Přítel přisel o práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20858
10.4.20 12:46

Jaktože mu nedali odstupné?

Jinak je to od vás velmi povrchní a neseriózní. Myslíte si, že vždy, za každých okolností vás bude chlap živit? Na to při zakládání rodiny a dlouhodobém vztahu rychle zapomeňte. Že přijde o práci se může stát každýmu, to samý dlouhodobá nemoc. Jinak vás bych chtěl mít doma :D teda pardon, s takovým názorem ani omylem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12904
10.4.20 12:48

Teď přišel o práci a najednou není produktivní a nelze se o něj opřít?? Pokud to dobře chápu, tak dobrovolničí a práci si hledá… Práci si určitě najde, jen to nebude pět minut po tom, co mu dali výpověď :nevim:
A hoď se do klidu, až budete mít to dítě, tak se o něj materiálně budeš opírat zase ty, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
10.4.20 12:49

Rozejdi se s nim :palec: ten chlap si takovou buuu o kterou se nemuze ani oprit v horsich chvilich nezaslouzi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15119
10.4.20 12:51

Ty jsi teda zlatíčko. Místo, abys chlapa podpořila, ještě máš blbý kecy, že se o něj teď nemůžeš finančně opřít. Já být jim, tak se ti opřu spodkem boty o sedací část těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15129
10.4.20 12:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná. :,(, jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje :?

Najdi si jiného chlapa, třeba ředitele banky, ty se budou mít stále dobre :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
10.4.20 12:54

V dobrém i ve zlém, děvče. I když nejste svoji, plánujete rodinu a to není jak vystřelit růži na pouti a druhý den ji vyhodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.4.20 12:54

:roll: co na to říct…

Ano neměla by jsi zakládat rodinu nejsi na to zralá.

• Citovat
  • Upravit
4155
10.4.20 13:01

No ty jsi dobrá. Místo podpory v době krize do něj kopeš. Být tvůj chlap a tohle se dozvědět, tak té pošlu do míst, kde slunce nesvítí. Copak máš chlapa jen na prachy? Vypadá to, že jo :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41048
10.4.20 13:02

Jak vzácná shoda tu panuje ;) tak aspoň za to, za nic jiného není proč, ti patří dík :potlesk: parťák do života opravdu nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9670
10.4.20 13:03

Pošli ho do oběhu.
Bude mít šanci si najít někoho lepšího :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
10.4.20 13:04

Neni peniz, neni laska. No nic no, pusť ho k vodě a najdi si někoho, o koho se budeš moct materiálně opřít, co jinýho. On si za pár týdnů zase práci najde, pač tenhle stav není na doživotí a najde si jinou, o kterou se bude moct opřít partnersky, což mu bude vyhovovat mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
10.4.20 13:10
@Anonymní píše:
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná. :,(, jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje :?

Ty vole, on chudák přišel o práci a určitě je sám z toho špatný, navíc v této době a ještě mu nejlépe řekni tohle!! Od věci já teď skrze těhotenství musela na nemocenskou, chlapovi asi zavřou firmu a bude sedět doma na zadku jak on sám říká a nenapadlo by mě mu tohle říct, spíše se oba navzájem podporujeme!! Ale tady jde vidět o co ti jde :). Chudák hledá si další práci a má doma takovou furii..Pro mě nejsi ani rodinný typ a ani typ co by měl mit chlapa. A jestli si tady čekala podporu, tak si na špatné adrese :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
10.4.20 13:11

Tebe bych teda chtela mit doma 8) jednou je nahore on, jednou ty, od toho je partnerstvi a v tezkych casech musíš partnera podpořit, on o tu práci neprisel schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
10.4.20 13:20

To ma v Tobe tedy mimoradnou podporu 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
10.4.20 13:21
@Anonymní píše:

Tak to jsi teda partnerka. Místo toho, aby jsi mu byla oporou, tak něco takového napíšeš? Ses jako normální? Věřím, že odkud měl práci, tak do ní chodit poctivě a určitě si nějakou práci najde. Bohužel ten koronavirus se dotkl mnoha lidí, kteří kvůli tomu přišli o práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat