Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nerozumímjsme manželé 11,pomalu 12let to by měl tu minulost mít vyřešenou ne, když jsme spolu docela dlouho, mám dítě a žijeme spolu. Nevím nic o tom, že by jsem tu někdy psala něco dalšího o manželovi
Je pravdou že se manžel stýká s ex ale odpočívat tam nejezdí teda
Ano, staví se tam často na kafe, telefonují spolu, navštěvují společně tchýni zatím mi to přišlo až tak hrozné, tedy až na to jejich drbání o všem možném
ale ano, vycházejí spolu moc dobře
a teda dle mě je to pořád lepší než aby se štěkali
Je tady někde téměř autentická diskuze. Fotka v autě, nadsatndardní stýkání s ex, starší manžel. Nějak moc podobností, ale to není důležité. Tobě se nezdá hrozné, že tolik času tráví s ex:Mě by to tedy vadilo a to moc.
@Gorlami píše:
Moc nechapu ty krenici se smajliky… Manzel te ma evidentne zcela na haku, mozna se ti tou fotkou snazi rict, abys ho uz konecne pustila k vode. On sam na to asi nema koule, ale zda se, ze si mu zcela ukradena
Ani nevíš kolikrát jsem se to snažila ukončit! Nechce ode mě odejít za nic na světě, říká že když ho opustím, bude mi dělat potíže, nikdy se mě nevzdá, pokud si dovolím odejít, bude se mi mstít
sice nevím co ho u mě drží když mě má tak na háku
Proč myslíš, že mě má na háku? Já už vlastně sama nevím na čem jsem a co manžel chce ![]()
@Anonymní píše:
Proč by jsem si měla nechat dělat na hlavu?!!A co mám jako dělat?!Mám snad tu fotku vzít, před jeho očima jí rozškubat, polít benzínem a zapálit?!!
To je trošku jako hon na čarodějnice ne?
ON!! by měl tu fotku vzít z toho auta sám, zbavit se jí a byl by klid! Jak je vidět tak nechce
A já mám dělat co?!Radu nemáš?
svojí radu jsem ti už řekla a ta se ti nelíbila ![]()
@Anonymní píše:
Ani nevíš kolikrát jsem se to snažila ukončit! Nechce ode mě odejít za nic na světě, říká že když ho opustím, bude mi dělat potíže, nikdy se mě nevzdá, pokud si dovolím odejít, bude se mi mstítsice nevím co ho u mě drží když mě má tak na háku
Proč myslíš, že mě má na háku? Já už vlastně sama nevím na čem jsem a co manžel chce
Probůh tohle ale není přeci vůbec v pořádku! Kdyby mi tohle řekl chlap doma tak bych z toho měla strach.. To není láska to je spíše potřeba někoho vlastnit nebo jak bych to nazvala… ![]()
Musíte to hlavně začít řešit s ním. Pokud nemá zájem tak… ![]()
@Anonymní píše:
Proč by jsem si měla nechat dělat na hlavu?!!A co mám jako dělat?!Mám snad tu fotku vzít, před jeho očima jí rozškubat, polít benzínem a zapálit?!!
To je trošku jako hon na čarodějnice ne?
ON!! by měl tu fotku vzít z toho auta sám, zbavit se jí a byl by klid! Jak je vidět tak nechce
A já mám dělat co?!Radu nemáš?
Ta fotka je podružný faktor, ale jinak dobrý, tleskám mu, bo z tebe dělá blbku a sám si užívá s ex.Ty jediné co řešíš je fotka, jeho časté návštěvy u ex ne. Nesnížíš se k roztrhání fotky a přitom dovolíš chlapovi, aby tě ponižoval, tomu říkám kauf.
@Anonymní píše:
Ani nevíš kolikrát jsem se to snažila ukončit! Nechce ode mě odejít za nic na světě, říká že když ho opustím, bude mi dělat potíže, nikdy se mě nevzdá, pokud si dovolím odejít, bude se mi mstítsice nevím co ho u mě drží když mě má tak na háku
Proč myslíš, že mě má na háku? Já už vlastně sama nevím na čem jsem a co manžel chce
Kočko, kašli na jeho výhrůžky a padej od něj dokud na to mas sílu. Tohle nemá význam ![]()
@arada píše:
Je tady někde téměř autentická diskuze. Fotka v autě, nadsatndardní stýkání s ex, starší manžel. Nějak moc podobností, ale to není důležité. Tobě se nezdá hrozné, že tolik času tráví s ex:Mě by to tedy vadilo a to moc.
ale jistě že mi to vadí, někdy hodně moc ale mlčím a jen říkám že je lepší pro klid v rodině to nechat tak jak to je, tak si dají kafíčko, tak si podrbou, zavzpomínají na časy dávno minulé, manžel je v klidu, má kamarádku které se může svěřit
stejně by jsem s tím nic neudělala i kdyby jsem byla proti, věř mi
Manželovi to přijde naprosto v pořádku, je o 1Olet starší než já, dává mi znát jak všude byl, všechno ví co je správné
ovšem někdy se chová jako malé dítě ![]()
@Anonymní píše:
Je to jednoduché. Ex ho napořát nechce, vyhovuje jí chlap se kterým se může pobavit a on pak druhé donese špinavé prádlo a samozřejmě má nachystanou teplou večeři. Proč by od tebe odcházel, když jemu to taky vyhovuje.Jak by se ti asi mstil? Mstí se ex? Nemstí, spíš s ní má super vztah. Třeba až ho konečně vyprovodíš se k tobe začne chovat jak k první ex.
@Anonymní píše:
ale jistě že mi to vadí, někdy hodně moc ale mlčím a jen říkám že je lepší pro klid v rodině to nechat tak jak to je, tak si dají kafíčko, tak si podrbou, zavzpomínají na časy dávno minulé, manžel je v klidu, má kamarádku které se může svěřitstejně by jsem s tím nic neudělala i kdyby jsem byla proti, věř mi
Manželovi to přijde naprosto v pořádku, je o 1Olet starší než já, dává mi znát jak všude byl, všechno ví co je správné
ovšem někdy se chová jako malé dítě
Docela cumim, jak si muzes byt tak jista, ze spolu “jen” klabosi a vzpominaji na casy davno minule
dle meho mu krasne prochazi nevera a jeste z tebe dela tu spatnou, hysterku a kdo vi co jeste..
@Anonymní píše:
ale jistě že mi to vadí, někdy hodně moc ale mlčím a jen říkám že je lepší pro klid v rodině to nechat tak jak to je, tak si dají kafíčko, tak si podrbou, zavzpomínají na časy dávno minulé, manžel je v klidu, má kamarádku které se může svěřitstejně by jsem s tím nic neudělala i kdyby jsem byla proti, věř mi
Ta kamarádka na pokec bys měla být ty, ale když mlčíš, tak si potom nestěžuj. Já bych si pořádek udělala, nejsem žádná onuce, aby se mnou někdo takle mával. Pokud by manžel nezměnil chování, šla bych od něj a mohl by vyhrožovat jak by chtěl. Takle se chovají slaboši, najdou si někoho, koho můžou ovládat, dělat na něj ramena, ale když se na ně dupne, mají naděláno v kalhotách.
@Anonymní píše:
A co chces ty? Chces se nechat deptat do konce zivota?
Podle toho, co jsi napsala, se mi tvuj manzel jevi jako hovado, kteryho bavi si s tebou hrat a nicit te. Neni normalni chodit za ex na kaficka a probirat s ni vas zivot, neni normalni vozit si fotku ex v aute, smat se ti, kdyz mu rikas, jak ti to vadi, vyhrozovat,…
@Anonymní píše:
Neváží si tě a chová se k tobě jako k nějaké méněcenné osobě, to se nezmění. Být tebou už s ním nejsem. Ale to je tvoje volba že po sobě necháváš takhle šlapat.
Před další návštěvou jeho dítka u vás bych tu fotku normálně vzala, dala do obálky a děcko poprosila, ať to předá mamce, že táta pokaždé zapomene… Žádný scény kolem toho, pokud je začne dělat on, tak je asi něco v nepořádku… ale to už je asi celkem jasný, že o nějakou fotku ex jde až na posledním místě.
Moc děkuji za příspěvky od vás
Vše jsem to tedy s vámi shrnula co mě trápí, ráda by jsem vás nyní pokud je možné poprosila o radu, názor co by bylo v této situaci nejlepší, vhodné, jak se zachovat popřípadě jak celou tuto nepříjemnou situaci vyřešit tak, aby jsem z toho vyšla hrdě, s úctou, prostě jako dáma a neponížila se víc než ponížená sem.
Jak ukázat tu svoji hrdost?!Jak si přestat nechat kálet na hlavu?!Přeji se změnit, nebít ta chudinka která si nechá vše líbit!!Jak manželovi dokázat že stojím za víc než za co mě má?!!
Ty jo. Chápu důstojnost, ale tohle je dost zvláštní situace. Mas můj obdiv, ze tohle trpíš, ale řekla bych, ze pokud jsi ve všem tak schovivava, tak to už fakt hranici s kalenim na hlavu. Nemyslím si, ze by to udelal chlap, co si te váží. Tohle je fakt provokace. To mu to stojí za to dusno? Blba fotka? Bývalé to očividně nevadí, na jejím miste bych si ji vzala sama. Je to pravda, ze si chodi odpočinout k manželce? Jaký je vas věkový rozdíl? Ona někoho má? Nedělají z tebe tak trochu blbce?