Fotka ex v autě

Anonymní
30.11.17 21:36

Fotka ex v autě

Milé uživatelky, uživatelé :),jak by jste reagovali pokud by jste našli po 11letech manželství u svého manžela, přítele nebo přítelkyně v autě fotku exmanželky, exmanžela? Mě to vadí, snažila jsem se to s manželem řešit, má tam tu fotku už půl roku a často se hádáme právě kvůli tomu :( Mě je jedno pokud by tu fotku měl v dokladech nebo někde jinde schovanou na památku ale vadí mi že jí má vystavenou na palubovce v autě :zed: Další věc je ta že automobil používá ke služebním účelům, vozí zákazníky a často s ním jezdí jeho rodina a občas jeho ex tak mi to přijde trapné i díky tomu. Manžel pořád nechápe co mi na tom tak vadí a už půl roku mi slibuje, že tu fotku ex vrátí a nemůže ze to, že na to vždycky zapomene :roll: Ještě je dotčený že mi to vadí, prý se na to mám vykašlat, neřešit to, prý mu mám dát pokoj jo a před týdnem na mě začal hrozně řvát že tu fotku roztrhá, spálí a polije auto benzínem a zapálí ho aby jsem měla klid a přestalo mi to vadit :zed: Nechápe jak mě to ponižuje, prý je to můj problém jak se cítím, jemu to jedno, nic špatného nedělá a chovám se jako žárlivá husa. :? Děkuji za anonym-z osobních důvodů

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35798
30.11.17 21:38

Taxikář? Tak mu tam dej svojí fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65395
30.11.17 21:38

Dala bych si foto ex na noční stolek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.11.17 21:40

On ji na té palubovce má 11 let? Nebo si ji tam vystavil teď někdy? Asi by mě v první řadě zajímalo, proč ji tam má.
Velmi pravděpodobně by mi to taky vadilo, prudila bych a ve chvíli, kdy by začal řvát, že fotku spálí i s autem, podala bych mu sirky…
A do svého auta bych si nalepila fotku fešného kolegy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
30.11.17 21:41

Po 11 letech je to teda haluz. Fakt divný a nedivím se ti. Tak ať ji tedy spálí i s tím autem, však to není tvůj problém, že pak bude bez auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
@Petra Z píše:
:D
já bych mu tu fotku už dávno roztrhala a vyhodila
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Včelička992

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 23:06

• Citovat
  • Upravit
653

Mne by to taky vadilo, prijde mi to divne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
@Petra Z píše:

To je dobré. :lol:
Ale jo, mě by vystavená fotka ex vadila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@pikola píše:
Taxikář? Tak mu tam dej svojí fotku

Ne, není taxikář. Je to podobné ale spíš vozí lidi na kongres, služební cesty apod. Mojí fotku tam měl ale už jí tam nemá, prý je to zbytečné :(

• Citovat
  • Upravit
12605
30.11.17 21:44
@Anonymní píše:
Ne, není taxikář. Je to podobné ale spíš vozí lidi na kongres, služební cesty apod. Mojí fotku tam měl ale už jí tam nemá, prý je to zbytečné :(

A její fotka není zbytečná? Co to je zas za úlet?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.17 21:45
@Včelička992 píše:
A nedala mu to tam ona, kdyz sni jezdi? Pises, ze to tam ma pul roku a ze si snim 11 let. Proc by si to tam jako daval? :think:

Nedala jí tam ona, dal si jí tam sám :? prý si dělal pořádek v dokladech a našel tam její fotku tak si jí dal do auta aby jí vrátil, prý na to vždycky zapomene :roll:

• Citovat
  • Upravit
33155
30.11.17 21:49
@Anonymní píše:
Ne, není taxikář. Je to podobné ale spíš vozí lidi na kongres, služební cesty apod. Mojí fotku tam měl ale už jí tam nemá, prý je to zbytečné :(
@Anonymní píše:
Nedala jí tam ona,dal si jí tam sám:? prý si dělal pořádek v dokladech a našel tam její fotku tak si jí dal do auta aby jí vrátil,prý na to vždycky zapomene :roll:

promin, ale to je hodně blbý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.11.17 21:49
@Petra Z píše:

To mě taky napadlo, ale ve výsledku by to asi vadilo víc mně :lol:
Třeba by stačil kaledář…https://www.australianfirefighterscalendar.com/

Jo, není to třeba fotka dětí + exky? Jinak mě fakt nenapadá, kde by se tam vzala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.17 21:50

Pokud by jí měl doma, někde uloženou na památku tak by jsem ani necekla jak jsem už napsala ale vadí mi to že jí má vystavenou v autě. :roll: A ještě včera schválně tu fotku položil na palubovku tak, aby nebyl vidět obličej, prý aby měla dušička pokoj a jesli se cítím lépe :roll: nevím co si tím chce dokázat asi si honí ego nebo mě provokuje :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky