Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu někdo,kdo má doma taky elektrikáře? ![]()
Jo,jo,je
.Můj přítel je elektrikář,ale ted podniká a má svojí elektro firmu ![]()
Taky máme doma
nesnáší doma dělat cokoliv co se týká elektriky
a nejhorší je, jak jsme někde na návštěvě tak nevědomky kontroluje zásuvky, v jakém jsou stavu ![]()
ha,ha,tak to budem mít asi všichni podobně,ten můj taky vždycky komentuje kdo má jak udělanou elektriku
.
Luccy1 píše:
ha,ha,tak to budem mít asi všichni podobně,ten můj taky vždycky komentuje kdo má jak udělanou elektriku.
Ahojki taky se přidávám ten můj má zase všude po bytě schované různé drátky a rozebrané zásuvky prý se budou k něčemu čase hodit tajně mu je vyhazuju protože bych tady byla asi tím zasypána
na návštěvách taky kritizuje jak to někdo tak mohl udělat apod.:-D
![]()
Ten můj dělá na žl,ale chystá se do ciziny,taky jako elektrikář a pak by si rád založil firmu.Jinak mě doma nic co e týče elektriky neudělá,zásuvky už by potřebovali vyměnit jako sůl,jiskřej a mám strach do nich něco zapojit-jediný čeho se dočkám je mávnutí rukou a že mi to nic neudělá
Zato všude jinde i po kamarádech a známých elektriku,zásuvky apod.dělá-ty naše prej ještě vydržej
A z práce taky pořád něco tahá-kabely,drátky,vypínače,zásuvky…Já naoko nadávám a on si to tajně začal schovávat ve sklepě.Tam už ted neni místo,tak to vozí v krabicích na chalupu.Prej to bude potřebovat a využije se to ![]()
Ted mě tak ještě napadlo-nedělá některý přítel revizního technika?Ten můj věčně nějakýho schání na spolupráci.Pokud možno z Prahy ![]()
My jsme elektrikářská rodina, taťka je elektrikář, tchán je elektrikář i přítel je elektrikář
a já jsem jim pomáhala párkrát na bridágě kdysi dávno ![]()
Taky se pridavam ![]()
Jeste tomu neni ani rok co jsme spolu a az tomu zacinam rozumet
Trochu ![]()
Elektrikář jsem, dříve motnáž společných televizních antén na panelácích a bytových domech. Profesní deformace…když jdu tak koukám po anténách a u všech kutám do televizních zásuvek zkoumaje jak kvaligtně to mají udělané. I když ten výhled na město ze střechy 11 patrového paneláku na město jak se tam všechno pilně proháňá jak mravenečci ma taky něco do sebe. Momentálně servsiní technik CNC strojů o velikosti rodinného domu. A elektriky je tam požehnaně. ![]()
Jinak taťka je taky elektro (revize) a jeho bratr (strýc) taky, takže jsem šel tak nějak v jejich šlépějích