Přítel přisel o práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@iiiv píše:
Jeste ze chudak nema zadnou vaznou nemoc, ten by dopadl
To jo, místo pochopení tu jeho nízkointeligentní přítulkyně zakládá diskuzi, ve které nás všechny musí přesvědčit o své nevyzrálosti. Takovou holku chce mít každý chlap doma ![]()
Příspěvek upraven 10.04.20 v 14:11
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv píše:
To by ho mozna rovnou nechala utratit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pekna diskuze, i kdyz zrejme trolli. Ale libi se mi, jaka tu panuje nazorova shoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Pekna diskuze, i kdyz zrejme trolli. Ale libi se mi, jaka tu panuje nazorova shoda
To vejde do historie emimina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zakladatelka: no tak jde o to, že už nejsme nejmladší já 27, on píše: Více
Noo asi bych se měla zamyslet nad důchodem a začít si hledat rezervaci na hřbitově
Mě je totiž taky 27, děti nemám ale teda jako mladá si fakt pořád připadám
Tvůj názor je pěkně… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska9 píše:
To vejde do historie emimina
To je fakt.. Čekám na trolla, co nebude souhlasit.. A ono nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že kdysi dávno jsem slyšela, že partneři spolu mají fungovat v dobrém i ve zlém
Jsi opravdu zlatíčko a mít takovou podporu doma je radost. Co kdyby byl nemocný, zraněný, taky budeš takhle uvažovat? Nemyslíš, že by zasloužil spíš podporu? Pleskni si ji zprava a zleva a prober se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mapu ještě, že nejsou manželé. Tam se skládá manželský slib ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv píše:
Muze bejt rada, ze zadnou koronu nechytil. Kdyby ji chytil a jeste by prisel o praci, tak to by bylo doma toco ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná., jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje
Rozumím, mám to podobné. Nedovedu si představit, že partnerka přijde o práci. Neuvěřitelně by tím u mně klesla a nedokázal bych si ji vážit. Podle mě je řešením jedině rozchod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud je tento vyplod myslen opravdu vazne a neni to jen troll, tak toho chlapa velmi lituji a doufam, ze otevre oci, nez si ho uvazes ditetem. I kdyz pak by ti mohl dat sezrat finance zase on, protoze bys byla jen cuchta na rodicaku
Ale tak hnusnej asi nebude ![]()
- Citovat
- Upravit
Jako kdyby to trvalo dejme tomu rok a chlap by byl netáhlo, tak bych pochopila..Ale takhle?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@splendis píše:
Já bych se nemohla vyrovnat s tím, ze mám vedle sebe někoho jako jsi ty
Přesně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná., jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje
Tak stát vyhlásí nouzový stav, což připraví nezaviněně mraky lidí o práci a ty za to partnera zkritizuješ a cítíš se dotčená, že nemá práci? Klacek na tebe, aby se ti rozsvítilo a partnerovi domluvit, že s takovou ženskou špatně dopadne, protože v dobrém i zlém pro ni neplatí, jen to v dobrém, za to špatné ho po zásluze potrestá opovržením.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit