Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@spinkánek píše:
2 minuty je proste silene malo, prusvih to je proto, ze i tato polozka do vztahu patri
Nikdo ji ale nenutí, aby s ním byla. To je podstata tohoto příběhu.
Prosím tě, kolik ti je? Sex je důležitý, to netvrdím, ale zase na druhou stranu, on má 40+, tak může mít i jiné starosti. Třeba ho taky něco trápí. Možná byste si měli promluvit o všem celkově.
Už teď ví jak moc jí to vadí, pak se nabalí další problémy, jako všude jinde… ale zaráží mě ten její…40 let, žádný zajíc a jede si jen to svoje… kromě té masáži ![]()
@Anonymní píše:
@Martha03 Promluvím s ním. Řeknu mu andovinu a v klidu co se mi líbí, potřebují a pokud se v tom neshodnene skončíme to
A tak koukám, žes trochu vyměkla. Dva dny zpátky jsi psala Tak mi odepsal: raněné ego, na to se prý umírá. Končím s ním.
A co ta jeho nechuť používat kondom? To jste spolu už nějak pořešili? ![]()
Už zase?
Kašli na něj, jestli tohle předvádí ve 40, tak je tragéd.
Věk není žádná omluva, a už vůbec ne ve 40, to by mu to mělo jít skvěle.
Problém je v tom, že chce vyhovět jen sobě a ne tobě, tak jak by to mělo být. Já mám také staršího přítele a jsme spolu už sehraní, toho ale nikdy nedosáhneš, když nebudete otevřeně mluvit. Copak ty se za to stydíš, nebo co? No a když ani to nepomůže, šla bych od něho.
@spinkánek píše:
Má přítel kondici? 2 minuty to je velký průšvih… ano, je to sobec…
Ale daleko větší sobec je ženská, když je třeba nemocná a nechce se milovat…to je teprve sobkyně a normální chlap by jí měl vypakovat z postele a nejlépe i z baráku… ![]()
@ontar píše:
Ale daleko větší sobec je ženská, když je třeba nemocná a nechce se milovat…to je teprve sobkyně a normální chlap by jí měl vypakovat z postele a nejlépe i z baráku…
No samo a když má menzes a nechce to do analu, to je vrchol drzosti ![]()
@ontar tak já to teď přirovnám k věci úplně mimo mísu, je to jako slízat vršek zmrzliny a zbytek zahodit do koše
@Anonymní píše:
Když jsme spolu začínali. Vypadalo to, že je nervózní nebo mu to nešlo a kondomem. Ale když už měl erekcí, tak stejně i s kondomem to bylo rychlé… Jeden čas se to zlepšilo, že i styk samotny jsem si užila trochu, protože trval déle… Ale je to zas v hajia já se ho nechci dotknout. Ale naposled jsem už doma brečela, protože i já mám svoje potřeby, a chutě.
Tak to je podobně jako u nás. Byla jsem z toho zoufalá a dlouho jsem se trápila, až jsem to vyřešila jinak. Milence jsem se obávala. Tak jsem to řešit nechtěla. Teď už jsem delší dobu spokojená i když s manželem se to nijak nezlepšilo. Pokud chceš vědět, jak jsem to udělala napiš SZ, můžeme popovídat jestli máš zájem…
Sobec na desátou a ještě víc, jde mu jen o sebe…jen vyhonit udělat si dobře. Jestli byl ženatý tak se asi nedivím, že se s ním ex rozvedla.