Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky-uz je po 22:00 tak pro vas mam otazku na telo..tak nak doufam ze mi jako vzdycky poradite!
..mam noveho pritele-kratce asi mesic-je mu 24 let, chodi pravidelne cvicit-ji celkem zdrave, nepije ale kouri..vzhledem k tomu ze jsme spolu kratkou dobu nechci delat nejake unahlene zavery, ale celkem me trapi ze nema tak pevnou erekci na jakou jsem byla zvykla u sveho byvaleho pritele..je mi jasne ze co se sexu tyce nejde vsecko hned a chce to u nekterych treba i trpelivost ale nejak se nemuzu smirit s tim ze mu klesne treba pri koureni-a to je pravidlo-pri tom vim ze mi to celkem de-i on sam mi to rikal a chlacholil me tim ze to ze mu ochabne neznamena ze se mu to nelibi..coz mu teda samozdrejme moc neverim..i pri samotnem sexu to neni nic moc-kdyz sem na nem taky mu klesa-jedina poloha kdy to jaks taks de je misionar ale to se zase neudelam ja..na vic sem si celkem nabehla protoze abych ho potesila pokazde orgasmus predstiram..:-/..abych mu udelala radost..:-(..
nevim cim to je-samozdrejme vinu davam sobe zese mu nelibim nebo ze neco delam spatne..:-(..trapi me to..poradte prosim! diky
@lolink píše:
Nesype něco? To chlapi, co cvičí občas mají
prave ze ne..bere takovy ty klasiky-proteiny bcaa atd..steroidy urcite ne-mluvili sme o tom a je to celkem draha zalezitost takze vim ze v tom by nelhal..proste na to nema love..-D
U nás jsme to měli ze začátku taky. Ale my byli dlouhý roky přátelé a byli jsme ze sebe dost nervozni
. Časem se to hodně spravilo
.
@lolink píše:..no jako co jme se bavili-a to jako dost otevrene-tak on za sebou ma celkem divocinu..spal treba s 50ti holkama tak sem si rikala ze bude asi jinej bejk..nebo je to mozna pro to ze s nim skrz to zadna nevydrzela tak dlouho tak to stridal..co ja vim..uz premejslim ruzne..hlavne mi vadi ze hledam chybu v sobe i kdyz mi on rika ze to skrz me neni..proste se mu pry odkrvuje kdyz je na zadech..jako nema nak problem o tom mluvit ale to na situaci nic moc nemeni..nechci zas tlacit nak na pilu a stresovat ho tim-proto taky predstiram orgasmus abych mu tim zvedla sebevedomi no
U nás jsme to měli ze začátku taky. Ale my byli dlouhý roky přátelé a byli jsme ze sebe dost nervozni. Časem se to hodně spravilo
.
@Mmsg píše:..nene myslim ze ne-zadna obrizka bo neco podobneho..
@Lejlinka29
Neměl v dětství nějakou operaci na příslušné partii???
Bohužel je to víc běžný, než si ženský myslí, i u mladých kluků
Jeden z mých bývalých tohle řešil v 25 a sexuoložka mu tehdy říkala, že za ní chodí čím dál víc mladých se stejným problémem.
Pokud je schopný se o tom otevřeně bavit a je to dlouhodobá věc + dají se vyloučit nějaké psychické důvody (komplexy z děství/dospívání, stres), nic s tím nejspíš neuděláš. Hlavně si to neber jako svou chybu, to je prostě jeho nastavení.
Pak je otázka, jestli jste schopní si najít techniky, kde to tak vadit nebude, případně si občas dopomoct viagrou (nebo začít pro začátek nějakým mírnějším afrodiziakem), nebo si najdeš někoho jinýho.
Co se to děje? Každou chvíli někde čtu o těchto problémech už u mladých kluků
. Můj partner by mohl ve svých 60ti letech „rozdávat“
.
Nicméně, před pár lety jsem to řešila s 35letým a taky se nezdálo, že by měl nějaký blok, nebo tak něco, byl z toho hodně špatný. Dost pomáhal kroužek, nejlépe přímo vibrační. Nakonec jsme zjistili, že stačí vypnout tv, rádio, cokoli co by mohlo rušit a mít klid. Prostě když se nerozptyloval ničím v okolí a nemusel myslet na to, že za 30 minut už musí letět do práce, tak bylo vše ok
.
At si uvari caj Kotvičník. Je to i pry na svaly a celkove to podporuje muzsky hormony. Pritel mel taky problemy a tohle mu pomohlo. Prodavaji snad i vytazky v tabletkach.
Jedině jak cvici, tak jestli něco nebere
Kolega z prace to tak ma
A mel to nekdy jinak? Zkus se ho na to zeptat. U nas to tak obcas je, kdyz je unaveny.. ale nic pravidelneho, ale presne vim, kdy to bude stat za houby ![]()
Bere beztak steroidy jen ti to nerika, protoze to nepoznas Muze to mejt treba mezi BCAA ani to nepoznas bobule jako bobule. A cena nenech se vysmat ale ta butola tech BCAA je drazsi nez ty steroidy. Kura na 3 mesice stoji ale 2-3 tis. JO abych nezapomel tak po steroidech se rodi blby deti to aby jsi vedela.Znam takovejch z posilovny mraky co se najednou rozjely a pak smula
Po dlouhodobem brani se samozrejme zhorsuje erekce prevazne u chlapu kteri to meli i pred tim na prd. Ten kdo stim nemel nikdy problem tak i se steracema ma furt kolik jak bejk
Nepomouzou zadne caje nic.
Jo a urcite bych se nepretvaroval tim ze sebe delas neco co nejses a zakladas si na dalsi problemy. Pekne at on vi ze neco neni vporadku takto ho jen utvrzujes jakej je dobrej a pak mu stejne plachnes
Zkuste kotvičník, pokud mu nepojede již zmíněný čaj, tak doporučím kapky. Může to být únava, špatný krevní tlak, nebo se prostě necítí dobře a není uvolněný.
@Lejlinka29 píše: ..no jako co jme se bavili-a to jako dost otevrene-tak on za sebou ma celkem divocinu..spal treba s 50ti holkama tak sem si rikala ze bude asi jinej bejk..nebo je to mozna pro to ze s nim skrz to zadna nevydrzela tak dlouho tak to stridal..co ja vim..uz premejslim ruzne..hlavne mi vadi ze hledam chybu v sobe i kdyz mi on rika ze to skrz me neni..proste se mu pry odkrvuje kdyz je na zadech..jako nema nak problem o tom mluvit ale to na situaci nic moc nemeni..nechci zas tlacit nak na pilu a stresovat ho tim-proto taky predstiram orgasmus abych mu tim zvedla sebevedomi no
No já bych mu asi pomohla tím, že si k té „divočině“ bude moct přidat další a měl by bývalek 51…