Mám hnusná prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
5.8.18 20:50
@Anonymní píše:
Mě manžel 6 týdnů po porodu po sexu řekl, že jí mám vytahanou jak vrata od stodoly. Taky mě to strašně mrzelo. To, že mám zadek, co je vidět až z oběžné dráhy (175 cm a cca 55 kg) je normální hláška. Přesně jak ten zakladatelky chlap ten můj prohlásil, že je to prostě pravda a je jen upřímný. Jsme spolu 13 let, máme dítě. Nechová se vždy takhle. Vůbec ne. Ale když ho to chytne, tak je neskutečně hnusný. A já jsem prý jen přecitlivělá a mám problém přijmout pravdu.

Další případ..
Zkusila jsi někdy k němu být stejná, jako on k tobě? Udělej to prosím tě a sleduj jeho reakce. Určitě bude vrnět blahem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 20:50
@Anonymní píše:
Mě manžel 6 týdnů po porodu po sexu řekl, že jí mám vytahanou jak vrata od stodoly. Taky mě to strašně mrzelo. To, že mám zadek, co je vidět až z oběžné dráhy (175 cm a cca 55 kg) je normální hláška. Přesně jak ten zakladatelky chlap ten můj prohlásil, že je to prostě pravda a je jen upřímný. Jsme spolu 13 let, máme dítě. Nechová se vždy takhle. Vůbec ne. Ale když ho to chytne, tak je neskutečně hnusný. A já jsem prý jen přecitlivělá a mám problém přijmout pravdu.

Tak to on bude chodící Ken…dokonalý chce dokonalou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.18 20:52
@mary.27 píše:
a? takovou už si jí našel, nebo je předtím měla jak z playboye?

Dřív vypadaly líp, ale kojení našeho dítěte se na nich podepsalo.
 zakl.

• Citovat
  • Upravit
5052
5.8.18 20:52

mně tohle říct tak prásknu dveřma a jdu se projít…

Manžel mi spíš říká, když si stěžuju na vytahaný břicho po dětech, že se vůbec nezměnilo :mrgreen: a jsem pořád stejná.

Mně zas vadí když řídím a on mi dává své cenné rady :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.8.18 20:54
@Anonymní píše:

8o . A s takovým h.ovadem jsi 13 let? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 20:55
@Anonymní píše:
zakl.

takže se zhoršily po kojení, toho tvého by tedy měli ukazovat na Nově jako Borec nakonec… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 20:55
@Anonymní píše:
zakl.

Má být pyšný, že máte zdravé dítě..
Můj muž mě po dětech miluje snad ještě víc, má mě prostě za, jak to říct, „krásnou plodnou bohyni“ nebo tak něco..
A on je krásný svalnatý vysportovaný atlet s tváří Toma Cruise nebo jak? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 20:57
@Blanka S píše: mně tohle říct tak prásknu dveřma a jdu se projít…

Manžel mi spíš říká, když si stěžuju na vytahaný břicho po dětech, že se vůbec nezměnilo :mrgreen: a jsem pořád stejná.

Mně zas vadí když řídím a on mi dává své cenné rady :roll:

No, možná by nebylo od věci opravdu prásknout dveřma…a jít se ne projít, ale odejít.
Já bych s takovým ovádkem nemohla mít už v životě sex.

Příspěvek upraven 05.08.18 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.18 20:57
@nostress píše:
8o . A s takovým h.ovadem jsi 13 let? :nevim:
:nevim: Nechapu, boze fakt ne.
Nejsem precitlivela a unesu kritiku, i tu od partnera, ale po tomhle by si nevrznul a sla bych se poohlednout jinam. A to ty jiste vis, ze tyhle akce obvykle odsuzuji.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.8.18 21:02
@vonajebohyne píše: :nevim: Nechapu, boze fakt ne.
Nejsem precitlivela a unesu kritiku, i tu od partnera, ale po tomhle by si nevrznul a sla bych se poohlednout jinam. A to ty jiste vis, ze tyhle akce obvykle odsuzuji.

Fakt jenom zírám, co všechno si některé ženy/dívky nechají líbit. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
5.8.18 21:03
@vonajebohyne píše:
Heled, ty nemas nohu, ucho, jsi segra Ovcacka atd…nebo proc jsi s takovym hovd.em?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 21:05
@růžový achát píše:
Tvl. Co to máme v této republice za jelimany?? Postni sem jeho fotku, udělám mu analýzu nejen ksichtu a dostaneš k tomu stupnici estetického pohoršení, samozřejmě ve verších 8)
:mrgreen: , chci zrýmovat druhou sloku… ;) :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 21:06
@nostress píše:
Fakt jenom zírám, co všechno si některé ženy/dívky nechají líbit. 8o

Ono je fakt, že jak už je ve vztahu dítě, jsou třeba manželé atd., tak je to horší a problematičtější s tím rozchodem/rozvodem. V takovém případě bych prostě začla chlapa ignorovat, začla se činčat, sebevědomě chovat, občas se trochu usmát na nějakého chlapa, když budu s tím mým, aby to viděl atd..prostě být trochu mrcha. Uvidělo by se, co to s chlapem udělá. Jestli se „chytne“ a začne ho jeho žena tímhle chováním zase přitahovat, tak bych to ještě zkusila (ale už nikdy nedovolila, aby se ke mě tak hnusně vyjadřoval)..jestli ale bude pořád stejný, o rozchodu/rozvodu určitě uvažovat.

V případě, že děti ve vztahu nejsou, asi bych s odchodem tak moc neváhala.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.18 21:08
@nostress píše:
Fakt jenom zírám, co všechno si některé ženy/dívky nechají líbit. 8o

Vid? Fakt nejsem cita, doma obcas hodne na hrane zertujeme, ale rict mi muz sest tydnu po porodu, ze ji mam jak vrata do stodoly? WTF? A ona ho pripusti i priste? Vzdyt se degraduje na fenu, ktere je jedno, jak s ni cokl jedna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 21:09
@vonajebohyne píše:
Vid? Fakt nejsem cita, doma obcas hodne na hrane zertujeme, ale rict mi muz sest tydnu po porodu, ze ji mam jak vrata do stodoly? WTF? A ona ho pripusti i priste? Vzdyt se degraduje na fenu, ktere je jedno, jak s ni cokl jedna.

Naprosto přesná definice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria