V čem k soudu?

Melody
21.2.11 21:42

V čem k soudu?

Určitě tu bude mít někdo zkušennosti… Příští týden mám první stání u opatrovnického soudu. Co si mám vzít na sebe? Běžně chodím „normálně“ - džíny, svetřík, kozačky… Můžu být „běžně“ oblečená? Nebo bych měla nasadit kostýmek a lodičky?
Moje první soudní zkušennost :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
marra
21.2.11 21:44

Ahojky,ja jsem u soudu docela bohuzel casto:(a vetsinou nosim rifle,kosily,a prez to sacko:)a botky na podpatku:)

• Citovat
  • Upravit
10568
21.2.11 21:44

Ahoj,ja si myslim ze jo,taky jsem byla uz pakrat u soudu kdyz se soudili rodice a sla jsem tam oblecena jako normalne a tata s mamou taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melody
21.2.11 21:53

To moje „běžně“ nejsou otrhaný džíny a tričko s lebkama, já jen, že nevím, jestli není nějaký soudní „dress code“, abych před tou soudkyní nevypadala jak socka :nevim:

• Citovat
  • Upravit
bmw
25905
21.2.11 22:09

Ahojky ,muzes jit uplne normalne oblecena.Myslim ze kostymek si muzes nechat doma uplne na jine prilezitosti.A jinak preji hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.2.11 22:51

Nikdy jsem u soudu nebyla, ale kdybych měla jít, tak bych šla v něčem „slušnějším“. Neříkám, že ve vyloženě formálním (kostým), ale rifle bych určitě vynechala.

Ale to je o povaze a o tom, zda chceš i oblečením vyjádřit respekt k instituci (či aktu). To máš jak na VŠ, když jsou zkoušky. Některý student přijde v otrhaných riflích, jiný si ten oblek vezme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
22.2.11 04:43

Já to znám z té druhé strany, před MD jsem na soudě dělala a lidi chodí opravdu v čemkoliv, dle mého hlavně čistě, což se ti určitě nemusí připomínat. Myslím, že i džíny se dají podat a hezky a jsou o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
22.2.11 08:38

určitě čím „slušnějí“tím lépe, některé soudce uráží, pokud tak člověk přijde v civilním oblečení. Takže kostýmem, oblekem rozhodně nic nezkazíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melody
22.2.11 09:09

bmw - děkuju za přání…

A všem za názory…asi zkusím udělat nějakej kompromis mezi kostýmem a normálním „casual“… Látkový tmavý kalhoty a decentní vršek… V lodičkách bych asi zmrzla. Už takhle se budu klepat nervozitou, ještě aby mi k tomu byla zima :oops:

• Citovat
  • Upravit
8911
22.2.11 11:15
Melody píše:
bmw - děkuju za přání…A všem za názory…asi zkusím udělat nějakej kompromis mezi kostýmem a normálním „casual“… Látkový tmavý kalhoty a decentní vršek… V lodičkách bych asi zmrzla. Už takhle se budu klepat nervozitou, ještě aby mi k tomu byla zima :oops:

Jo, jo, přesně jak píšeš. Když se ti nechce do kostýmu, tak se obleč „smart casual“. :wink:
(A do lodiček bych taky nešla, brr zima. Já i ke kostýmu nosím zimní boty - takové co se schovají do nohavice kalhot a špička vypadá „lodičkově“.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
22.2.11 12:19

Kostýmek nemusíš mít, ale vzala bych si nějaké kalhoty a košili. Na to buď svetřík nebo sáčko, pokud jsi zvyklá. Rifle bych nebrala.

• Citovat
  • Upravit
4486
22.2.11 19:04

Já jsem byla jednou v 18 letech, takže už hodně let zpět, a měla jsem sukni a halenku. Bylo to v létě. Šla bych pěkně, ale ne v kostýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Melody
22.2.11 19:25

Holky díky… Nějak to dám dohromady. Kloním se spíš k tomu „casual“ provedení bez džínoviny :-) Ach jo, už se mi to blíží.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
bmw
25905
26.2.11 20:08
Melody píše:
bmw - děkuju za přání…A všem za názory…asi zkusím udělat nějakej kompromis mezi kostýmem a normálním „casual“… Látkový tmavý kalhoty a decentní vršek… V lodičkách bych asi zmrzla. Už takhle se budu klepat nervozitou, ještě aby mi k tomu byla zima :oops:

Melody neni zac.A drzim pesticky,taky uz jsem si tim prosla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
26.2.11 22:34

Hplky já nevím, ale kámoška mivyprávěla, že u rozvodu byl manžel v džínách a dostal ppokutu a soud odročili. Tak džíny asi raději ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí