Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hele, ale třeba je maš nehezký, ale to nemění nic na tom, že to řekl jako prase ![]()
@jahuhudka píše:
Ty premyslisBoze muj rekni mu ze ma malyho ptaka,smrfi mu a neumi s.ukat
doporučuju použít ![]()
Heled, ty nemas nohu, ucho, jsi segra Ovcacka atd…nebo proc jsi s takovym hovd.em?
Proc je chlap se zenou ktera je mu hnusi? ![]()
To mi teda hlava vubec nebere.
Bych ho tím svým „hnusným zadkem“ vytlačila z kvartýru a zabouchla dveře. Fakt nechápu, proč existují ženský, co se nechají urážet a žijí s primitivem, který používá směrem k nim takové vulgarismy. Můj manžel by o mě takto nikdy nemluvil. Všeobecně občas něco prohodí…třeba dnes psal kamarádovi, jsme u moře a tak mu psal......„tady je svět ještě v pořádku, tady je to samá koza, na skalách rohatá na plážích úplný stáda ???? sem jeď“ ale směrem ke konkrétní osobě, by tento výraz nikdy neužil. Ale on je noblesní.
a ještě mu řekni, že mu ryje z huby, jak kdyby sežral krysí lejno ![]()
Někdo kdo tě má rád ti něco takového fakt neřekne. Naopak by tě měl mít rád takovou jaká jsi. Pro mého chlapa jsem vždycky byla tou nejhezčí na světě. Zapracuj víc na své sebehodnotě a nenech si to líbit. ![]()
@alisekR píše:
Bych ho tím svým „hnusným zadkem“ vytlačila z kvartýru a zabouchla dveře. Fakt nechápu, proč existují ženský, co se nechají urážet a žijí s primitivem, který používá směrem k nim takové vulgarismy. Můj manžel by o mě takto nikdy nemluvil. Všeobecně občas něco prohodí…třeba dnes psal kamarádovi, jsme u moře a tak mu psal......„tady je svět ještě v pořádku, tady je to samá koza, na skalách rohatá na plážích úplný stáda ???? sem jeď“ ale směrem ke konkrétní osobě, by tento výraz nikdy neužil. Ale on je noblesní.
Koza sem, koza tam, kam ja chudak oci dam
.
@alisekR píše:
svým hnusným zadkem vytlačila z kvartýru…vtipná reakce ![]()
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem si doma plavky, říkám partnerovi, že mi teda moc nesedí a že v nich snad ani nemůžu nikam jít. On se na mě podíval a řekl, že to není těma plavkama, ale tím, že mám hnusný kozy..Nic jsem mu neřekla a šla jsem radši do vedlejší místnosti. Často od něj slyším podobné věci, že mám tlustý zadek, velké břicho apod. Ok, mám, ale hrozně mě mrzí, že to musí říkat zrovna takhle… Pak jsem mu to říkala, a on mi na to řekl, že jen říká pravdu, protože je upřímnej
… Tak já nevím, jsem přecitlivělá na kritiku, nebo to není úplně v pohodě?
to je de.bil
to by mi chlap řekl jen jednou
Předpokládám, že on asi model taky nebude ![]()
Tak snad vás trochu utesim,já mam teď prsa samou strii a je to fakt hnus.,čekám miminko a popraskala mě na prsou kůže
,manžel by mě ale nikdy neřekl že je to hnusné,řekl mě že se mu líbím i tak ať si s toho nic nedělám.ten vás je idiot ![]()
Není to v pohodě. Partner je hulvát. Udělala bych z něj bývalého ![]()
Nohy na ramena a pryč… když se zeptá proč tak mu řekni ze proto ze je deb.l - no ma rad upřímnost?? Má…
@vonajebohyne píše:
Mas mu rict, ze na to je jeho podmerecny pero s blemcavyma koulema je to az az..
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem si doma plavky, říkám partnerovi, že mi teda moc nesedí a že v nich snad ani nemůžu nikam jít. On se na mě podíval a řekl, že to není těma plavkama, ale tím, že mám hnusný kozy..Nic jsem mu neřekla a šla jsem radši do vedlejší místnosti. Často od něj slyším podobné věci, že mám tlustý zadek, velké břicho apod. Ok, mám, ale hrozně mě mrzí, že to musí říkat zrovna takhle… Pak jsem mu to říkala, a on mi na to řekl, že jen říká pravdu, protože je upřímnej
… Tak já nevím, jsem přecitlivělá na kritiku, nebo to není úplně v pohodě?
Vykašli se na něj, přece tohle nebudeš poslouchat. A bude se to zhoršovat, to co si k tobě dovolí. Jasně mu řekni, že to bylo naposledy. A dodrž to. Najdi zpátky své sebevědomí a brzy se jistě najde někdo, pro koho budeš krásná a bude ti to i říkat. ![]()