Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pokud by jí měl doma, někde uloženou na památku tak by jsem ani necekla jak jsem už napsala ale vadí mi to že jí má vystavenou v autě.A ještě včera schválně tu fotku položil na palubovku tak, aby nebyl vidět obličej, prý aby měla dušička pokoj a jesli se cítím lépe
nevím co si tím chce dokázat asi si honí ego nebo mě provokuje
vystavila si fotky svých ex všude po bytě.
Kdyby tam byla na té fotce ex s dětmi na té fotce tak by mi to nevadilo ale ona je tam sama
je to ta fotka jak je na občance nebo pasu jen trochu větší
Myslela jsem nedávno že se studem propadnu! Jela jsem s manželem a naším dítětem autem, nabíral cestou jednoho klienta, já seděla s dcerou vzadu a manžel si s tím pánem povídal, zapojil nakonec do hovoru i mě když tu náhle se pan zeptal, máte pěknou manželku
manžel se na něho podíval, prý nechápu? No na té fotce to je vaše paní ne?
Mnažel na to neřekl nic!!
Chápete to?!!
Prostě mlčel
Takže pán se toho chytil a začal žvatlat jakou má pěknou vnučku, dceru, prý jak jsme krásná rodina!!
Málem jsem zaslzela
Mlčela jsem, už jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, dávat věci na pravou míru, cítila jsem se trapně
Pán vystoupil a manžel jako by se nechumelilo si pustil radio, zasyčela jsem na něho co to mělo být
Ještě se smál že chlapa nezná tak co by mu vykládal, nic mu po tom není tak co by mu říkal, prý musí být pěkně blbej, vidí jak slepejš když si myslí že jsem jeho dcera, prý dle toho tupce by mě měl v deseti letech!
![]()
@WERISKA píše:
a ta fotka tam je tech x let, nebo si ji tam dal ted? Omlouvám se jestli jsem to přehlédla[/cita
V pořádkuDal si jí tam před půl rokem
od té doby se nemá k tomu aby jí ex vrátil nebo si jí schoval někam jinam, kde by jsem jí neměla na očích
![]()
@Danulinka16 píše:
já bych mu tu fotku už dávno roztrhala a vyhodila
Tak to by zakladatelku asi přerazil, když je to pro něj takový poklad, že ji musí mít vystavenou
@Anonymní píše:
Kdyby tam byla na té fotce ex s dětmi na té fotce tak by mi to nevadilo ale ona je tam samaje to ta fotka jak je na občance nebo pasu jen trochu větší
Myslela jsem nedávno že se studem propadnu! Jela jsem s manželem a naším dítětem autem, nabíral cestou jednoho klienta, já seděla s dcerou vzadu a manžel si s tím pánem povídal, zapojil nakonec do hovoru i mě když tu náhle se pan zeptal, máte pěknou manželku
![]()
Chápete to?!!
Prostě mlčel
Takže pán se toho chytil a začal žvatlat jakou má pěknou vnučku, dceru, prý jak jsme krásná rodina!!
Málem jsem zaslzela
![]()
Mlčela jsem, už jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, dávat věci na pravou míru, cítila jsem se trapně
Pán vystoupil a manžel jako by se nechumelilo si pustil radio, zasyčela jsem na něho co to mělo být
Ještě se smál že chlapa nezná tak co by mu vykládal, nic mu po tom není tak co by mu říkal, prý musí být pěkně blbej, vidí jak slepejš když si myslí že jsem jeho dcera, prý dle toho tupce by mě měl v deseti letech!
![]()
a s tímhle jako dobrovolně žiješ a necháš se tím takhle ponižovat?
Jó děvče, měla sis najít sobě rovného s vyřešenou minulostí. Ten tvůj už dnes ví, jak se měl u ex a jak se má u tebe. Seš to ty, kdo psal, že manžel svou ex navštěvuje doma, chodí si k ní odpočinout a ona mu v tom nebrání? Proč se s ním nerozvedeš a necháš se tak ponižovat. To nemáš žádnou hrdost? Napíšu to tvrdě, ale máš cos chtěla a on se k tobě chová tak, jak mu to dovolíš.
@GabinkaCh píše:
Tak to by zakladatelku asi přerazil, když je to pro něj takový poklad, že ji musí mít vystavenou
Asi by koukal jako želva
Já tohle dělat nebudu, víš jak by jsem se cítila?
Fotky mích ex také vystavovat nebudu
,neklesnu na jeho rovinku
Jo tak ex poklad ona je, to se musí nechat
ale jinak nic proti ní nemám, chováme se k sobě slušně ![]()
Vadilo by mi to a hodně a to i kdyby jí měl v dokladech. Já bych vyštrachala fotku svého ex, nejlépe společnou,, nechala pořádně zvětšit a zarámovat a pověsila do obýváku nebo nad postel. A odůvodnila bych si to tím, že jsem jí při úklidu našla a bylo líto mi jí vyhodit tak jsem jí zužitkovala takto a přece jemu to nemůže vadit když on si svojí ex vozí v autě.
@Anonymní píše:
Asi by koukal jako želvaJá tohle dělat nebudu, víš jak by jsem se cítila?
![]()
ale jinak nic proti ní nemám, chováme se k sobě slušně
Jak se cítíš teď, dobře? Asi ne, jinak bys sem nepsala. Seš uťápnutá putička, se kterou manipuluje chlap dle libosti a ponižuje tě. Nějak nechápu o co ti vlastně jde.To si myslíš, že mu přijedem udělat ty, ty, ty?
@Anonymní píše:
Asi by koukal jako želvaJá tohle dělat nebudu, víš jak by jsem se cítila?
![]()
ale jinak nic proti ní nemám, chováme se k sobě slušně
já nevím, proč si myslíš, že tím, že to takhle trpíš, si zachováváš nejakou hrdost…Spíš vypadáš jako chudinka, co si nechá dělat na hlavu… ![]()
@arada píše:
Jó děvče, měla sis najít sobě rovného s vyřešenou minulostí. Ten tvůj už dnes ví, jak se měl u ex a jak se má u tebe. Seš to ty, kdo psal, že manžel svou ex navštěvuje doma, chodí si k ní odpočinout a ona mu v tom nebrání? Proč se s ním nerozvedeš a necháš se tak ponižovat. To nemáš žádnou hrdost? Napíšu to tvrdě, ale máš cos chtěla a on se k tobě chová tak, jak mu to dovolíš.
Nerozumím
jsme manželé 11,pomalu 12let to by měl tu minulost mít vyřešenou ne, když jsme spolu docela dlouho, mám dítě a žijeme spolu. Nevím nic o tom, že by jsem tu někdy psala něco dalšího o manželovi
Je pravdou že se manžel stýká s ex ale odpočívat tam nejezdí teda
Ano, staví se tam často na kafe, telefonují spolu, navštěvují společně tchýni zatím mi to přišlo až tak hrozné, tedy až na to jejich drbání o všem možném
ale ano, vycházejí spolu moc dobře
a teda dle mě je to pořád lepší než aby se štěkali ![]()
@Anonymní píše:
Kdyby tam byla na té fotce ex s dětmi na té fotce tak by mi to nevadilo ale ona je tam samaje to ta fotka jak je na občance nebo pasu jen trochu větší
![]()
Chápete to?!!
Prostě mlčel
Málem jsem zaslzela
![]()
![]()
Moc nechapu ty krenici se smajliky… Manzel te ma evidentne zcela na haku, mozna se ti tou fotkou snazi rict, abys ho uz konecne pustila k vode. On sam na to asi nema koule, ale zda se, ze si mu zcela ukradena ![]()
@Anonymní píše:
Nerozumímjsme manželé 11,pomalu 12let to by měl tu minulost mít vyřešenou ne, když jsme spolu docela dlouho, mám dítě a žijeme spolu. Nevím nic o tom, že by jsem tu někdy psala něco dalšího o manželovi
Je pravdou že se manžel stýká s ex ale odpočívat tam nejezdí teda
Ano, staví se tam často na kafe, telefonují spolu, navštěvují společně tchýni zatím mi to přišlo až tak hrozné, tedy až na to jejich drbání o všem možném
ale ano, vycházejí spolu moc dobře
a teda dle mě je to pořád lepší než aby se štěkali
Rekla bych, ze za ex nejezdi jen na kafe…
Hele, tolerance je ve vztahu potreba, ale ceho je moc, toho je prilis.
@Danulinka16 píše:
já nevím, proč si myslíš, že tím, že to takhle trpíš, si zachováváš nejakou hrdost…Spíš vypadáš jako chudinka, co si nechá dělat na hlavu…
Proč by jsem si měla nechat dělat na hlavu?!!A co mám jako dělat?!
Mám snad tu fotku vzít, před jeho očima jí rozškubat, polít benzínem a zapálit?!!
To je trošku jako hon na čarodějnice ne?
ON!! by měl tu fotku vzít z toho auta sám, zbavit se jí a byl by klid! Jak je vidět tak nechce
A já mám dělat co?!Radu nemáš? ![]()
Určitě manžel jak už tu někdo psal nemá v sobě vyřešen rozvod s ex.. To že s ní navíc řeší vše co se u vás doma děje by mě nesmírně vytáčelo a ta fotka by byla poslední kapka.. Tohle prostě není normální a v pořádku vůči Vám. Nechci psát ať ho pošlete dal do oběhu ale já sama bych mu nejspíše řekla ať vyloží karty na stůl tohle normální rozhodně není a on si musí uvědomit jak vám je, pokud je mu to jedno je potřeba se zeptat sama sebe jestli s ním opravu chcete zůstat do konce života..?
![]()
Úplně vás chápu také by mě to ublížilo…
![]()