Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vonajebohyne píše:
Koza sem, koza tam, kam ja chudak oci dam.
Přesně tak, jedna rohatá nás tu v noci honila kolem skal
a ty lidské jdou tu v provedení od věku 0-70 let
Tady je prostě svět v pořádku. Žádné burkiny, džiháby, jen samé kozy. Jsme na Mallorce
![]()
tak mě by urazil i chlap, který by mě posílal pod kudlu, byť slušně..ona každá operace je určité riziko, jednak to bolí, jednak zdravotní a jednak to nemusí vždy vyjít podle představ..pod kudlu bych šla jedině ze zdravotních důvodů, nebo pokud bych měla opravdu místo prsou něco velmi velmi nehezkého, s čím bych se nemohla smířit..
nechat si upravovat něco kvůli někomu je podle mě největší blbost, dalšímu se zase nemusí umělý prsa líbit, tak si zas poletí vyndat implantáty? ![]()
Nehledala bych si partnera, který mě bude mít rád primárně kvůli vzhledu, protože mě pak za pár let pravděpodobně vymění, nikdo holt věkem nekrásní a pak už to nespraví ani tisíc plastik.
Ta rada s vylepsenim na jeho ukor zrejme nepadne na urodnou pudu.U takoveho primitiva by byla odpoved pravdepodobne ve stylu :„na to,abys vypadala k svetu bych musel vydelavat deset let“
nebo „kdybys zacala behat a neco se sebou delat,tak by to slo bez doktoru“.
@teerax Zakladatelka se nelíbí sama sobě - viz plavky. Tam to začíná. Nejde jen o toho jejího magora.
@mary.27 píše:
Tyhle primitivové mají většinou holé zadky. Proto ponižují ostatní…
No, jestli chce dokonalou ženu, tak si musí vzít ještě druhou práci - jemu se jeho žena nelíbí ne? Tak ať se stará a když nemá peníze, ať je tedy na plastiku vydělá a jestli nechce, tak ať drží slušně řečeno ústa.
@Evulina píše:
No, jestli chce dokonalou ženu, tak si musí vzít ještě druhou práci - jemu se jeho žena nelíbí ne? Tak ať se stará a když nemá peníze, ať je tedy na plastiku vydělá a jestli nechce, tak ať drží slušně řečeno ústa.
takhle jednoduchý člověk nepřemýšlí… ![]()
@unuděná píše:
Ta rada s vylepsenim na jeho ukor zrejme nepadne na urodnou pudu.U takoveho primitiva by byla odpoved pravdepodobne ve stylu :„na to,abys vypadala k svetu bych musel vydelavat deset let“nebo „kdybys zacala behat a neco se sebou delat,tak by to slo bez doktoru“.
Odpověď na první variantu - „Výmluvy milej zlatej. Nelíbím se ti tady a teď, tak okamžitě se snaž vydělat tolik peněz za co nejkratší dobu, aby to mohlo být v pořádku. Jestli ne, potom mi nemáš co říkat. Ty máš problém, ne já.“
Odpověď na druhou variantu - „Ok, klidně začnu, ale pak se neděs, když mi to začne až moc slušet a budou o mě chlapi jevit větší zájem“.
@Evulina píše:
Kdysi mi jeden chlap rikal, ze kazdy muz ma doma takovou kocku, na kterou vydela
. Svym zpusobem je to asi (i prenesene) pravda. Ja treba nepotrebuji, aby me kdokoliv sponzoroval, ale take bych i proto nikdy nedovolila, aby se k me osobe nekdo takto choval. Natoz opakovane. A fakt to nesouvisi s tim, ze realne by mi tohle vycitat nemohl. Proste primitiv si zvysuje sebevedomi na partnerovi.
@mary.27 píše:
takhle jednoduchý člověk nepřemýšlí…
No je na zakladatelce, aby mu řekla co a jak je tedy potřeba dělat.
A když dál chápat nebude, tak bych si holt snad ani nedělala vrásky s tím, že se nelíbím zrovna takovému člověku ![]()
@Evulina píše:
Odpověď na první variantu - „Výmluvy milej zlatej. Nelíbím se ti tady a teď, tak okamžitě se snaž vydělat tolik peněz za co nejkratší dobu, aby to mohlo být v pořádku. Jestli ne, potom mi nemáš co říkat. Ty máš problém, ne já.“Odpověď na druhou variantu - „Ok, klidně začnu, ale pak se neděs, když mi to začne až moc slušet a budou o mě chlapi jevit větší zájem“.
Obe tyto varianty ale predpokladaji,ze ma dotycna alespon prumerne sebevedomi.A to bohuzel jistojiste nema,jinak by se nenechala dlouhodobe takhle ponizovat
jakakoli zena alespon lehce spokojena sama se sebou by ho uz davno poslala tam,kam slunce nesviti.
Jinak já jsem sice přírodní tvor, nerada na sebe nanáším make-up, používám jenom přírodní kosmetiku atd., ale jinak se snažím udržovat, váhu atd., zdravě jíst a tak a potřebuju cítit, že mi to sluší..ale jaksi tím způsobem, že se líbím sama sobě.
Pokud bych se sama sobě líbila, jen chlapovi ne, tak ať si trhne nohou ten chlap ![]()
@jahuhudka píše:
Ty premyslisBoze muj rekni mu ze ma malyho ptaka,smrfi mu a neumi s.ukat
Mě manžel 6 týdnů po porodu po sexu řekl, že jí mám vytahanou jak vrata od stodoly. Taky mě to strašně mrzelo. To, že mám zadek, co je vidět až z oběžné dráhy (175 cm a cca 55 kg) je normální hláška. Přesně jak ten zakladatelky chlap ten můj prohlásil, že je to prostě pravda a je jen upřímný. Jsme spolu 13 let, máme dítě. Nechová se vždy takhle. Vůbec ne. Ale když ho to chytne, tak je neskutečně hnusný. A já jsem prý jen přecitlivělá a mám problém přijmout pravdu.
@unuděná píše:
Obe tyto varianty ale predpokladaji,ze ma dotycna alespon prumerne sebevedomi.A to bohuzel jistojiste nema,jinak by se nenechala dlouhodobe takhle ponizovatjakakoli zena alespon lehce spokojena sama se sebou by ho uz davno poslala tam,kam slunce nesviti.
Věř, že se špatným sebevědomím jsem bojovala léta letoucí - celou pubertu i pár let v dospělosti. Ale jde se „zabejčit“ a dokopat sama sebe, zpočátku trochu násilím, k tomu, chovat se sebevědoměji. Přijde určitá situace, kdy sama o sobě začnu pochybovat - první krok je si to celé uvědomit „tak, teď se děje to a to a já se sama sobě nelíbím, cítím se hrozně“ a pak násilím se dokopat k tomu reagovat tak, jako sebevědomá žena. Zpočátku to půjde ztěžka, bude z toho třeba i bolet hlava atd., ale čím častěji se k tomu takhle člověk dokope, tím to půjde snadněji a po nějaké době člověk přijme sebevědomí za své, mozek si na nové nastavení zvykne.
Jde to..zakladatelko drž se a můžeš to vyzkoušet
![]()
@Anonymní píše:
Mě manžel 6 týdnů po porodu po sexu řekl, že jí mám vytahanou jak vrata od stodoly. Taky mě to strašně mrzelo. To, že mám zadek, co je vidět až z oběžné dráhy (175 cm a cca 55 kg) je normální hláška. Přesně jak ten zakladatelky chlap ten můj prohlásil, že je to prostě pravda a je jen upřímný. Jsme spolu 13 let, máme dítě. Nechová se vždy takhle. Vůbec ne. Ale když ho to chytne, tak je neskutečně hnusný. A já jsem prý jen přecitlivělá a mám problém přijmout pravdu.
na 175cm 55kg??To uz je snad i podvaha ne?? Jakej zadek probuh?