Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedovedu si představit, že by si mi někdo něco takového dovolil říct a natož partner. Je pravda, že lidi mezi sebou komunikují různě, ale tohle opravdu není upřímnost.
A nesnižovala bych se k hodnocení v podobném duchu, spíš bych přemýšlela, jak se toho nižšího organismu zbavit … ![]()
Nevím, jak s prsama, ale v hlavě to bude hodně špatné - protože každá normální ženská by tohle hovado, které doma chováš, poslala k šípku, a to hned po oné vyřčené větě.
@Anonymní píše:
Tak snad vás trochu utesim,já mam teď prsa samou strii a je to fakt hnus.,čekám miminko a popraskala mě na prsou kůže![]()
,manžel by mě ale nikdy neřekl že je to hnusné,řekl mě že se mu líbím i tak ať si s toho nic nedělám.ten vás je idiot
Tak to má být.
Těhotenství se na těle projeví, ale TO je ta krása. Celkově jizvy jsou nádherné, protože svědčí o tom, co člověk zažil, přežil, překonal. A když to tak dokáže na ženě vidět i muž… ![]()
radši celý život sama, než s něčím podobným.
Ve vztahu má být člověk snad proto, že ho to činí šťastnějším, než kdyby byl sám. Nechápu smysl toho být s někým, kdo mě takto ponižuje a zcela určitě mě nemiluje a navíc je to primitiv, protože toto není upřímnost, ale drzost a buranství. ![]()
A o vzhledu a dokonalosti láska neni, viděla jsem pár, kde teda žena rozhodně žádná modelka nebyla ani z vlaku, nadváha celkem dost a chlap se k ní choval nádherně. Kdo se spokojí s málem, bude mít málo. ![]()
Třeba řekl pravdu. Ale jde o tu formu. Po porodu druhého dítka jsem byla nešťastná z prsou. Manžel pronesl, že sice nejsou ve stavu před x lety- ale jemu se líbí, že jsem jimi krmila naše děti. Ale že pokud mám problém já, mám si vzít peníze a nechat si je spravit. A o tom to je, partner tě má mít rád pro Tebe samotnou. Pravdu může oznámit-ale slušně. Takže, ten Tvůj se zachoval jako hovado a osobně bych to netrpěla.
@ludmilaadamkova píše:
Proc je chlap se zenou ktera je mu hnusi?To mi teda hlava vubec nebere.
Aby jí mohl ponižovat a posilovat si na ní své sebevědomí.
@Enmamma píše:
Aby jí mohl ponižovat a posilovat si na ní své sebevědomí.
Ano, presny. Primitiv s nizkym sebevedomim, ktery by chtel byt lev salonu a protoze neni, hoji si sebevedomi na partnerce.
Tak pokud te má rád, tohle by si nedovolil. Ve vztahu existují určité meze, které by se neměly překračovat. Btw.: nikdo nejsme dokonalý tak neurazejme ostani.
Ps: nebud chudinka a nenech si to libit ![]()
Strasny. Tohle jsou presne ti zoufalci kteri kdyz je pak holka kopne do zadku delaji ze sebe ty nejvetsi chudacky a na svou ex jen plivou spinu vsude kolem.
Každý člověk má nějaký nedostatek ale pokud je s ním smířený, tak se tím netrápí a nenechá se urážet - nepěstuje vedle sebe bezpáteřní hovado. Chtělo by to nejdříve zapracovat na sobě a svém sebevědomí - abys mohla mít normálního partnera a pěkný vztah. Takhle ubližuješ akorát sobě a necháváš si ubližovat od ostatních. Začarovaný kruh.
@jahuhudka píše:
Ty premyslisBoze muj rekni mu ze ma malyho ptaka,smrfi mu a neumi s.ukat
Hmmmm, to je tedy rada. A zase pujdu proti proudu. Ty i ostatní podobne radilky. Vy by jste se fakt takhle snizily na jeho uroven ?
Tak to by zas bylo pod moji úroveň. A rekla bych, ze to nebyla jeho prvni podobna hlaska, rekla bych, ze se takhle vyjadruje zcela bezne.
@ludmilaadamkova píše:
Strasny. Tohle jsou presne ti zoufalci kteri kdyz je pak holka kopne do zadku delaji ze sebe ty nejvetsi chudacky a na svou ex jen plivou spinu vsude kolem.
pokud plive na ex, jde to překousnout, ale on je tak jednoduchej, že špínu plive na současnou… ![]()
Co bych teď udělala já :
@mary.27 píše:
pokud plive na ex, jde to překousnout, ale on je tak jednoduchej, že špínu plive na současnou…
no, kdyby nějaký chlap rozhlašoval, že jeho ex měla hnusný kozy, tak se mu vyhnu obloukem, i kdyby mě pochleboval..to už svědčí o inteligenci a povaze, respektive pomstychtivosti a malém sebevědomí..takového bych fakt nechtěla ![]()