Přítel přisel o práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jaktože mu nedali odstupné?
Jinak je to od vás velmi povrchní a neseriózní. Myslíte si, že vždy, za každých okolností vás bude chlap živit? Na to při zakládání rodiny a dlouhodobém vztahu rychle zapomeňte. Že přijde o práci se může stát každýmu, to samý dlouhodobá nemoc. Jinak vás bych chtěl mít doma
teda pardon, s takovým názorem ani omylem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď přišel o práci a najednou není produktivní a nelze se o něj opřít?? Pokud to dobře chápu, tak dobrovolničí a práci si hledá… Práci si určitě najde, jen to nebude pět minut po tom, co mu dali výpověď ![]()
A hoď se do klidu, až budete mít to dítě, tak se o něj materiálně budeš opírat zase ty, víš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozejdi se s nim
ten chlap si takovou buuu o kterou se nemuze ani oprit v horsich chvilich nezaslouzi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jsi teda zlatíčko. Místo, abys chlapa podpořila, ještě máš blbý kecy, že se o něj teď nemůžeš finančně opřít. Já být jim, tak se ti opřu spodkem boty o sedací část těla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, píšu anonymně skrze citlivé téma.
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná., jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje
Najdi si jiného chlapa, třeba ředitele banky, ty se budou mít stále dobre ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V dobrém i ve zlém, děvče. I když nejste svoji, plánujete rodinu a to není jak vystřelit růži na pouti a druhý den ji vyhodit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
co na to říct…
Ano neměla by jsi zakládat rodinu nejsi na to zralá.
- Citovat
- Upravit
No ty jsi dobrá. Místo podpory v době krize do něj kopeš. Být tvůj chlap a tohle se dozvědět, tak té pošlu do míst, kde slunce nesvítí. Copak máš chlapa jen na prachy? Vypadá to, že jo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak vzácná shoda tu panuje
tak aspoň za to, za nic jiného není proč, ti patří dík
parťák do života opravdu nejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni peniz, neni laska. No nic no, pusť ho k vodě a najdi si někoho, o koho se budeš moct materiálně opřít, co jinýho. On si za pár týdnů zase práci najde, pač tenhle stav není na doživotí a najde si jinou, o kterou se bude moct opřít partnersky, což mu bude vyhovovat mnohem víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Přítel pracoval v hotelu v centru Prahy a teď po pěti letech přisel o práci. Má sice nárok na podporu (ani odstupné mu nedali), využívá dobrovolnické práce, hledá si práci na stálo, ale já jsem z toho velmi špatná., jelikož jsme oba plánovali rodinu a pochopitelně teď se jeho příjem razantně sníží.
Poraďte mi, jak se vyrovnat s tím, že mám najednou vedle sebe chlapa, který není produktivní a nelze se o něj materiálně opřít. Sama pracuju a tento stav mi v partnerství nevyhovuje
Ty vole, on chudák přišel o práci a určitě je sám z toho špatný, navíc v této době a ještě mu nejlépe řekni tohle!! Od věci já teď skrze těhotenství musela na nemocenskou, chlapovi asi zavřou firmu a bude sedět doma na zadku jak on sám říká a nenapadlo by mě mu tohle říct, spíše se oba navzájem podporujeme!! Ale tady jde vidět o co ti jde
. Chudák hledá si další práci a má doma takovou furii..Pro mě nejsi ani rodinný typ a ani typ co by měl mit chlapa. A jestli si tady čekala podporu, tak si na špatné adrese
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tebe bych teda chtela mit doma
jednou je nahore on, jednou ty, od toho je partnerstvi a v tezkych casech musíš partnera podpořit, on o tu práci neprisel schválně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak to jsi teda partnerka. Místo toho, aby jsi mu byla oporou, tak něco takového napíšeš? Ses jako normální? Věřím, že odkud měl práci, tak do ní chodit poctivě a určitě si nějakou práci najde. Bohužel ten koronavirus se dotkl mnoha lidí, kteří kvůli tomu přišli o práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit