Fotka ex v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lolink
30.11.17 23:11

Důvody k tomu, že jsi chtěla odejít už teda byly. Odešla bych. A ani ne kvůli blbý fotce, ale kvůli celkové situaci. Jsi šťastná? Aspoň chvilku s ním? Někdy?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.17 23:22
@lolink píše:
Důvody k tomu, že jsi chtěla odejít už teda byly. Odešla bych. A ani ne kvůli blbý fotce, ale kvůli celkové situaci. Jsi šťastná? Aspoň chvilku s ním? Někdy?

Ne, nejsem :( tedy jasně že jsou chvilky kdy mi je s ním příjemně, bohužel jen do doby než mi dá další kudlu do zad :? Myslím tím že mi neřekne celou pravdu pak se jí stejně dozvím, je pak zbytečně dusno :( asi mu to za to stojí, jinak by to nedělal a snažil se situacím předcházet! Ví co mě vadí, co je mi nepříjemné, co mi ubližuje, co mě trápí ale neponaučí se, bude to dělat pořád :? Pak vykřikuje jak mě miluje, jak miluje naše dítě, prý jsme jeho všechno, nechce nás ztratit a dělá pro nás všechno na světě :( :zed:

• Citovat
  • Upravit
3681
30.11.17 23:22
@Anonymní píše:
Moc děkuji za příspěvky od vás :) Vše jsem to tedy s vámi shrnula co mě trápí, ráda by jsem vás nyní pokud je možné poprosila o radu, názor co by bylo v této situaci nejlepší, vhodné, jak se zachovat popřípadě jak celou tuto nepříjemnou situaci vyřešit tak, aby jsem z toho vyšla hrdě, s úctou, prostě jako dáma a neponížila se víc než ponížená sem. :? Jak ukázat tu svoji hrdost?!Jak si přestat nechat kálet na hlavu?!Přeji se změnit, nebít ta chudinka která si nechá vše líbit!!Jak manželovi dokázat že stojím za víc než za co mě má?!!

Jako neprijemnou situaci mas na mysli? Fotku ex v aute nebo vas nerovny vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
30.11.17 23:23

Na výkřiky kašli a běž od něj. Máš kam? Jde to nějak řešit?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.17 23:32
@Gorlami píše:
Jako neprijemnou situaci mas na mysli? Fotku ex v aute nebo vas nerovny vztah? [/citace/nerovný vztah :?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.17 23:39
@lolink píše:
Na výkřiky kašli a běž od něj. Máš kam? Jde to nějak řešit?

Ne, nemám kam jít :( o to je to těžší :? Ale na tom se dá zamakat, všechno se dá nějak vyřešit :( Naštěstí mám práci, bez toho by jsem byla úplně na dně :? ale mám to nejcenější na světě, naše dítě mi dává sílu se zvednout a jít dál když už myslím že to nejde

• Citovat
  • Upravit
3681
30.11.17 23:44

Sedla bych si s nim a v klidu bych mu rekla, ze uz toho vseho mam proste dost, ze s nim nejsem stastna a nebudu. Ze ten vztah je proste spatny a nejlepsi bude se rozejit. Prednesla bych mu svuj navrh ohledne pece o dite a financni strance veci a odesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
30.11.17 23:47
@Anonymní píše:
Ne, nemám kam jít :( o to je to těžší :? Ale na tom se dá zamakat, všechno se dá nějak vyřešit :( Naštěstí mám práci, bez toho by jsem byla úplně na dně :? ale mám to nejcenější na světě, naše dítě mi dává sílu se zvednout a jít dál když už myslím že to nejde

Zacni na tom pracovat. Tohle nikam nevede. Pokud mas práci, das to. Dítě te nemá drzet, ty mas držet dítě. Promluv si s pravnikem, zpracuje navrh. Ten bych mu předložila a odesla bych.

• Citovat
  • Upravit
24002
1.12.17 00:08

Tys za 11 let nepochopila, jak s tebou manipuluje. Řekneš mu co ti vadí a on to okamžitě začne praktikovat. Celou dobu ti sráží sebevědomí za jediným účelem a to zcela tě ovládat. Chlap, který svou ženu miluje se k ní nechová tak, jako ten tvůj, to mi věř. Našla bych si bydlení a odešla. Jako první bych si zajistila svěření dítěte do péče(aby tě nevydíral) a výživné. Je to možné i když seš vdaná. Nic bych mu předem neřekla a pak ho postavila před hotovou věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.17 00:28
@Anonymní píše:
Moc děkuji za příspěvky od vás :) Vše jsem to tedy s vámi shrnula co mě trápí, ráda by jsem vás nyní pokud je možné poprosila o radu, názor co by bylo v této situaci nejlepší, vhodné, jak se zachovat popřípadě jak celou tuto nepříjemnou situaci vyřešit tak, aby jsem z toho vyšla hrdě, s úctou, prostě jako dáma a neponížila se víc než ponížená sem. :? Jak ukázat tu svoji hrdost?!Jak si přestat nechat kálet na hlavu?!Přeji se změnit, nebít ta chudinka která si nechá vše líbit!!Jak manželovi dokázat že stojím za víc než za co mě má?!!

Z tvých příspěvků mi vyplývají dvě věci. Buďto ho máš tak moc ráda nebo jsi až moc hodná a naivní. Jak z toho výjdeš hrdě? Úplně jednoduše. Chovej se, že ti to nevadí. Nic už mu neříkej. Prostě pokud on uvidí, že je ti to jedno a jsi k němu odtažitá znejistí. Buďto chce být s tebou a pouze se chová jak tydýt tak bych rázně požadovala ukončení jakékoliv kontaktu s ex, výjma stručného sdělení ohledně dítěte. A úplně nejlepší by bylo chovat se, že je ti to jedno a pomalu si zařizovat nový život. A pak mu jen předložit rozvodové papíry a nenechat se zastrašit. Ať si vyhrožuje jak chce. Mě to příjde, že si dokazuje jaký je king a nejlíp mít obě. Kopnout ho do zádele a ukázat mu, že bez něj ti je líp než s ním. Spokojená, vyrovnaná žena s úsměvem na tváři a vše zvládající bez něj pro něj bude největší trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
1.12.17 08:26

Ty porad resis co on, co chce a proc co dela. On to proste dela, aby si pripadal jako chlap, dost ubohy zpusob… Nemysli to s tebou dobre… Jsi pro jen nastroj, ktery mu k tomu pomaha. Res co TY, co chces ty? Chces zit stastne a klidne? Zijes ted tak? Kdyby mi chlap takhle vyhrozoval, byl by to zacatek naseho konce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
1.12.17 09:28

Já myslím, že už je na nápravu pozdě :( Nechala sis to líbit příliš dlouho…Takovéhle věci se mají řešit hned na začátku vztahu, kdy se stanovují „pravidla“ vztahu…A nee po 11 letech manželství, kdy už je vše zavedené. :zed: Měla ses vymezit mnohem dřív. Jinak já jsem na exky hodně háklivá a hodně by mě žralo, kdyby se tam chlap stavoval jen tak cestou na kafíčko :pocitac: Vadilo by mi i zbytečné vyvolávání a svěřování se. Můj chlap měl na začátku také fotky své ex všude možně, ale když jsme mu řekla, že mi to vadí, dal je pryč. Taky si vylíval srdíčko exce, ale na mé námitky reagoval pozitivně. Kdyby mě označil za žárlivou slepici, pošlu ho do oběhu. Zkus dát svému muži ultimátum, buď to s exkou skoncuje, nebo končíš. Dle reakce bych se zařídila. Pokud nemůžeš hned odejít, tak s ním přestaň spát, nestarej se o něj, nevař mu, neper… a až to bude jen trochu možné, tak odejdi. Nic jiného se fakt poradit nedá. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
1.12.17 09:35

Tohle nepochopím..asi bych s takovým člověkem nemohl být..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36513
1.12.17 12:42

Tohle není normální ani z pozice chlapa a normální sebevědomá žena by to nikdy nedovolila a udělala by obrovský skandál hned poprvé, když se ta fotka objevila poprvé.

V současné době bych mu dal ultimátum, že buďto fotku uklidí sám nebo se o to postaráš ty a pokud ji neuklidí, tak poslechni radu Michelle, příště ji vezmi, dej do obálky a přes syna pošli ex s tím, že tatínek pořád zapomíná.

Návštěvy ex bych taky netoleroval, tohle není normální ex vztah, mám také perfektní vztahy s ex, ale všechno jenom co se týká společného dítěte, žádné osobní kontakty tet-a-tet by mi současná manželka netolerovala, a to spolu komunikuji velice nenuceně a přátelsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
1.12.17 12:51
@Gorlami píše:
Sedla bych si s nim a v klidu bych mu rekla, ze uz toho vseho mam proste dost, ze s nim nejsem stastna a nebudu. Ze ten vztah je proste spatny a nejlepsi bude se rozejit. Prednesla bych mu svuj navrh ohledne pece o dite a financni strance veci a odesla.

Asi tak. V tomhle vztahu už svojí hrdost nenajdeš, je čas jít dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí