Proč se tak ex choval?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1231
22.5.19 12:15
@Anonymní píše:
Já nevím jestli je prasacke např. Když už jsme spolu nebyli (po rozchodu) po akci spali u sebe a druhý den co jsem. Mu chtěla napsat si mě zablokoval. Když zase potřeboval tak se ozval a já letěla jako pejsek. To ze sem mu párkrát napsala nebo zavolala podotýkám že to rozhodně nebylo každý den ani týden je prasečína? Ano dvakrát sem se k němu stavila protozr jsem si to chtěla vyrikat. Já to s ním nemyslela zle, ale podle vás očividně sem marná troska, co se chovala jako prase…

Ano, chovala ses trapně a on se k tobě choval jako k onuci a i tě za ní považuje.
Je jen na Tobě, jestli se sebou začneš něco dělat, aby tě za onuci neměl i ten další…
Co ten terapeut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36228
22.5.19 12:21
@Anonymní píše:
Já nevím jestli je prasacke např. Když už jsme spolu nebyli (po rozchodu) po akci spali u sebe a druhý den co jsem. Mu chtěla napsat si mě zablokoval. Když zase potřeboval tak se ozval a já letěla jako pejsek. To ze sem mu párkrát napsala nebo zavolala podotýkám že to rozhodně nebylo každý den ani týden je prasečína? Ano dvakrát sem se k němu stavila protozr jsem si to chtěla vyrikat. Já to s ním nemyslela zle, ale podle vás očividně sem marná troska, co se chovala jako prase…

Ale on si s tebou nic vyříkat nechce :zed: chlap nic řešit nechce,.proč a jak a jaký je důvod, to že chceš ty je jen v tvoji hlavě. Tak se s tebou po rozchodu vyspal, to není žádný závazek k pokračování vztahu nebo lásky, prostě se mu chtělo a už nechce. Je tvůj problém že ty jsi letěla jak pejsek místo aby jsi měla svou hrdost. On jen využíval tvoji hlouposti když se nudil nebo neměl do čeho píchnout. To není žádná láska..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 12:28
@pikola píše:
Ale on si s tebou nic vyříkat nechce :zed: chlap nic řešit nechce,.proč a jak a jaký je důvod, to že chceš ty je jen v tvoji hlavě. Tak se s tebou po rozchodu vyspal, to není žádný závazek k pokračování vztahu nebo lásky, prostě se mu chtělo a už nechce. Je tvůj problém že ty jsi letěla jak pejsek místo aby jsi měla svou hrdost. On jen využíval tvoji hlouposti když se nudil nebo neměl do čeho píchnout. To není žádná láska..

A kdybych měla svoji hrdost tak se ke mně třeba vrátí? Proč se nechová jako k onuci i k této nynější přítelkyni?

• Citovat
  • Upravit
1231
22.5.19 12:30
@Anonymní píše:

Pamatuj si, že většina chlapů si po rozchodech věci nevyříkává. Jsou to srabi, mají strach ze slz, výčitek a toho co předvádíš právě Ty! Ve většině případů, volí variantu mrtvého brouka.
Musíš si to vyříkat s terapeutem, ten tam je od toho a je za to ještě placený. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 12:30
@mary.27 píše:
Ano, chovala ses trapně a on se k tobě choval jako k onuci a i tě za ní považuje.
Je jen na Tobě, jestli se sebou začneš něco dělat, aby tě za onuci neměl i ten další…
Co ten terapeut?

Byla jsem tam jednou a tím vše zase ve mě se vzbourilo. Jak jsme to začali řešit atd. Řekla mi, že si za to můžu sama. Že se musím smířit se svymi chybami. A že budeme pracovat na mě sebeucte. Že si mám vždy než něco udělám říci, zda mi to prospěje a poté to teprve udělat. Že já musím. Byt na prvním místě u sebe a že vůbec nevidím. Do jejich vztahu. Že si myslím bůh ví jak nejsou šťastní ae že to tal vůbec nemusí být..

• Citovat
  • Upravit
1231
22.5.19 12:32
@Anonymní píše:
A kdybych měla svoji hrdost tak se ke mně třeba vrátí? Proč se nechová jako k onuci i k této nynější přítelkyni?

Protože ona se má ráda a má ho na háku. Chlapi chtěji sebevědomou holku a ne vydírající ubožačku.
Nevrátí se k tobě!.. obávám se, že ti dříve dá pár facek a nebo ta jeho… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.5.19 12:34
@Anonymní píše:
Byla jsem tam jednou a tím vše zase ve mě se vzbourilo. Jak jsme to začali řešit atd. Řekla mi, že si za to můžu sama. Že se musím smířit se svymi chybami. A že budeme pracovat na mě sebeucte. Že si mám vždy než něco udělám říci, zda mi to prospěje a poté to teprve udělat. Že já musím. Byt na prvním místě u sebe a že vůbec nevidím. Do jejich vztahu. Že si myslím bůh ví jak nejsou šťastní ae že to tal vůbec nemusí být..

No paráda, ale ona měla naprostou pravdu! To je cesta za skutečným životem… ;)
Objednej si s ní další termín, a nech si od ní poradit, evidentně je to chytrá ženská!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36228
22.5.19 12:35
@Anonymní píše:

Nevrátí, ale zachováš si aspoň tu hrdost a nebyla bys pro něj ta psychopatka co rozchod za dva roky nezvládla.. Třeba proto, že ta nová se po sobě takhle jako ty orat nenechá. Nemůžeš vědět jak to oni mají, třeba se k ní chová jinak, protože je ona jiná než ty. Nebo třeba se chová stejně, nebydlíte spolu a ty jim domů nevidíš. Nech je žít jejich život, ty začni ten svůj a nepěstuj v sobě pořád naději, že budete spolu. Nebudete. On nechce. Ani kdyby jsi byla jako ona a vypadala jako ona nebudeš ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.5.19 12:35
@Anonymní píše:
Byla jsem tam jednou a tím vše zase ve mě se vzbourilo. Jak jsme to začali řešit atd. Řekla mi, že si za to můžu sama. Že se musím smířit se svymi chybami. A že budeme pracovat na mě sebeucte. Že si mám vždy než něco udělám říci, zda mi to prospěje a poté to teprve udělat. Že já musím. Byt na prvním místě u sebe a že vůbec nevidím. Do jejich vztahu. Že si myslím bůh ví jak nejsou šťastní ae že to tal vůbec nemusí být..

Starej se o sebe a ne o něj a jeho vztahy. Najdi se někde v sobě. Jednou se budeš smát, jak jsi mohla být tak hloupá. Energii, kterou vynakládáš na šťourání se v tomto problému, vraž někam jinak a alespoň z toho něco bude. A už nikdy se nespoléhej na nic neříkající kecy a chtěj jen činy. Ty buď jsou a nebo ne. Všichni máme chyby. No a co. Tak se poučíme a nebo ne a jedeme dál. Chceš jet dál ne?

• Citovat
  • Upravit
36228
22.5.19 12:38
@Anonymní píše:

A co se ti na tom nezdá? Možná by ti pomohlo konečně si to připustit, že může být šťastný i bez tebe. A ty bez něj. A možná mnohem víc než s ním. Ale dokud se v tom budeš pořád nimrat proč a jak nikam se to nepohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 12:39
@mary.27 píše:
Protože ona se má ráda a má ho na háku. Chlapi chtěji sebevědomou holku a ne vydírající ubožačku.
Nevrátí se k tobě!.. obávám se, že ti dříve dá pár facek a nebo ta jeho… :think:

Takže mi chcete říct, když má holka chlapa na háku, tak je to láska jo?… Ano další sezení mám objednané.

• Citovat
  • Upravit
36228
22.5.19 12:42
@Anonymní píše:
Takže mi chcete říct, když má holka chlapa na háku, tak je to láska jo?… Ano další sezení mám objednané.

Láska je dát tomu druhému svobodu a hlavně mít na prvním místě sama sebe a ne toho druhého. Což ty nechápeš, uvalila jsi se jak koule u nohy a to nebaví nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.5.19 12:43
@Anonymní píše:

Vlastně jo..evidentně to s chlapama umí a on je z ní paf. Ale ty se to také naučíš, ještě pár životních kotrmelců a vezměš si z toho sama ponaučení. Je to celkem jednoduché. O co musíš bojovat, toho si vážíš, co se ti podbízí tím opovrhuješ… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.5.19 12:44
@Anonymní píše:

Láska znamená u každého něco jiného. Někde na háku, někde být rohožkou. Ta na háku to má asi lehčí, ty jako rohožka asi těžší. A ještě tě on nechce ani jako rohožku. Nic?

• Citovat
  • Upravit
35443
22.5.19 12:45
@Anonymní píše:

Kolik že ti je roků? Jí má prostě rád, tebe ne, co na tom nechápeš? To je život, ne vždy tě bude mít rád ten, koho máš ráda ty. To je to vážně tak nepochopitelný? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí