri holeni… stat se fakt mohlo cokoli.
jejda
na místě, kde se obvykle pohlavní nemoci projevují, se asi nepořezal, auvajs, tam nic neroste
![]()
už jen ta představa je hrrrr…hrozná
ale může mít kvasinku a. t.d…to určitě ano
@Borrealis píše:
@lilith1no jéje / k té pracovnici /
mmch, nějak podezřele přibývá kapavky, ta pomalu už nebyla a ted…hrůza
něco je ve vzduchu
tedy vlastně, ve vzduchu ne…ti chlapi to ze vzduchu zjevně nechytají
Většinou chodí po skupinkách. A většinou jsou to jen chlapi. Co, že přibývá kapavka. To ještě jde. Ale přibývá i dost rezistence na ATB. A ke kapavce se přidává i syfilis.
@Borrealis píše:
@Bdreamjejda
na místě, kde se obvykle pohlavní nemoci projevují, se asi nepořezal, auvajs, tam nic neroste
už jen ta představa je hrrrr…hrozná
ale může mít kvasinku a. t.d…to určitě ano
Třeba i nějaká kondylomata.
@Havlova píše:
Třeba i nějaká kondylomata.
ty úplně asi nevyraší ze dne na den, zakl píše že jí volal že má problém
no, prostě zajít na venerologii, nechat se vyšetřit…a uvidí se
onehdá po mě mladý muž drankal ATB naslepo, " trochu jsem řádil "
bůhví co měl, dost možná kapavku
ani heverem…venerologie, stěry a. t..d…a. t. d…
když má mladý muž dostatek sil „trochu řádit“ zvládne i vyšetření na venerologii, není - liž pravda
Příspěvek upraven 23.08.22 v 20:12
Ahoj, jsem s přítelem osm měsíců a právě mi zavolal, že má nejaky zdravotní problém na svém…jak to říct decetne
malem kamarádovi