Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pokud by jí měl doma, někde uloženou na památku tak by jsem ani necekla jak jsem už napsala ale vadí mi to že jí má vystavenou v autě.A ještě včera schválně tu fotku položil na palubovku tak, aby nebyl vidět obličej, prý aby měla dušička pokoj a jesli se cítím lépe
nevím co si tím chce dokázat asi si honí ego nebo mě provokuje
haha
ten by šel, že by nestačil počítat schody ![]()
@Anonymní píše:
Pokud by jí měl doma, někde uloženou na památku tak by jsem ani necekla jak jsem už napsala ale vadí mi to že jí má vystavenou v autě.A ještě včera schválně tu fotku položil na palubovku tak, aby nebyl vidět obličej, prý aby měla dušička pokoj a jesli se cítím lépe
Necítím. Tady máš sirky, buď chlap a dodrž, cos řekl ![]()
Imo je to člověk bez pudu sebezáchovy a zkouší, kam až může.
To je fotka samotné ex? To by mi asi vadilo teda. Však ji nemusí pálit, vyhazovat ani vracet, jen sklidit z očí. Jasně že nevyháže fotky několika let života, ale mít vystavené fotky ex by mi přišlo divné. ještě tak, kdyby to byla např. ex plus děti, to bych překousla.
4Nepsalas už to tady? Fotku bych vzala a roztrhala. Navíc by mě zajímalo, proč to dělá. Ponižuje tě, cíleně. Nemá s ní nějaký techtle mechtle?
Jeho potomek se tu stavuje minimálně jednou dvakrát týdně, navrhla jsem manželovi že není problém dát fotku do obálky a poslat jí po něm
prý je to dobrý nápad ale nějak se k tomu nemá
Já mu tu fotku z auta brát nebudu, to by jsem se cítila poníženější víc než v téhle situaci
Nakonec by jí to ještě s chutí řekl jako jí říká všechno co se u nás odehrává, byla by jsem za žárlivou hysterku ![]()
@Anonymní píše:
Jeho potomek se tu stavuje minimálně jednou dvakrát týdně, navrhla jsem manželovi že není problém dát fotku do obálky a poslat jí po němprý je to dobrý nápad ale nějak se k tomu nemá
Já mu tu fotku z auta brát nebudu, to by jsem se cítila poníženější víc než v téhle situaci
Nakonec by jí to ještě s chutí řekl jako jí říká všechno co se u nás odehrává, byla by jsem za žárlivou hysterku
a ta fotka tam je tech x let, nebo si ji tam dal ted? Omlouvám se jestli jsem to přehlédla ![]()
A proc ma potrebu vracet po tolika letech ex fotku? k cemu ji jako ma byt? rekni mu, at ji proste vyhodi, ne ![]()
@Anonymní píše:
Jeho potomek se tu stavuje minimálně jednou dvakrát týdně, navrhla jsem manželovi že není problém dát fotku do obálky a poslat jí po němprý je to dobrý nápad ale nějak se k tomu nemá
Nakonec by jí to ještě s chutí řekl jako jí říká všechno co se u nás odehrává, byla by jsem za žárlivou hysterku
Řekla bych že váš problém je hlubší než jen vystavená fotka ![]()
@Anonymní píše:
Milé uživatelky, uživatelé,jak by jste reagovali pokud by jste našli po 11letech manželství u svého manžela, přítele nebo přítelkyně v autě fotku exmanželky, exmanžela? Mě to vadí, snažila jsem se to s manželem řešit, má tam tu fotku už půl roku a často se hádáme právě kvůli tomu
Mě je jedno pokud by tu fotku měl v dokladech nebo někde jinde schovanou na památku ale vadí mi že jí má vystavenou na palubovce v autě
Další věc je ta že automobil používá ke služebním účelům, vozí zákazníky a často s ním jezdí jeho rodina a občas jeho ex tak mi to přijde trapné i díky tomu. Manžel pořád nechápe co mi na tom tak vadí a už půl roku mi slibuje, že tu fotku ex vrátí a nemůže ze to, že na to vždycky zapomene
Ještě je dotčený že mi to vadí, prý se na to mám vykašlat, neřešit to, prý mu mám dát pokoj jo a před týdnem na mě začal hrozně řvát že tu fotku roztrhá, spálí a polije auto benzínem a zapálí ho aby jsem měla klid a přestalo mi to vadit
Nechápe jak mě to ponižuje, prý je to můj problém jak se cítím, jemu to jedno, nic špatného nedělá a chovám se jako žárlivá husa.
Děkuji za anonym-z osobních důvodů
Už samotný fakt, že tam má tu její fotku vystavenou napovídá, že nemá zřejmě jejich rozchod zpracovaný. A jako další věc vidím, že on si tě vůbec neváží, a nemá ani za mák respektu a empatie vůči tobě. Osobně bych ho poslala do oběhu.
@Anonymní píše:
Jeho potomek se tu stavuje minimálně jednou dvakrát týdně,navrhla jsem manželovi že není problém dát fotku do obálky a poslat jí po němprý je to dobrý nápad ale nějak se k tomu nemá
já bych vzala fotku - vyhodila. Pokud by se mu to po 11 letech nelíbilo- vyhodila bych i chlapa ![]()
@Anonymní píše:
je to blbec
A jinak váš vztah funguje? Mně to přijde jako taková ta taktika „budu se chovat strašně, aby mě sama kopla do zadku a nemusel jsem rozchod iniciovat já“. Ale to by se snad choval nevhodně i v jiných situacích. Nicméně u chlapů je tohle celkem rozšířené.
@WERISKA píše:
já bych vzala fotku - vyhodila. Pokud by se mu to po 11 letech nelíbilo- vyhodila bych i chlapa
Přesně. Pokud by mi chlap vyhrožoval, že než by vyhodil z auta fotku nějaké ex, tak raději zapálí auto, tak by jel jako raketa.
@nostress píše:
Přesně. Pokud by mi chlap vyhrožoval, že než by vyhodil z auta fotku nějaké ex, tak raději zapálí auto, tak by jel jako raketa.