Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem si doma plavky, říkám partnerovi, že mi teda moc nesedí a že v nich snad ani nemůžu nikam jít. On se na mě podíval a řekl, že to není těma plavkama, ale tím, že mám hnusný kozy..Nic jsem mu neřekla a šla jsem radši do vedlejší místnosti. Často od něj slyším podobné věci, že mám tlustý zadek, velké břicho apod. Ok, mám, ale hrozně mě mrzí, že to musí říkat zrovna takhle… Pak jsem mu to říkala, a on mi na to řekl, že jen říká pravdu, protože je upřímnej
… Tak já nevím, jsem přecitlivělá na kritiku, nebo to není úplně v pohodě?
Tohle mi někdo říct, tak už je můj bejvalej
On je dokonalý, že? Až na ten mozeček velikosti hrášku.
No je to buran a já bych s ním nebyla, ale tak můžeš taky zkusit být upřímná - vhodně zhodnotit jeho přirození případně jiné partie.
Ty premyslis
Boze muj rekni mu ze ma malyho ptaka,smrfi mu a neumi s.ukat ![]()
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem si doma plavky, říkám partnerovi, že mi teda moc nesedí a že v nich snad ani nemůžu nikam jít. On se na mě podíval a řekl, že to není těma plavkama, ale tím, že mám hnusný kozy..Nic jsem mu neřekla a šla jsem radši do vedlejší místnosti. Často od něj slyším podobné věci, že mám tlustý zadek, velké břicho apod. Ok, mám, ale hrozně mě mrzí, že to musí říkat zrovna takhle… Pak jsem mu to říkala, a on mi na to řekl, že jen říká pravdu, protože je upřímnej
Me tohle partner jednou rict,tak se mozna jeste udrzim a odvetim neco ve smyslu „porad lepsi hnusny kozy nez malej pindour“.A kdyby nejakou podobnou kritiku opet vypustil z ust,tak se sbiram a odchazim.Tohle je hodne pres caru a tvuj partner nejen,ze te nemiluje,ale ani si te nevazi a urcite ho nepritahujes.Promin. ![]()
Mas mu rict, ze na to je jeho podmerecny pero s blemcavyma koulema je to az az..
Ja bych se ho zeptala proc teda se mnou je. Jestli kvuli teplymu jidlu nebo cistym trenkam nebo proc?
Blbec.
@Anonymní píše:
Ty nejsi divná ani šeredná, de..il je on s prominutím.
Hlavně, že on je dokonalej co..
Tohle mi říkat můj muž, pošlu ho někam a odmítnu s ním mít sex, začnu se fintit a chodit ven a neříkat mu kam, ať má o čem přemýšlet.
Možná to zní tvrdě, co jsem výše napsala, ale takhle to prostě cítím.
On není upřímný, on je blb.
Příspěvek upraven 05.08.18 v 19:38
Proboha, máš doma totální střevo, pusť ho do oběhu, jiná už ho srovná… ![]()
Tohoto se přesně bojím u novýho chlapa. Mám prsa jak nějaká domorodkyně po pěti dětech, přitom sama děti nemám a jsem ještě mladá
.
Chlapi jsou fakt děsní někdy. On je asi adonis, ne? Jestli si myslí, že máš hnusný prsa, pošlu mu fotku těch svých
.
Zkoušela jsem si doma plavky, říkám partnerovi, že mi teda moc nesedí a že v nich snad ani nemůžu nikam jít. On se na mě podíval a řekl, že to není těma plavkama, ale tím, že mám hnusný kozy..Nic jsem mu neřekla a šla jsem radši do vedlejší místnosti. Často od něj slyším podobné věci, že mám tlustý zadek, velké břicho apod. Ok, mám, ale hrozně mě mrzí, že to musí říkat zrovna takhle
… Pak jsem mu to říkala, a on mi na to řekl, že jen říká pravdu, protože je upřímnej