Mám hnusná prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ludmilaadamkova
5.8.18 20:01
@mary.27 píše:
pokud plive na ex, jde to překousnout, ale on je tak jednoduchej, že špínu plive na současnou… :think:

jj ja jen ze jsem par takovych muzi potkala.. ve vztahu jsem se primo s timto nesetkala i kdyz s urcitou manipulaci ano. Tam to ovsem neslo pres vzhled ale pres jine veci.

• Citovat
  • Upravit
18304
5.8.18 20:02
@zuzikka píše:
Někdo kdo tě má rád ti něco takového fakt neřekne. Naopak by tě měl mít rád takovou jaká jsi. Pro mého chlapa jsem vždycky byla tou nejhezčí na světě. Zapracuj víc na své sebehodnotě a nenech si to líbit. :srdce:

Přesně..podle mě ho na zakladatelce víc než zadek, prsa atd. odpuzuje její nízké sebevědomí. A dovoluje si pak..Tím se ale nic nemění na tom, že je to ho..dko boží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
5.8.18 20:03

Tomu neverim :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
@teerax píše:
no, kdyby nějaký chlap rozhlašoval, že jeho ex měla hnusný kozy, tak se mu vyhnu obloukem, i kdyby mě pochleboval..to už svědčí o inteligenci a povaze, respektive pomstychtivosti a malém sebevědomí..takového bych fakt nechtěla :think:

ale s tím už nic neuděláš, to je jeho nizké sebevědomí, ale být s takovým ve vztahu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380

tohle musí být troll, to snad není možné… jednou by mi chlap něco takového řekl a letěl by… naštěstí ten můj by to nikdy, ale opravdu nikdy ani nenaznačil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka

@srpen89 klidne bych to rekla a vic promyslene,tak,aby se ho pro budoucnost stydel vyndat . A odesla bych s hlavou vzhuru v muzskem doprovodu

• Citovat
  • Upravit
18304
5.8.18 20:04
@Jagwa píše:
Tomu neverim :pocitac:
Čemu? Že tohle chlap zakladatelce řekl? Já tomu věřím - jsou takoví bezmozci omezení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
5.8.18 20:10
@Detsa píše:
Nač se snižovat na jeho úroveň, když máš na víc :palec:

To se nesnížíš na jeho úroveń. Jen si vezmeš zpět investici do vztahu ve formě nějakých peněz - to je cca 8.000 nutriční porada, cca 30.000 nová prsa - pokud to je třeba.
A pak ta jedna kouzelná věta na rozloučenou, věci už odneseny jinam.
Proč toto přecházet zcela mlčky ? Je to dost urážka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.18 20:11
@LaPaloma píše:
To se nesnížíš na jeho úroveń. Jen si vezmeš zpět investici do vztahu ve formě nějakých peněz - to je cca 8.000 nutriční porada, cca 30.000 nová prsa - pokud to je třeba.
A pak ta jedna kouzelná věta na rozloučenou, věci už odneseny jinam.
Proč toto přecházet zcela mlčky ? Je to dost urážka.

Prsa za tricet 8o ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
5.8.18 20:12

Souhlasim s @jahuhudka , po sexu bych mu řekla že mu to poslední dobou nejde, že je to špatný… a že ho má malýho. Když může urážet on, tak co by ne ty!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 20:12
@vonajebohyne píše:
Prsa za tricet 8o ?

no, jedno…možná… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
5.8.18 20:14
@Evulina píše: Čemu? Že tohle chlap zakladatelce řekl? Já tomu věřím - jsou takoví bezmozci omezení.

Ale ona si toho burana a bezmozka omezeneho vybrala sama a dobrovolne předpokládám , kdyz s nim je ;) On se podle me takhle nezmenil ze dne na den, zkratka je to tupec uz od narozeni. Takze koho si vybrala, toho ma a musi s takovyma hlaskama pocitat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
5.8.18 20:14
@mary.27 píše:
no, jedno…možná… :think:

já nevím - ono to stojí tolik ? 8o

Mám za to, že když chceš jenom povytáhnout nahoru bez implantátů, tak to je tak nějak - to platila známá, ale je to dobrých 15 let.
Já to nepotřebuji, tak se aktivně nezajímám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 20:15
@LaPaloma píše:
já nevím - ono to stojí tolik ? 8oMám za to, že když chceš jenom povytáhnout nahoru bez implantátů, tak to je tak nějak - to platila známá, ale je to dobrých 15 let.
Já to nepotřebuji, tak se aktivně nezajímám.

obávám se, že jo… :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
5.8.18 20:16
@mary.27 píše:
obávám se, že jo… :think: ;)

Tím spíš to vytáhnout z tohodle dementa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí