Přítel pije, nevím jak dál

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
5.8.18 21:39
@sarinka12322 píše:
@Sofie002 ze začátku to bude těžký ale věř že to co jsem prožila já bych nikomu nepřála on si to bohužel uvědomil pozdě a šel na léčení 6let jsme spolu byly , šla kvůli němu na potrat dodnes si to vycitam teď mám uzasnyho chlapa dva roky , měly jsme svatbu je úžasnej ikdyz jsme teď přišli o miminko stojí při mě a podporuje mě . Někdy je lepší nový začátek

Děkuju, já si vlastně ten novej začátek možná i tak trochu přeju, ale chybí mi odvaha. To s miminkem mě moc mrzí a přeju hodně stěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.8.18 21:39
@Sofie002 píše:
Dneska jsem mu něco podobnýho naznačila, ale zítra mu to řeknu narovninu, už takhle dál fakt nemůžu. Právě se bojím toho, že odmítne a to pak už asi budu muset fakt odejít :?

Nic jiného bych ti ani nedoporučovala. Dokud nemáte spolu děti. To bych ti ani nepřála.Jsi mladá, a máš určitě na víc, než život s alkoholikem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.8.18 21:42
@nostress píše:
Nic jiného bych ti ani nedoporučovala. Dokud nemáte spolu děti. To bych ti ani nepřála.Jsi mladá, a máš určitě na víc, než život s alkoholikem.

Právě, že jsem mladá a už jsme spolu i tak dlouho a kdybych v tom pokračovala, v tom stavu jak je to teď, rak mám pocit, že budu jednou hodně litovat. Chci normální a spokojenej vztah a užívat si a řešit normální věci, jako lidi v mým věku a ne se ve 22 trápit tímto. A děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.8.18 21:44
@Sofie002 píše:
Právě, že jsem mladá a už jsme spolu i tak dlouho a kdybych v tom pokračovala, v tom stavu jak je to teď, rak mám pocit, že budu jednou hodně litovat. Chci normální a spokojenej vztah a užívat si a řešit normální věci, jako lidi v mým věku a ne se ve 22 trápit tímto. A děkuju!

Přesně tak. Hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.8.18 21:47
@Diana69 píše:
Já bych ho osobně poslala někam… :poblion:
:D asi bylo by to pro mě nejlepší, jenže se bojím rozchodu, jsem docela dost velkej cíťa
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.8.18 21:48
@nostress píše:
Přesně tak. Hodně štěstí. :kytka:

Děkuji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7949
5.8.18 21:56

6 piv denně je opravdu hodně. Bohužel spousta chlapů pivo nepovažuje za alkohol. Jsem praktická lékařka a když sepisuji anamnesu tak na dotaz „Pijete alkohol?“ mi spousta chlapů odpoví ne a když se zeptám „A pivo?“ tak jich spousta přizná 3-4 piva denně. 6 piv denně to už je opravdu závislost. Zvláště když není ochotný to omezit poté co mu vyhrožuješ rozchodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
5.8.18 21:59

Tak nějak nerozumím tomu o sbírání odvahy. Ty nepotřebuješ oddělit svůj život finančně, ani děti, bydlení nemáte společné. Na tom asi toho moc složitého nebude, promiň. Jedině přetnout ten zvyk. Uvidíš, že budeš ráda. Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.8.18 22:03
@Lucka1111 píše:
6 piv denně je opravdu hodně. Bohužel spousta chlapů pivo nepovažuje za alkohol. Jsem praktická lékařka a když sepisuji anamnesu tak na dotaz „Pijete alkohol?“ mi spousta chlapů odpoví ne a když se zeptám „A pivo?“ tak jich spousta přizná 3-4 piva denně. 6 piv denně to už je opravdu závislost. Zvláště když není ochotný to omezit poté co mu vyhrožuješ rozchodem.

To bude možná i jeho problém, mně přijde,že on to pivo bere na stejné úrovni jako vodu, jak kdyby nebylo alkohol. To jsem ráda, že mám i názor z pohledu lékaře. Měla bych mu asi tu diskuzi dát přečíst :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.8.18 22:06
@dedrichov píše:
Tak nějak nerozumím tomu o sbírání odvahy. Ty nepotřebuješ oddělit svůj život finančně, ani děti, bydlení nemáte společné. Na tom asi toho moc složitého nebude, promiň. Jedině přetnout ten zvyk. Uvidíš, že budeš ráda. Hodně štěstí

Já vím, že spolu nemáme žádné závazky a tak. Nedokážu si představit, že tohle řeší někdo s dětmi, ale prostě jsme spolu dlouho a mám ho ráda, takže je proto mě těžký hodit 6 let jen tak za hlavu :? Ten zvyk asi bude nejhorší. Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
5.8.18 22:11
@Sofie002 píše:
Já vím, že spolu nemáme žádné závazky a tak. Nedokážu si představit, že tohle řeší někdo s dětmi, ale prostě jsme spolu dlouho a mám ho ráda, takže je proto mě těžký hodit 6 let jen tak za hlavu :? Ten zvyk asi bude nejhorší. Děkuju!

Nechci se Tě dotknout, ale začali jste si spolu jako sotva odrostlé děti, puberťáci. Od té doby jste se každý měnil do té dospělé podoby včetně chování, vnímání atd atd. Takže to co bylo fajn třeba v 17, pro dospělý život a soužití najednou nestačí. U partnera asi hledáme kromě zamilovanosti též zázemí, jistotu, SPOLEČNÉ prožitky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.18 22:17

Muj vypije lahev vina denne, jenze mame dite tak jit nemuzu. Na tvem miste bych se s nim rozesla, je to alkoholik

• Citovat
  • Upravit
16
5.8.18 22:17
@dedrichov píše:
Nechci se Tě dotknout, ale začali jste si spolu jako sotva odrostlé děti, puberťáci. Od té doby jste se každý měnil do té dospělé podoby včetně chování, vnímání atd atd. Takže to co bylo fajn třeba v 17, pro dospělý život a soužití najednou nestačí. U partnera asi hledáme kromě zamilovanosti též zázemí, jistotu, SPOLEČNÉ prožitky

Nedotkneš se mě, já si tohle všechno uvědomuju, sama vidím, že od doby, co jsme si spolu začali jsem se změnila a chci od vztahu něco víc a myslím na i budoucnost. Asi je semnou něco špatně, že s tím prostě neumím skončit nebo já nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
5.8.18 22:20
@Anonymní píše:
Muj vypije lahev vina denne, jenze mame dite tak jit nemuzu. Na tvem miste bych se s nim rozesla, je to alkoholik

To je mi hrozně lito, nedokážu si to představit, jaké to musí být s dítětem. Přeju Ti,ať to do budoucna vyřešíš, jako to snad vyřeším i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.8.18 23:11
@Russet píše:
Nemáte-li děti, sbalila bych se a odešla. Jemu řekla, až přestane pít, ať se ozve.

Ani spolu nebydlí. Také jsem pro rozchod a popřípadě, ať se ozve. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria