Přítel přisel o práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Zakladatelka: no tak jde o to, že už nejsme nejmladší já 27, on 29
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zakladatelka: no tak jde o to, že už nejsme nejmladší já 27, on píše: Více
No a co? Mě je 37, chlapovi 41, stane se.. Nic to nemění na tom, že jsi partnerka na baterky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A co tim chces jako rict? Ze clovek v 29 nemuze prijit o práci vlivem nejake krize? Proste nejsi parnerka pro zivot, vzdycky to neni dokonale. Co bys delala az budes na rodicaku a chlap bude mit treba uraz a nebude moct pracovat nekolik mesicu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To je naopak o to horsi, neda se uz doufat, ze je to mladicka hloupost, ze ktere vyrostes.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A co to na situaci mění? To jako že chlap ve třiceti už nepotřebuje cítit oporu od partnerky v těžkých časech?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zakladatelka - Když nevydělává, tak se ho zbav. Ty ho nemusíš živit a jemu se uleví a najde si holku zralou do partnerského vztahu, protože s jelitem jako jsi ty, které neumí řešit banální životní starosti, nejde žít dlouhodobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná., jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje
Doufam, ze se ti todle smysleni vrati. Karma je zdarma.
Dneska je to tady jedna pipka vedle druhy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tvl ty si material.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vedle tebe bych nechtěla stárnout nebo nemocnět. Kopla bych tě do zadku s rozbehem
- Citovat
- Upravit
No pěkný - takže on je ne vlastní vinou bez práce, něco dělá a hledá práci a ty místo toho, abys ho podpořila, tak jsi nešťastná z toho, že nemáš očekávaný standard?
Kdyby byl nemocnej, tak bys ho rovnou opustila?
No než se naučíš fungovat jako partnerka i ve zlém, tak bych se do zakládání rodiny nehnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak to je jiná, už 29, to ho zabij, ať se netrápí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi se s ním rozejdi, dej mu šanci najít si někoho jiného, kdo mu bude opravdovou životní oporou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
O to je to horší, kdyby jsi byla mladá tak by se dalo říct je mladá a nemá rozum. Ale v 27 být taková bůů to už je k pláči. Seber se a odejdi, bez tebe mu bude líp.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná., jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje
rozejdi se s ním. Nezasloužíš si ho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tě chápu, je to těžký… Stejně tak ale potom budu chápat jeho, až on tě bude prudit, protože sedíš doma na rodičáku, jsi neproduktivní a on se o tebe nemůže materiálně opřít. A nedělej si iluze o přívýdělku. Stačí mít náročný dítě nebo nedejbože nemocný a můžeš prd! To víš, vrána k vráně sedá, tak on to určitě bude mít stejně…