Fotka ex v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
30.11.17 21:51
@Anonymní píše:
Pokud by jí měl doma, někde uloženou na památku tak by jsem ani necekla jak jsem už napsala ale vadí mi to že jí má vystavenou v autě. :roll: A ještě včera schválně tu fotku položil na palubovku tak, aby nebyl vidět obličej, prý aby měla dušička pokoj a jesli se cítím lépe :roll: nevím co si tím chce dokázat asi si honí ego nebo mě provokuje :zed:

haha :mrgreen: :mrgreen: ten by šel, že by nestačil počítat schody :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.11.17 21:54
@Anonymní píše:
Pokud by jí měl doma, někde uloženou na památku tak by jsem ani necekla jak jsem už napsala ale vadí mi to že jí má vystavenou v autě. :roll: A ještě včera schválně tu fotku položil na palubovku tak, aby nebyl vidět obličej, prý aby měla dušička pokoj a jesli se cítím lépe :roll: nevím co si tím chce dokázat asi si honí ego nebo mě provokuje :zed:

Necítím. Tady máš sirky, buď chlap a dodrž, cos řekl :mrgreen:

Imo je to člověk bez pudu sebezáchovy a zkouší, kam až může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
30.11.17 21:55

To je fotka samotné ex? To by mi asi vadilo teda. Však ji nemusí pálit, vyhazovat ani vracet, jen sklidit z očí. Jasně že nevyháže fotky několika let života, ale mít vystavené fotky ex by mi přišlo divné. ještě tak, kdyby to byla např. ex plus děti, to bych překousla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002

4Nepsalas už to tady? Fotku bych vzala a roztrhala. Navíc by mě zajímalo, proč to dělá. Ponižuje tě, cíleně. Nemá s ní nějaký techtle mechtle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007

Manžel nemá auto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale jo, vadilo by mi to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.17 21:57

Jeho potomek se tu stavuje minimálně jednou dvakrát týdně, navrhla jsem manželovi že není problém dát fotku do obálky a poslat jí po něm :nevim: prý je to dobrý nápad ale nějak se k tomu nemá :roll: Já mu tu fotku z auta brát nebudu, to by jsem se cítila poníženější víc než v téhle situaci :( Nakonec by jí to ještě s chutí řekl jako jí říká všechno co se u nás odehrává, byla by jsem za žárlivou hysterku :?

• Citovat
  • Upravit
33155
30.11.17 22:00
@Anonymní píše:
Jeho potomek se tu stavuje minimálně jednou dvakrát týdně, navrhla jsem manželovi že není problém dát fotku do obálky a poslat jí po něm :nevim: prý je to dobrý nápad ale nějak se k tomu nemá :roll: Já mu tu fotku z auta brát nebudu, to by jsem se cítila poníženější víc než v téhle situaci :( Nakonec by jí to ještě s chutí řekl jako jí říká všechno co se u nás odehrává, byla by jsem za žárlivou hysterku :?

a ta fotka tam je tech x let, nebo si ji tam dal ted? Omlouvám se jestli jsem to přehlédla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
30.11.17 22:01

A proc ma potrebu vracet po tolika letech ex fotku? k cemu ji jako ma byt? rekni mu, at ji proste vyhodi, ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
30.11.17 22:02
@Anonymní píše:
Jeho potomek se tu stavuje minimálně jednou dvakrát týdně, navrhla jsem manželovi že není problém dát fotku do obálky a poslat jí po něm :nevim: prý je to dobrý nápad ale nějak se k tomu nemá :roll: Já mu tu fotku z auta brát nebudu, to by jsem se cítila poníženější víc než v téhle situaci :( Nakonec by jí to ještě s chutí řekl jako jí říká všechno co se u nás odehrává, byla by jsem za žárlivou hysterku :?

Řekla bych že váš problém je hlubší než jen vystavená fotka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
30.11.17 22:06
@Anonymní píše:
Milé uživatelky, uživatelé :),jak by jste reagovali pokud by jste našli po 11letech manželství u svého manžela, přítele nebo přítelkyně v autě fotku exmanželky, exmanžela? Mě to vadí, snažila jsem se to s manželem řešit, má tam tu fotku už půl roku a často se hádáme právě kvůli tomu :( Mě je jedno pokud by tu fotku měl v dokladech nebo někde jinde schovanou na památku ale vadí mi že jí má vystavenou na palubovce v autě :zed: Další věc je ta že automobil používá ke služebním účelům, vozí zákazníky a často s ním jezdí jeho rodina a občas jeho ex tak mi to přijde trapné i díky tomu. Manžel pořád nechápe co mi na tom tak vadí a už půl roku mi slibuje, že tu fotku ex vrátí a nemůže ze to, že na to vždycky zapomene :roll: Ještě je dotčený že mi to vadí, prý se na to mám vykašlat, neřešit to, prý mu mám dát pokoj jo a před týdnem na mě začal hrozně řvát že tu fotku roztrhá, spálí a polije auto benzínem a zapálí ho aby jsem měla klid a přestalo mi to vadit :zed: Nechápe jak mě to ponižuje, prý je to můj problém jak se cítím, jemu to jedno, nic špatného nedělá a chovám se jako žárlivá husa. :? Děkuji za anonym-z osobních důvodů

Už samotný fakt, že tam má tu její fotku vystavenou napovídá, že nemá zřejmě jejich rozchod zpracovaný. A jako další věc vidím, že on si tě vůbec neváží, a nemá ani za mák respektu a empatie vůči tobě. Osobně bych ho poslala do oběhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
30.11.17 22:09
@Anonymní píše:
Jeho potomek se tu stavuje minimálně jednou dvakrát týdně,navrhla jsem manželovi že není problém dát fotku do obálky a poslat jí po něm :nevim: prý je to dobrý nápad ale nějak se k tomu nemá :roll: Já mu tu fotku z auta brát nebudu, to by jsem se cítila poníženější víc než v téhle situaci :( Nakonec by jí to ještě s chutí řekl jako jí říká všechno co se u nás odehrává, byla by jsem za žárlivou hysterku :?

já bych vzala fotku - vyhodila. Pokud by se mu to po 11 letech nelíbilo- vyhodila bych i chlapa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
30.11.17 22:10
@Anonymní píše:

je to blbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
30.11.17 22:11

A jinak váš vztah funguje? Mně to přijde jako taková ta taktika „budu se chovat strašně, aby mě sama kopla do zadku a nemusel jsem rozchod iniciovat já“. Ale to by se snad choval nevhodně i v jiných situacích. Nicméně u chlapů je tohle celkem rozšířené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
30.11.17 22:12
@WERISKA píše:
já bych vzala fotku - vyhodila. Pokud by se mu to po 11 letech nelíbilo- vyhodila bych i chlapa :kytka:

Přesně. Pokud by mi chlap vyhrožoval, že než by vyhodil z auta fotku nějaké ex, tak raději zapálí auto, tak by jel jako raketa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
30.11.17 22:13
@nostress píše:
Přesně. Pokud by mi chlap vyhrožoval, že než by vyhodil z auta fotku nějaké ex, tak raději zapálí auto, tak by jel jako raketa.
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria