Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U mě je takovej chlap ubožák. Má chválit tebe a ne ti předhazovat jiné. Pokud chce krásnou a vzdělanou, měl si jí najít, ne? Proč by jinak byl s tebou??
Mě tohle dělal exmanžel, nedopadlo to dobře.
pikola píše:
U mě je takovej chlap ubožák. Má chválit tebe a ne ti předhazovat jiné. Pokud chce krásnou a vzdělanou, měl si jí najít, ne? Proč by jinak byl s tebou??Mě tohle dělal exmanžel, nedopadlo to dobře.
přesně,takové řeči by mě teda fakt hodně štvaly!!ještě že to doma nemám,ale stíhačka jsem taky,bohužel ![]()
Tak to bych asi nezkousla.Na manžela žárlím to je jasný,ale na ženskou se podívá každej chlap
Stejně jako ženský na chlapi se kouknou.Ale tohle mi předhazovat tak ho pošlu někam teda ![]()
Jsem žárlivá,ale zdravě.
No ve tvém případě bych ho asi zabila
Myslet si může co chce,že je každá druhá hezká ale říkat to nahlas a před tebou je velmi nevhodné
To má probrat s chlapama v hospodě,že viděl tehdy a tehdy takovou či makovou.
Já žárlivá nejsem, přijde mi to ponižující někoho se doprošovat o pozornost. Ale tohle by mě sr.lo neskutečně!
Ten chlap je ubožák a já bych s takovým nebyla. Buď se mu líbím já a chce být se mnou (a pak nebude mít takové kecy) a nebo se mu nelíbím, líbí se mu jiné a pak jděme tedy od sebe.
Btw, já třeba vím, jaký typ žen se manželovi líbí. Kolikrát i odhadnu, za kterou se otočí.
Ale nikdy by mi to nepředhazoval a já to nijak neřeším (vždy se jen pousměju, když se fakt otočí, a když si toho manžel všimne, tak je to ještě o to větší sranda, protože si říká: ježiš ta mě má přečtenýho…). ![]()
Byla jsem zarliva, ale s partnerem jsme si to vyrikali, diky me iniciative… Uz zarliva nejsem, on taky ne. Verime si, a nemame duvod si myslet cokoliv spatneho o tom druhem.. ![]()
Tvuj pripad je, ze on se „bavi“ s nekym jinym, koho ty nemas rada.. Ale jak to chces vyresit? Dat mu ultimatum? Nebo se ho zeptat co mu chybi, a dat mu to? (Ja jsem to tak udelala, a on mi dava neustale najevo, jak moc si me vazi..)
Je to jen o komunikaci.. treba prijdes na to, kde je kamen urazu, a vsechno se ustali, a budete stastni ![]()
Preji hodne stesti..
No to, že je to nevhodné je škoda psát. Ale myslím si, že je to přesne ten typ co čeká na tohle nějakou reakci nejlépe žárlivou, někdy mám pocit, že jsou chlapi co mají tohle jako sport.
Tak je varianta si o tom promluvit, což si myslím, že se mine účinkem.
Pak je možnost prostě na to nereagovat, já mám pocit, že je v tom trochu teatrálnosti a když není reakce, není ani akce:-).
No já právě jsem hodně tolerantní a vážně toho zvládnu hodně.ale všeho moc škodi a nevim jestli mu říct ze je mi neprijemne jak o kazde rika ze je super,uzasna,dokonala atd.
wJa mu verim verime si navzajem mame jinak ve vsem jasno.Ale vadi mi to slovni projevovani na vsechny zeny co mu padnou do oka a ze jich je.
Nejde prave jen o tu kolegyni,nezarlim ani tak na ni jak na to co dela.A nechci byt jak stihacka.
Nevim jak presne vyjadrit tu situaci asi.
Ve vsem jinem je vse ok az ted poprve po roce vztahu me to vytocilo natolik ze jsem reagovala a podle nej jsem stihacka tak fakt nevim asi si pridam i ja sve vedouci a kolegy na fb at je i on v me situci ikdyz ne uplne te totozne protoze jak pisete je mi jasne ze po zenskych se diva kazdej chlap asi tak jak my po peknym muzi
Ale ty reci.Sic merim 161cm a vazim 53kg tak se citim mega tlusta a k tomu zakrsla
S malou doma takze desne obleceni,vlasy,plet ach jo ![]()
Já žárlivá nejsem, fakt partnerovi věřím. Občas nějakou slečnu vychávlí až do nebe, ale dělá to jen, aby mě popíchl
Já mu to s radostí vracím ![]()
Kdyby mi ale dělal to, co ten tvůj tobě, tak bych s ním asi rychle vyběhla. Něco takového se vlastně dělo na začátku našeho vztahu, když vychvaloval svoji expřítelkyni. Já byla tehdy ještě nezkušené kuře, takže jsem mlčela a poslouchala, až mi jednoho krásného dne ruply nervy a seřvala jsem ho na tři doby, ať si tedy jde za tou svou ex, když byla tak úžasná, že si připadám jak nějaký póvl. Od té doby je fakt klid.
Možná mu to zkus narovinu říct, že tě to zraňuje, třeba mu to ani nedochází a potřebuje nakopnout. Každopádně, z dlouhodobého hlediska bych se z něj asi zbláznila. Tohle bych opravdu nedala.
verenika píše:
Jsem žárlivá,ale zdravě.No ve tvém případě bych ho asi zabila![]()
![]()
Myslet si může co chce,že je každá druhá hezká ale říkat to nahlas a před tebou je velmi nevhodné
To má probrat s chlapama v hospodě,že viděl tehdy a tehdy takovou či makovou.
zabíjet ze zdravé žárlivosti???
no to asi nebude moc zdravá míra.
ona žárlivost jako taková není vůbec zdravá… i když se nám předhazuje, že je normální..
Zakladatelko, v tomto případě je řešení jednoduché. Nech ho jít. Je to nezralý týpek, který potřebuje ještě udat svůj testosteron, má problém se sebevědomím a kdesi cosi. Neměl se vázat partnerským vztahemm, protože na to nemá. Není to jeho chyba, je to ON a je to jeho vývoj. Nechceš-li to s ním sdílet, běž pryč a neřeš to. Trápíš se tím, jsi jiná, váš společný život za takových podmínek nemá moc šancí k přežití…
NiKi
Mišela1 píše:
No to, že je to nevhodné je škoda psát. Ale myslím si, že je to přesne ten typ co čeká na tohle nějakou reakci nejlépe žárlivou, někdy mám pocit, že jsou chlapi co mají tohle jako sport.
Tak je varianta si o tom promluvit, což si myslím, že se mine účinkem.
Pak je možnost prostě na to nereagovat, já mám pocit, že je v tom trochu teatrálnosti a když není reakce, není ani akce:-).
To mlceni jsem delala do ted ale proste mi to nici me sebevedomi
vzdy si predstavim jak by to vyznelo me to co rekne ten druhy,ale tohle uz asi nedavam ![]()
Asi by mne to taky hodně štvalo a doma by bylo rodeo(i když si s tím nepomůžeš), myslím, že to ale taky dělá proto,aby tě našval a tvé žárlení ho ujišťuje v tom, že jsi prostě jeho jistotka. Doma jsem to neměla v takovém extrému,ale už to podobností Tvého příběhu zavánělo, našla jsem si kamaráda (jen jsem si s ním psala po netu) nakonec když se to u nás vyhrotilo, tak mne pozval i s dcerou na dovolenou. Jasný, nejela jsem,ale měla jsi vidět chlapa, jak najednou byl nesvůj. Takže moje rada, snaž se na sobě nedat nic vidět a spíš si zajdi s kámoškou(hezky se nalič,ustroj) a doma řekni prostě jenom přijdu později. Podle mého chlapec znejistí a situace se začne pomalu ale jistě otáčet
U nás to zafungovalo docela dost. Jinak můj chlap, když si zařídil FB tak tam taky dal hodně ženskejch z práce do přátel, ale stejně si s nima nepíše a nijak nekomunikuje, protože tam nebyl už asi 4měsíce. Takže to podle mého nic neznamená.
My jsme takový exoti a když vidíme hezkou ženskou, tak se na ní vzájemně upozorníme. Lesbička nejsem, jen se ráda koukám na hezké objekty v okolí.
Nic méně, kdyby se mnou muž jednal takhle, tak bych neměla potřebu s ním být.
a co na něj zkusit metodu že to budeš dělat taky, aby věděl jak se cítíš. Dej mu najevo že jsou i jiní chlapi, hezčí, chytřejší a že třeba máš super kolegu ‚(‘nevím jestli pracuješ…) se kterým je náramná sranda. Třeba sei přestane být tak jistej v kramflecích a začne si tě víc všímat aby tě neztratil
Předem se omlouvám za anonymitu,ale mám sve duvody

Chtěla bych znát váš názor na mou situaci.
Partner je hrozně na ženské,nebo jen se mu moc líbí a proste kdyz koukame na nejaky film nebo nekde v obchode je pekna zenska tak je hotovy a hned jsou reci to je zenska.Ja no mne by tohle ani nevadilo kdyby to nebyla zase az tak caste a na zenske co jsou cele umele
V praci je uspecnejsi nez ja on ma skolu ja ne takze zenska co je podle nej pekna a ma skolu je hned hotovej,nerikam ze by me podvedl to asi ne,teda fakt myslim ze ne ale nikdy nerikej nikdy.
V praci vedle nej sedi podle nej nadherna zenska ale sere ho ze na nej a do jeho pc suft hledi.
Doma na ni nadava a ted se divam na fb a on si ji pridal do pratel.Tak jsem mu napsala jestli je to ta jeho pekna kolegyne a on ze jsem stihacka,ikdyz jsem tam dala smajlika,protoze nechapu proc kdyz maji svuj firemni system kde si muzou psat neco jako na fb proc si ji dava do pratel? To chce smejdit po jejich fotakach?Jsem ted nabrousena a nevim jak se toho zbavit