Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LimitedEdition píše:Úplně jsem si to představila
Vadilo by mi to a hodně a to i kdyby jí měl v dokladech. Já bych vyštrachala fotku svého ex, nejlépe společnou,, nechala pořádně zvětšit a zarámovat a pověsila do obýváku nebo nad postel. A odůvodnila bych si to tím, že jsem jí při úklidu našla a bylo líto mi jí vyhodit tak jsem jí zužitkovala takto a přece jemu to nemůže vadit když on si svojí ex vozí v autě.
@jege píše:
Tohle není normální ani z pozice chlapa a normální sebevědomá žena by to nikdy nedovolila a udělala by obrovský skandál hned poprvé, když se ta fotka objevila poprvé.V současné době bych mu dal ultimátum, že buďto fotku uklidí sám nebo se o to postaráš ty a pokud ji neuklidí, tak poslechni radu Michelle, příště ji vezmi, dej do obálky a přes syna pošli ex s tím, že tatínek pořád zapomíná.
Návštěvy ex bych taky netoleroval, tohle není normální ex vztah, mám také perfektní vztahy s ex, ale všechno jenom co se týká společného dítěte, žádné osobní kontakty tet-a-tet by mi současná manželka netolerovala, a to spolu komunikuji velice nenuceně a přátelsky.
Díky za názor chlapa. Já to čtu od včerejška a jde mi hlava kolem. Jediné, co mě napadá je, že ten chlap to dělá záměrně, aby ho zakladatelka vykopla a on se mohl s velkou pompou vrátit k bývalce. Mě tohle udělat chlap, tak má ze zadku střapec.
@GabinkaCh píše: Úplně jsem si to představila
Já jsem si to představila jak bych to tak líčila případné návštěvě, nejlépe jeho rodičům
ale já jsem sviňucha, klidně bych tam dala fotku kde je nahatej ![]()
@LimitedEdition píše:
Já jsem si to představila jak bych to tak líčila případné návštěvě, nejlépe jeho rodičůmale já jsem sviňucha, klidně bych tam dala fotku kde je nahatej
@Anonymní píše:
Moc děkuji za příspěvky od vásVše jsem to tedy s vámi shrnula co mě trápí, ráda by jsem vás nyní pokud je možné poprosila o radu, názor co by bylo v této situaci nejlepší, vhodné, jak se zachovat popřípadě jak celou tuto nepříjemnou situaci vyřešit tak, aby jsem z toho vyšla hrdě, s úctou, prostě jako dáma a neponížila se víc než ponížená sem.
Jak ukázat tu svoji hrdost?!Jak si přestat nechat kálet na hlavu?!Přeji se změnit, nebít ta chudinka která si nechá vše líbit!!Jak manželovi dokázat že stojím za víc než za co mě má?!!
Po jedenácti letech, a s tímto d. ebilem/sorry/, asi těžko. Zkus si najít solidního psychologa, třeba by ti to pomohlo. Ty si potřebuješ nejdříve vážit sama sebe, uvědomit si svoji hodnotu, a pak to budeš vysílat na své okolí. Přečti si knížku s názvem „Proč muži milují potvory, a hodným holkám zůstanou oči pro pláč“.