Proč se tak ex choval?

Anonymní
22.5.19 08:03

Proč se tak ex choval?

Chodili jsme spolu krátce, ale já se stihla zamilovat a drží mě to několik let. Po rozchodu jako když pro něho přestanu existovat jediné co, tak mě využíval k sexu. Občas měl takový chvíle, že mu asi bylo smutno když chtěl abych přítele do USA za ním. Ale od doby co si našel přítelkyni se choval jako prase, když sem mu volala řekl mi do telefonu at jdu do p***** atd. Ale já to prpste v sobě uzavřený nemám.. Chci mu po půl roce napsat SMS jen tak.. Vím, že bych to asi dělat neměla ale chtěla bCh s tím člověkem být za dobre.:(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4047
22.5.19 08:06

Jestli s ním chceš zůstat za dobře, tak se mu nevnucuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65751
22.5.19 08:08

Prosím tě, kašli na to…
chceš, aby tě znova poslal někam??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
22.5.19 08:08

To je pořád ta samá dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
22.5.19 08:14

Kolik diskuzi jeste? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65751
22.5.19 08:15

@pikola aha.....která??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
22.5.19 08:22

Jestli je tohle několikátá diskuze na stejné téma od stejné zakladatelky, tak se pravděpodobně jedná o nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 08:24

Jestli je nemoc to, že člověka něco nedoreseneho trápí, tak prosím..

• Citovat
  • Upravit
21593
22.5.19 08:28
@Anonymní píše:

ano, je to nemoc, protoze normalni clovek, ktery nema psychicky problem dokaze pochopit,kdyz je KONEC a dokaze se s tim srovnat behem kratke doby a nemusi patologicky resit neco, co neni k reseni.

Pokud te poslal do prdele, tak TADY NENI NIC K RESENI, pouze prijat realitu, zanadavat si a jit o dum dal. Pokud to nezvladas, mas psychicky problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
22.5.19 08:29
@Anonymní píše:

trápit tě může, tak si zajdi k psychologovi, pořeš si to. A jeho nech na pokoji, není nic hroznějšího, než otravná ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
22.5.19 08:39
@Anonymní píše:

Nechce tě, má jinou, rozešli jste se je konec. To že to nemáš ty za půl roku uzavřené je tvůj problém, on tě nechce a nemiluje, nepiš mu. Stejně se k sobě nevrátíte :nevim: co jinýho chceš slyšet? Tak to prostě je. Běž dál, on k tebe zájem nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
22.5.19 08:41
@Anonymní píše:

Chodili jste spolu krátce, spíše jste teda spolu spali a ty mu několik let otravuješ život? 8o

• Citovat
  • Upravit
jahuhudka
22.5.19 08:42

@pikola Píše že ji to drží několik let, po tom krátkém chození

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.19 08:45
@jahuhudka píše:
Chodili jste spolu krátce, spíše jste teda spolu spali a ty mu několik let otravuješ život? 8o

Ze začátku to tak nevypadalo. Až později mu šlo jen o to, že začátku mě představil rodině atd atd. Kdybych alespoň věděla, co se v něm zlomilo. Ano jsme od sebe několik let, ale ještě minulý rok mi psal že se mnou chce být. Než si našel tuhle. Proč s ní to jde a se mnou to nešlo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.5.19 08:46
@Šáruší píše:
trápit tě může, tak si zajdi k psychologovi, pořeš si to. A jeho nech na pokoji, není nic hroznějšího, než otravná ex.

A v čem mi psycholog pomůže? Uzavřít to nedokážu dokud on mi to ne vysvětlí co na mě bylo špatného atd..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky