Mám hnusná prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
5.8.18 20:16
@LaPaloma píše:
Tím spíš to vytáhnout z tohodle dementa.

s toho nic nevytáhne…vyměnit chlapa a prsa ponechat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
5.8.18 20:17

Ted me napadlo. A co kdyz ma zakladatelka fakt hnusny kozy ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 20:18
@srpen89 píše:
Ted me napadlo. A co kdyz ma zakladatelka fakt hnusny kozy ? :think:

a? takovou už si jí našel, nebo je předtím měla jak z playboye?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 20:18
@LaPaloma píše:
já nevím - ono to stojí tolik ? 8oMám za to, že když chceš jenom povytáhnout nahoru bez implantátů, tak to je tak nějak - to platila známá, ale je to dobrých 15 let.
Já to nepotřebuji, tak se aktivně nezajímám.

Hele já mám už taky plácačky na mouchy, kojila jsem dvě děti, s malou pauzou 4,5 roku. Ale mě se i tak moje prsa líběj, vhodná podprda je podepře a muž si sice s nima občas jako ze srandy zatřese, ale jinak mi říká, že jsem kočka a dívá se na mě často jak „za svobodna“, takže já se na nějaký „povytahování“ teda vykašlu..
Já osobně bych kvůli mozek postrádajícímu muži pod kudlu nešla. Vždy jen jen a jen kvůli sobě, kdybych uznala, že už fakt sama se svým „handicapem“ nemůžu žít. To se mi ale naštěstí ještě nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.8.18 20:20
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem si doma plavky, říkám partnerovi, že mi teda moc nesedí a že v nich snad ani nemůžu nikam jít. On se na mě podíval a řekl, že to není těma plavkama, ale tím, že mám hnusný kozy..Nic jsem mu neřekla a šla jsem radši do vedlejší místnosti. Často od něj slyším podobné věci, že mám tlustý zadek, velké břicho apod. Ok, mám, ale hrozně mě mrzí, že to musí říkat zrovna takhle :-(… Pak jsem mu to říkala, a on mi na to řekl, že jen říká pravdu, protože je upřímnej :(… Tak já nevím, jsem přecitlivělá na kritiku, nebo to není úplně v pohodě?

Hustý. 8o Řekla bych mu, že mu děkuji za názor, a nechala bych si za jeho peníze udělat plastiku prsou/v případě, že bych to opravdu potřebovala/, a pak bych ho nakopla s rozběhem někam. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
@mary.27 píše:
s toho nic nevytáhne…vyměnit chlapa a prsa ponechat… ;)

Samozřejmě. Ale opustila bych ho vylepšená. Ona taková malá úprava, která není cítit naomak, dělá divy se sebevědomím.
Moje bývalá kolegyně měla už jako 20+ pocit, že jí visí moc k zemi, tak si je nechala povytáhnout, a byla pak max. spokojená. Bez vkládání silikonů, to prý je cítit, tak tomu bych se já snažila vyhnout. Ale i ten nový kousek by se lépe lovil s pěkným popředím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138

Není upřímný, je to hulvát, co si potřebuje zvýšit sebevědomí tím, že ti ublíží. Něco mi říká, že to nebude výjimečná situace.

Pokud není ochotný tohle naznat, omluvit se a začít se měnit, tak se to bude s časem jen zhoršovat.

Pevně doufám, že s ním nemáš děti, protože na těch se pak vyřádí - na úkor jejich sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.18 20:21
@srpen89 píše:

Ale ono i tahle nespokojenost se da formulovat slusneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 20:21
@srpen89 píše:

Tak si měl najít nějakou modelku dokonalou a ne trýznit zakladatelku.
Znám dost párů, kde ona moc krásy nepobrala, má třeba i větší nadváhu atd. a přitom její muž jí obdivuje - protože si jí prostě takovou našel a taky proto, že ta ženská sama se sebou nemá žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
5.8.18 20:22
@srpen89 píše:

Tak by si měla najít někoho, kdo nebude idi*t a nebude na to neustále poukazovat. :palec: Ne každý má X tisíc na nápravu takové věci, se kterou si sám neporadí. Ale říkám si, že by to mohl zacvakat on, když s tím má takový problém. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2067
5.8.18 20:22
@mary.27 píše:
a? takovou už si jí našel, nebo je předtím měla jak z playboye?

To ja nevim, o tom nic nepise. Sle pise o tom, ze ji porad rika podobné veci. Jakyho burana a promitiva si nasla, takovyho burana a primitiva ma doma :nevim: Jeji volba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 20:24
@srpen89 píše:
To ja nevim, o tom nic nepise. Sle pise o tom, ze ji porad rika podobné veci. Jakyho burana a promitiva si nasla, takovyho burana a primitiva ma doma :nevim: Jeji volba :nevim:

s tím souhlasím, lidi si k tobě dovolí jen to, co jim dovolíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
5.8.18 20:27
@LaPaloma píše:
Samozřejmě. Ale opustila bych ho vylepšená. Ona taková malá úprava, která není cítit naomak, dělá divy se sebevědomím.
Moje bývalá kolegyně měla už jako 20+ pocit, že jí visí moc k zemi, tak si je nechala povytáhnout, a byla pak max. spokojená. Bez vkládání silikonů, to prý je cítit, tak tomu bych se já snažila vyhnout. Ale i ten nový kousek by se lépe lovil s pěkným popředím.

I když on to není tak blbej nápad. Vysát ho z peněz, nechat se vylepšit a pak říct „tak hošane, teď už jsem kočka a můžu si z chlapů vybírat, díky ti moc za pomoc“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
5.8.18 20:29
@Evulina píše:
I když on to není tak blbej nápad. Vysát ho z peněz, nechat se vylepšit a pak říct „tak hošane, teď už jsem kočka a můžu si z chlapů vybírat, díky ti moc za pomoc“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Takovy primitivek bude rad, ze je rad. Tam moc potencial pro vysati nevidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
5.8.18 20:29
@Evulina píše:
I když on to není tak blbej nápad. Vysát ho z peněz, nechat se vylepšit a pak říct „tak hošane, teď už jsem kočka a můžu si z chlapů vybírat, díky ti moc za pomoc“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tyhle primitivové mají většinou holé zadky. Proto ponižují ostatní… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria