Přítel přisel o práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak prisel po 5ti letech o práci a nedali mu odstupne?..To ho propustili nahle bez vypovedni lhuty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Pekna diskuze, i kdyz zrejme trolli. Ale libi se mi, jaka tu panuje nazorova shoda
To je snad poprvé, kdy jsem názorově 100% kompatibilní s ostatními, jdu si to napsat do deníčku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby toto napsala po roce po ukončení korona krize, tak bych ji i chápala. Třeba si jen chtěla postezovat, jsou ženský, co to tak mají nastavený a špatně snáší výměnu rolí. Ten věk mi na plánování rodiny přijde akorát a chápu, že je zklamaná. Ne každý chce mít první dítě v 35 a ne každý touží poslat chlapa na rodičovskou. Pokud delal v hotelu v centru Prahy, tak snad mají nějaké úspory na preklenuti. A věřím tomu, že pokud je chlap schopný, časem si něco najde.
Pravděpodobně mu to ani neřekla, jen si přišla vylít srdce sem.Ten chlap určitě cítí změnu atmosféry doma. Škoda jen, že tento server už není o podpoře mezi ženami.
To, že krize mimo jiné zapricini i rodinné krize, rozpad manželství, partnerství je prostě fakt, se kterým se nedá nic dělat. Upozornovali na to i odborníci.
Zakladatelko, musíš se vzchopit, být mu oporou a věřit, že bude líp. Pokud pomáhá dobrovolně, určitě má do budoucna co nabídnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale tohle se prece muze stat kdykoliv
I kdyz to nebude zrovna kvuli viru, muze byt ekonomicka krize kvuli necemu jinemu. A propustit ho mohli ted, kdyz budes tehotna, kdyz budes na rodicaku, kdyz uz budes zase v praci. To se proste muze stat, ze nekdo prijde o praci. Pokud se snazi a shani si neco jineho, tak o co jde? Kdyby ho propustili kvuli tomu, ze udelal prusvih, jeste bych chapala, ze jsi nastvana, ale takhle? Copak za to muze? Holt ted potahnes kasu chvili ty, az budes sedet doma s miminem, tak zase on. Od toho snad partnerstvi je, aby se lidi podrzeli. A ze nebude mimino treba letos, tak nebude, no. Bud rada, ze jste oba v ramci moznosti zdravi, to je nejpodstatnejsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
N
Tak tomu svému chlapovi to musíš nějak rázně vysvětlit, že tě trápí jeho neschopnost býti ti větší finanční oporou, ať vidí jak jsi z toho zarmoucená a třeba si to vezme k srdci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná., jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje
Jsi fakt děvče do nepohody a opora v partnerství. Až tvůj partner vážně onemocní, skopneš ho že schodů?
- Citovat
- Upravit
Jestli plánuješ rodinu máš mít našetřeno. Jestli si myslíš že dítě uživís ze dvou platů tak už abys začala hledat oblečení v kontejneru
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak si zase práci najde, pokud není úplně blbý… Z toho se snad není třeba hned hroutit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Mám dotaz. Přítel dostal výpověď v březnu a má dvouměsíční výpovědní lhůtu. Šéf mu řekl, že mu udělá „laskavost“ a nemusí už ty 2 měsíce do práce chodit (20 dní z toho měl stejně mít dovolenou, co mu zbyla). Asi mu bylo líto, jakou svinarnu mu udělal, bylo to pěkně neférové a prolhané. Ve výpovědi o tomhle nic uvedené nebylo, mohl by mu případně nějak dělat zle a zpětné mu škodit za to, že teď nebude chodit 2 měsíce do práce? Nevyznám se v tom moc. Děkuju předem za odpověď.
- Citovat
- Upravit
Ať mu to šéf dá písemně. Jinak hrozí neomluvené absence a okamžitý vyhazov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějak si myslím, že se jedná o trolla. Doufám. A nevím, kdo by zaměstnal takovou bůů, která je schopná takto veřejně napsat takovou blbost.
A pro zakladatelku - partner má být v první řadě opora v problémech, ne banka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elishka1 píše:
Umí třeba řídit? kuryry shání stale
Právě že řídí nerad
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná., jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje
Nemělo by to teď, v téhle situaci, být tak, že se může opřít on o tebe, než si najde práci? Ty děláš, jako by za to, že o tuhle přišel mohl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit