Mám hnusná prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9039
5.8.18 20:32
@vonajebohyne píše:
Koza sem, koza tam, kam ja chudak oci dam :mrgreen: .

Přesně tak, jedna rohatá nás tu v noci honila kolem skal :mrgreen: a ty lidské jdou tu v provedení od věku 0-70 let :lol: Tady je prostě svět v pořádku. Žádné burkiny, džiháby, jen samé kozy. Jsme na Mallorce :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
5.8.18 20:32

tak mě by urazil i chlap, který by mě posílal pod kudlu, byť slušně..ona každá operace je určité riziko, jednak to bolí, jednak zdravotní a jednak to nemusí vždy vyjít podle představ..pod kudlu bych šla jedině ze zdravotních důvodů, nebo pokud bych měla opravdu místo prsou něco velmi velmi nehezkého, s čím bych se nemohla smířit..
nechat si upravovat něco kvůli někomu je podle mě největší blbost, dalšímu se zase nemusí umělý prsa líbit, tak si zas poletí vyndat implantáty? :roll:

Nehledala bych si partnera, který mě bude mít rád primárně kvůli vzhledu, protože mě pak za pár let pravděpodobně vymění, nikdo holt věkem nekrásní a pak už to nespraví ani tisíc plastik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.8.18 20:34

Ta rada s vylepsenim na jeho ukor zrejme nepadne na urodnou pudu.U takoveho primitiva by byla odpoved pravdepodobne ve stylu :„na to,abys vypadala k svetu bych musel vydelavat deset let“ :roll: nebo „kdybys zacala behat a neco se sebou delat,tak by to slo bez doktoru“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
5.8.18 20:35

@teerax Zakladatelka se nelíbí sama sobě - viz plavky. Tam to začíná. Nejde jen o toho jejího magora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 20:36
@mary.27 píše:
Tyhle primitivové mají většinou holé zadky. Proto ponižují ostatní… :think:

No, jestli chce dokonalou ženu, tak si musí vzít ještě druhou práci - jemu se jeho žena nelíbí ne? Tak ať se stará a když nemá peníze, ať je tedy na plastiku vydělá a jestli nechce, tak ať drží slušně řečeno ústa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 20:37
@Evulina píše:
No, jestli chce dokonalou ženu, tak si musí vzít ještě druhou práci - jemu se jeho žena nelíbí ne? Tak ať se stará a když nemá peníze, ať je tedy na plastiku vydělá a jestli nechce, tak ať drží slušně řečeno ústa.

takhle jednoduchý člověk nepřemýšlí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 20:40
@unuděná píše:
Ta rada s vylepsenim na jeho ukor zrejme nepadne na urodnou pudu.U takoveho primitiva by byla odpoved pravdepodobne ve stylu :„na to,abys vypadala k svetu bych musel vydelavat deset let“ :roll: nebo „kdybys zacala behat a neco se sebou delat,tak by to slo bez doktoru“.

Odpověď na první variantu - „Výmluvy milej zlatej. Nelíbím se ti tady a teď, tak okamžitě se snaž vydělat tolik peněz za co nejkratší dobu, aby to mohlo být v pořádku. Jestli ne, potom mi nemáš co říkat. Ty máš problém, ne já.“

Odpověď na druhou variantu - „Ok, klidně začnu, ale pak se neděs, když mi to začne až moc slušet a budou o mě chlapi jevit větší zájem“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.18 20:41
@Evulina píše:
No, jestli chce dokonalou ženu, tak si musí vzít ještě druhou práci - jemu se jeho žena nelíbí ne? Tak ať se stará a když nemá peníze, ať je tedy na plastiku vydělá a jestli nechce, tak ať drží slušně řečeno ústa.

Kdysi mi jeden chlap rikal, ze kazdy muz ma doma takovou kocku, na kterou vydela :think: . Svym zpusobem je to asi (i prenesene) pravda. Ja treba nepotrebuji, aby me kdokoliv sponzoroval, ale take bych i proto nikdy nedovolila, aby se k me osobe nekdo takto choval. Natoz opakovane. A fakt to nesouvisi s tim, ze realne by mi tohle vycitat nemohl. Proste primitiv si zvysuje sebevedomi na partnerovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 20:42
@mary.27 píše:
takhle jednoduchý člověk nepřemýšlí… ;)

No je na zakladatelce, aby mu řekla co a jak je tedy potřeba dělat.
A když dál chápat nebude, tak bych si holt snad ani nedělala vrásky s tím, že se nelíbím zrovna takovému člověku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.8.18 20:42
@Evulina píše:
Odpověď na první variantu - „Výmluvy milej zlatej. Nelíbím se ti tady a teď, tak okamžitě se snaž vydělat tolik peněz za co nejkratší dobu, aby to mohlo být v pořádku. Jestli ne, potom mi nemáš co říkat. Ty máš problém, ne já.“Odpověď na druhou variantu - „Ok, klidně začnu, ale pak se neděs, když mi to začne až moc slušet a budou o mě chlapi jevit větší zájem“.

Obe tyto varianty ale predpokladaji,ze ma dotycna alespon prumerne sebevedomi.A to bohuzel jistojiste nema,jinak by se nenechala dlouhodobe takhle ponizovat :nevim: jakakoli zena alespon lehce spokojena sama se sebou by ho uz davno poslala tam,kam slunce nesviti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 20:44

Jinak já jsem sice přírodní tvor, nerada na sebe nanáším make-up, používám jenom přírodní kosmetiku atd., ale jinak se snažím udržovat, váhu atd., zdravě jíst a tak a potřebuju cítit, že mi to sluší..ale jaksi tím způsobem, že se líbím sama sobě.
Pokud bych se sama sobě líbila, jen chlapovi ne, tak ať si trhne nohou ten chlap :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.8.18 20:46
@jahuhudka píše:
Ty premyslis 8o Boze muj rekni mu ze ma malyho ptaka,smrfi mu a neumi s.ukat :mrgreen:
:palec: tak nějak. Upřímnost nade vše :jazyk:
Zakladatelko, jako mnohonásobná matka rozhodně nejsem dokonalá, nic si nenamlouvám. Ale tohle mi manžel nikdy neřekl, naopak. Za prvé proto, že skrze moje tělo se vyvinuly a narodily naše děti, za daší proto, že není blb. Po takovém komentáři by byla schopná dalších intimit jen žena hodně otrlá nebo bez špetky sebeúcty.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.18 20:48

Mě manžel 6 týdnů po porodu po sexu řekl, že jí mám vytahanou jak vrata od stodoly. Taky mě to strašně mrzelo. To, že mám zadek, co je vidět až z oběžné dráhy (175 cm a cca 55 kg) je normální hláška. Přesně jak ten zakladatelky chlap ten můj prohlásil, že je to prostě pravda a je jen upřímný. Jsme spolu 13 let, máme dítě. Nechová se vždy takhle. Vůbec ne. Ale když ho to chytne, tak je neskutečně hnusný. A já jsem prý jen přecitlivělá a mám problém přijmout pravdu.

• Citovat
  • Upravit
18304
5.8.18 20:48
@unuděná píše:
Obe tyto varianty ale predpokladaji,ze ma dotycna alespon prumerne sebevedomi.A to bohuzel jistojiste nema,jinak by se nenechala dlouhodobe takhle ponizovat :nevim: jakakoli zena alespon lehce spokojena sama se sebou by ho uz davno poslala tam,kam slunce nesviti.

Věř, že se špatným sebevědomím jsem bojovala léta letoucí - celou pubertu i pár let v dospělosti. Ale jde se „zabejčit“ a dokopat sama sebe, zpočátku trochu násilím, k tomu, chovat se sebevědoměji. Přijde určitá situace, kdy sama o sobě začnu pochybovat - první krok je si to celé uvědomit „tak, teď se děje to a to a já se sama sobě nelíbím, cítím se hrozně“ a pak násilím se dokopat k tomu reagovat tak, jako sebevědomá žena. Zpočátku to půjde ztěžka, bude z toho třeba i bolet hlava atd., ale čím častěji se k tomu takhle člověk dokope, tím to půjde snadněji a po nějaké době člověk přijme sebevědomí za své, mozek si na nové nastavení zvykne.
Jde to..zakladatelko drž se a můžeš to vyzkoušet :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.8.18 20:49
@Anonymní píše:
Mě manžel 6 týdnů po porodu po sexu řekl, že jí mám vytahanou jak vrata od stodoly. Taky mě to strašně mrzelo. To, že mám zadek, co je vidět až z oběžné dráhy (175 cm a cca 55 kg) je normální hláška. Přesně jak ten zakladatelky chlap ten můj prohlásil, že je to prostě pravda a je jen upřímný. Jsme spolu 13 let, máme dítě. Nechová se vždy takhle. Vůbec ne. Ale když ho to chytne, tak je neskutečně hnusný. A já jsem prý jen přecitlivělá a mám problém přijmout pravdu.

na 175cm 55kg??To uz je snad i podvaha ne?? Jakej zadek probuh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí