Mám hnusná prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26270
5.8.18 19:46

Nedovedu si představit, že by si mi někdo něco takového dovolil říct a natož partner. Je pravda, že lidi mezi sebou komunikují různě, ale tohle opravdu není upřímnost.
A nesnižovala bych se k hodnocení v podobném duchu, spíš bych přemýšlela, jak se toho nižšího organismu zbavit … :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
5.8.18 19:47

Nevím, jak s prsama, ale v hlavě to bude hodně špatné - protože každá normální ženská by tohle hovado, které doma chováš, poslala k šípku, a to hned po oné vyřčené větě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.8.18 19:49
@Anonymní píše:
Tak snad vás trochu utesim,já mam teď prsa samou strii a je to fakt hnus.,čekám miminko a popraskala mě na prsou kůže :,( :( ,manžel by mě ale nikdy neřekl že je to hnusné,řekl mě že se mu líbím i tak ať si s toho nic nedělám.ten vás je idiot :cert:

Tak to má být. 8) Těhotenství se na těle projeví, ale TO je ta krása. Celkově jizvy jsou nádherné, protože svědčí o tom, co člověk zažil, přežil, překonal. A když to tak dokáže na ženě vidět i muž… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
5.8.18 19:50

8o 8o radši celý život sama, než s něčím podobným.
Ve vztahu má být člověk snad proto, že ho to činí šťastnějším, než kdyby byl sám. Nechápu smysl toho být s někým, kdo mě takto ponižuje a zcela určitě mě nemiluje a navíc je to primitiv, protože toto není upřímnost, ale drzost a buranství. 8o

A o vzhledu a dokonalosti láska neni, viděla jsem pár, kde teda žena rozhodně žádná modelka nebyla ani z vlaku, nadváha celkem dost a chlap se k ní choval nádherně. Kdo se spokojí s málem, bude mít málo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
5.8.18 19:50

Třeba řekl pravdu. Ale jde o tu formu. Po porodu druhého dítka jsem byla nešťastná z prsou. Manžel pronesl, že sice nejsou ve stavu před x lety- ale jemu se líbí, že jsem jimi krmila naše děti. Ale že pokud mám problém já, mám si vzít peníze a nechat si je spravit. A o tom to je, partner tě má mít rád pro Tebe samotnou. Pravdu může oznámit-ale slušně. Takže, ten Tvůj se zachoval jako hovado a osobně bych to netrpěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
5.8.18 19:51
@ludmilaadamkova píše:
Proc je chlap se zenou ktera je mu hnusi? 8oTo mi teda hlava vubec nebere.

Aby jí mohl ponižovat a posilovat si na ní své sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Qwentin
5.8.18 19:51
@sarinka12322 píše:
S tím bych nebyla :zed:

Přesně tak, je to primitiv 8o .

• Citovat
  • Upravit
7939
5.8.18 19:53
@Enmamma píše:
Aby jí mohl ponižovat a posilovat si na ní své sebevědomí.

Ano, presny. Primitiv s nizkym sebevedomim, ktery by chtel byt lev salonu a protoze neni, hoji si sebevedomi na partnerce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
5.8.18 19:55

Tak pokud te má rád, tohle by si nedovolil. Ve vztahu existují určité meze, které by se neměly překračovat. Btw.: nikdo nejsme dokonalý tak neurazejme ostani.

Ps: nebud chudinka a nenech si to libit :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.8.18 19:56

Strasny. Tohle jsou presne ti zoufalci kteri kdyz je pak holka kopne do zadku delaji ze sebe ty nejvetsi chudacky a na svou ex jen plivou spinu vsude kolem.

• Citovat
  • Upravit
998
5.8.18 19:57

Každý člověk má nějaký nedostatek ale pokud je s ním smířený, tak se tím netrápí a nenechá se urážet - nepěstuje vedle sebe bezpáteřní hovado. Chtělo by to nejdříve zapracovat na sobě a svém sebevědomí - abys mohla mít normálního partnera a pěkný vztah. Takhle ubližuješ akorát sobě a necháváš si ubližovat od ostatních. Začarovaný kruh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
5.8.18 19:58
@jahuhudka píše:
Ty premyslis 8o Boze muj rekni mu ze ma malyho ptaka,smrfi mu a neumi s.ukat :mrgreen:

Hmmmm, to je tedy rada. A zase pujdu proti proudu. Ty i ostatní podobne radilky. Vy by jste se fakt takhle snizily na jeho uroven ? :think: Tak to by zas bylo pod moji úroveň. A rekla bych, ze to nebyla jeho prvni podobna hlaska, rekla bych, ze se takhle vyjadruje zcela bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 19:58
@ludmilaadamkova píše:
Strasny. Tohle jsou presne ti zoufalci kteri kdyz je pak holka kopne do zadku delaji ze sebe ty nejvetsi chudacky a na svou ex jen plivou spinu vsude kolem.

pokud plive na ex, jde to překousnout, ale on je tak jednoduchej, že špínu plive na současnou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
5.8.18 19:59

Co bych teď udělala já :

1. asi nejsi moc štíhlá - tak jestli máš cca 5-8000 - objednej se někam do nutriční poradny a nech se vést ke zhubnutí - dělají to tak na 2 kg měsíčně, a můžu říct, že to funguje, když to dodržíš, tak ani nebudeš přibírat - bez dobrého vedení se hubne strašně těžko anebo ne trvale
  2. po zhubnutí na požadovanou váhu - bych zvážila, co s prsy - jestli opravdu nepotřebuješ pomoc
  3. toto vše bych si dopřála se současným partnerem - aby mi na to přispíval a viděl výsledky
  4. potom bych změnila partnera a řekla mu na rozloučenou, že má tak hnusnýho a měkkýho bimbase, že chci krásnějšího :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
5.8.18 20:00
@mary.27 píše:
pokud plive na ex, jde to překousnout, ale on je tak jednoduchej, že špínu plive na současnou… :think:

no, kdyby nějaký chlap rozhlašoval, že jeho ex měla hnusný kozy, tak se mu vyhnu obloukem, i kdyby mě pochleboval..to už svědčí o inteligenci a povaze, respektive pomstychtivosti a malém sebevědomí..takového bych fakt nechtěla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí