Přítel přisel o práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
10.4.20 13:22

Já tě chápu, je to těžký… Stejně tak ale potom budu chápat jeho, až on tě bude prudit, protože sedíš doma na rodičáku, jsi neproduktivní a on se o tebe nemůže materiálně opřít. A nedělej si iluze o přívýdělku. Stačí mít náročný dítě nebo nedejbože nemocný a můžeš prd! To víš, vrána k vráně sedá, tak on to určitě bude mít stejně… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.4.20 13:23

Zakladatelka: no tak jde o to, že už nejsme nejmladší já 27, on 29

• Citovat
  • Upravit
72725
10.4.20 13:24
@Anonymní píše:
Zakladatelka: no tak jde o to, že už nejsme nejmladší já 27, on píše: Více

No a co? Mě je 37, chlapovi 41, stane se.. Nic to nemění na tom, že jsi partnerka na baterky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
10.4.20 13:25
@Anonymní píše:

A co tim chces jako rict? Ze clovek v 29 nemuze prijit o práci vlivem nejake krize? Proste nejsi parnerka pro zivot, vzdycky to neni dokonale. Co bys delala az budes na rodicaku a chlap bude mit treba uraz a nebude moct pracovat nekolik mesicu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
10.4.20 13:26
@Anonymní píše:

To je naopak o to horsi, neda se uz doufat, ze je to mladicka hloupost, ze ktere vyrostes.

• Citovat
  • Upravit
14592
10.4.20 13:26
@Anonymní píše:

A co to na situaci mění? To jako že chlap ve třiceti už nepotřebuje cítit oporu od partnerky v těžkých časech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15768
10.4.20 13:28

@zakladatelka - Když nevydělává, tak se ho zbav. Ty ho nemusíš živit a jemu se uleví a najde si holku zralou do partnerského vztahu, protože s jelitem jako jsi ty, které neumí řešit banální životní starosti, nejde žít dlouhodobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
10.4.20 13:29
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná. :,(, jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje :?

Doufam, ze se ti todle smysleni vrati. Karma je zdarma.
Dneska je to tady jedna pipka vedle druhy 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
10.4.20 13:30
@Anonymní píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nejmladsi. Starci nad hrobem :pankac: :zed:
Tvl ty si material.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
10.4.20 13:30

Vedle tebe bych nechtěla stárnout nebo nemocnět. Kopla bych tě do zadku s rozbehem

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
10.4.20 13:31

No pěkný - takže on je ne vlastní vinou bez práce, něco dělá a hledá práci a ty místo toho, abys ho podpořila, tak jsi nešťastná z toho, že nemáš očekávaný standard?

Kdyby byl nemocnej, tak bys ho rovnou opustila?

No než se naučíš fungovat jako partnerka i ve zlém, tak bych se do zakládání rodiny nehnala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
10.4.20 13:34
@Anonymní píše:

Tak to je jiná, už 29, to ho zabij, ať se netrápí  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12865
10.4.20 13:39

Asi se s ním rozejdi, dej mu šanci najít si někoho jiného, kdo mu bude opravdovou životní oporou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
10.4.20 13:47
@Anonymní píše:

O to je to horší, kdyby jsi byla mladá tak by se dalo říct je mladá a nemá rozum. Ale v 27 být taková bůů to už je k pláči. Seber se a odejdi, bez tebe mu bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21217
10.4.20 14:02
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná. :,(, jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje :?

rozejdi se s ním. Nezasloužíš si ho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat