Proč se tak ex choval?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.5.19 13:09
@mary.27 píše:
Vlastně jo..evidentně to s chlapama umí a on je z ní paf. Ale ty se to také naučíš, ještě pár životních kotrmelců a vezměš si z toho sama ponaučení. Je to celkem jednoduché. O co musíš bojovat, toho si vážíš, co se ti podbízí tím opovrhuješ… ;)

No to moc nechapu. Protože já se s ní znala a s chlapama na tom byla hodně bídně. Vždy jen nějaké románky a on je její první kluk..

• Citovat
  • Upravit
5640
22.5.19 13:12

Paneboze holka… Koukej se probrat, vzdyt se opravdu chovas jako cvok. Proc si takhle ublizujes? Je dobre, ze jsi zacala s terapii, pokracuj v tom, a na nejaky chlapy a vztahy se na nejakou dobu proste vykasli. Jestli se nedas dohromady a nezmenis svuj pristup k sobe, k muzum a k zivotu celkove, tak stastna nikdy nebudes…

To tvoje chovani, reakce, to co pises, to je vazne sileny. Uprimne, nedivim se, ze od tebe utekl. A utece kazdej, pokud se sebou nezacnes neco delat.

Smaz si na nej vsechny kontakty, klidne zmen praci, najdi si konicky, ponor se do terapie a minulost uz nech spat. Pri trose snahy, bude budoucnost uz jen lepsi. Neres ostatni a to co nezmenis, res sebe, najdi sebeuctu a zacni zit jako normalni clovek.

Příspěvek upraven 22.05.19 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36225
22.5.19 13:13
@Anonymní píše:
No to moc nechapu. Protože já se s ní znala a s chlapama na tom byla hodně bídně. Vždy jen nějaké románky a on je její první kluk..

Tak si asi sedli :nevim: vy k sobě asi nepasujete. Ty máš nějaké nižší IQ že to pořád nechápeš? Jsi jak zasekly gramofon. Já k sobě vhodný kousek našla až ve 30 letech, moji ex zase asi taky našli ten svůj jinde. To že ty jsi přesvědčena že on byl ten pravý nic neznamená, protože on si to nemyslí a ten svůj našel jinde. A vynutit se to prostě nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
22.5.19 13:20
@Anonymní píše:
No to moc nechapu. Protože já se s ní znala a s chlapama na tom byla hodně bídně. Vždy jen nějaké románky a on je její první kluk..

Tak pro chlapy má evidentně kouzlo, jinak by neměla ani ty románky… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.5.19 13:20
@Anonymní píše:

No a? Co je ti do nich? Nemiluje te, nechce te. Lasku si nevynutis. Neexistuje odpoved, ktera by te uspokojila, protoze to, co chces, ti neda. Nejsi prvni ani posledni, ktere se neco takoveho stalo boze. Nedelej z toho drama a jdi dal. Neublizil ti on, a neublizila ti ani ona. Jedinej, kdo ti cely roky ublizuje a brzdí, jsi ty a to tvoje pokrouceny mysleni. Koukej se vzchopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 13:25
@mary.27 píše:
Tak pro chlapy má evidentně kouzlo, jinak by neměla ani ty románky… ;)

A když má holka románky pod tím si představuji, že se vyspi s klukem jen tak bez vztahu. Tak takový člověk asi také nemůže mít hrdost… To je jedno já jsem byla ta špatná.. On se choval jako prase ale on za nic nemohl.

• Citovat
  • Upravit
36225
22.5.19 13:30
@Anonymní píše:
A když má holka románky pod tím si představuji, že se vyspi s klukem jen tak bez vztahu. Tak takový člověk asi také nemůže mít hrdost… To je jedno já jsem byla ta špatná.. On se choval jako prase ale on za nic nemohl.

Já se taky vyspala s manželem na prvním rande bez vztahu :nevim: prosimtě nesuď jiný lidí do kterých ti nic není. Prostě to už výpusť a běž dál. On se k tobě nevrátí. Je konec. Třeba líp souloží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 13:35
@pikola píše:
Já se taky vyspala s manželem na prvním rande bez vztahu :nevim: prosimtě nesuď jiný lidí do kterých ti nic není. Prostě to už výpusť a běž dál. On se k tobě nevrátí. Je konec. Třeba líp souloží :mrgreen:

Chtěl se mnou spát ještě před tím než si začal s ni, každý den mi volal ale já ho odmítla. Aby viděl že mám svoji hrdost ale akorát mi to uskodilo..asi je pravda, že kdyby o mě. Opravdu stal tak by se začal více snažit a ne odkopl mě… A on si to hledal jinde. Až z toho vznikl vztah.

• Citovat
  • Upravit
36225
22.5.19 13:37

Můžu si prostřelit hlavu? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.5.19 13:40
@Anonymní píše:

Promin, ale ty jsi opravdu ta posledni, co by mela posuzovat hrdost kohokoli. Je rok 2019, ne 1919… zena ma pravo spat s kym chce a kdy chce, to s mirou jeji hrdosti nemusi nijak souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
22.5.19 13:43
@pikola píše:
Můžu si prostřelit hlavu? :zed:
:hug: :hug: ty ne, raději zakladatelka. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.19 13:48
@Ms.Ragdoll píše:
Promin, ale ty jsi opravdu ta posledni, co by mela posuzovat hrdost kohokoli. Je rok 2019, ne 1919… zena ma pravo spat s kym chce a kdy chce, to s mirou jeji hrdosti nemusi nijak souviset.

Tak nejdřív mi tady tvrdíte, že jsem se nechala využívat, že jsem neměla hrdost a potom, že to s tím nesouvisi…

• Citovat
  • Upravit
36225
22.5.19 13:52
@Anonymní píše:
Tak nejdřív mi tady tvrdíte, že jsem se nechala využívat, že jsem neměla hrdost a potom, že to s tím nesouvisi…
Že jsi s ním spala když se s tebou rozešel :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.5.19 13:56
@divine woman píše: :hug: :hug: ty ne, raději zakladatelka. :mrgreen:

Bereš mi slova z úst :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.5.19 14:03
@Anonymní píše:

Je to marny. Ty mas zjevne dost porouchanej prijimac, jinak to snad neni mozny.

Ze ty mas problemy se vztahy obecne? A on byl prvni, kterej nezdrhl hned po tydnu, tak jsi tomu davala naprosto iracionalne vetsi vahu nez kdy vubec melo, a nasledkem toho jsi se na nej takhle patologicky upnula? Vyjmecnej nebyl, vyuzival te, zadna mega laska. Byli jste spolu chvilku a ty presto takhle x let vyvadis…

Pochybuju, ze tohle je tvoje prvni takova zkusenost.

Ty ty chlapy dusis, mozna se te az boji, ale nevidis to, a proto rozebiras kazdej naprosto totalne nepodstatnej prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí