Taky tak žárlíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
21.2.11 12:56
Mišela1 píše: …Já osobně bych v takové situaci použila svoje osvědčené PROČ:-))…

Jo, otázka PROČ je taky dobrá! :palec: To určitě taky stojí za vyzkoušení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
21.2.11 12:56
mikitaa píše:
ja myslim ze je vcelku normalni ze se chlapi koukaji po zenskych…byla bys ve vetsim pruseru kdyby se ti zacal divat po chlapech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

koukat může ale ne nechutně komentovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.2.11 13:06
pavlak5 píše: :lol: jo pěkná ženská ,kdo by se za ní neotočil ,že ? Ale na druhou stranu to stojí spoustu času a peněz ,aby se tak udržela.Pokud by manžel chtěl takovou doma ,proč ne můžeš se jí stát snadněji než si myslíš .Klidně se ho zeptej jestli by chtěl abys byla taky „tak krásná“ jestli řekne že jo tak kadeřník ,vizážista ,nové oblečení ,masáže ,nehty, fitness -a at cáluje chlapec .A ono ho to brzo přejde.

Tohle je skvělá rada! :palec: Na tuto otázku totiž neexistuje špatná odpověď… Když odpoví, že NE, nechtěl, tak se tím bude muset chytnout za nos a přestat blbě kecat. Když ANO, tak se můžeš rozšoupnout, za jeho peníze a ještě mu říct, že to přece chtěl.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.2.11 13:18

Promiň, ale tohle není k žárlení. Tohle je případ tupého chlapa k politování, ubohé :nevim:

Mého muže by tohle snad ani nenapadlo. A děkuju za diskuzi, občas člověk zapomíná, co má doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
21.2.11 13:20

Když pominu fakt, že bych s takovým ubožákem neztrácela čas, tak bych se zachovala takto..

Pokaždé v blízkosti jakohokoli chlapa bych hlásila:
Ty vole, ty bicáky
jůůů ten má prdelku, ty gatě mu sednou,
ten by nemusel prosit koloušek,
no to je jiný kafíčko ty jeho ramena, se podívej na sebe,
jooo to je jiná liga taková výška,
ten má náááádherný vlasy - jo minule jsem po tobě musle vyplachovat vanu, asi plešatíš..

Jinak myslím ,že je to o sebevědomí vás obou - on si ho honí na tom jak se užíráš a tys na to přistoupila z naprosto nepochopitelných důvodů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.2.11 13:25

Ahoj holky,

sice nikdo nevlastníme své partnery, ale je jasné, že pokud má někdo někoho rád, že takové přehánění obdivu druhého pohlaví tím, ke komu chováme pozitivní city, je určitě trochu nadmíru.

Já sama jsem měla zkušenost, kdy v těhotenství se jeden náš kamarád stále snažil komentovat ženy, kdykoli jsme byli v jeho společnosti a mně to samozřejmě vadilo. Bylo zvrácené, jak mu dělalo dobře, když viděl, že mě to štve - aby ne, zejména v těhotenství :cert: Nicméně jsem si o tom v klidu doma pohovořila s manželem, vysvětlila a připodobnila situaci, kdyby vše bylo naopak a je fakt, že on jakožto rozumný člověk mě pochopil a já měla klid.

Sama se dívám na hezký lidi a to moc ráda, aspoň si kolikrát vezmu příklad a doladím tak příště sebe. S manželem si o hezkých lidech dokážeme i pokecat, ale naštěstí nejsme tak povrchní, aby nás to ovlivňovalo tak, že si budeme dělat naschvály v tom smyslu, kdo víc trumfne toho druhého. Upřímně si z toho hodnocení druhých spíš děláme legraci, a i když se podívá na jinou a já na jiného, tak rozhodně si tím život vzájemně neznepříjemňujeme. :dance: Ba naopak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
21.2.11 13:28
Lizbeth píše: … ten by nemusel prosit koloušek,…
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
21.2.11 13:53
zelvoon píše:
Ahoj holky, …Já sama jsem měla zkušenost, kdy v těhotenství se jeden náš kamarád stále snažil komentovat ženy, kdykoli jsme byli v jeho společnosti a mně to samozřejmě vadilo. Bylo zvrácené, jak mu dělalo dobře, když viděl, že mě to štve - aby ne, zejména v těhotenství :cert: Nicméně jsem si o tom v klidu doma pohovořila s manželem, vysvětlila a připodobnila situaci, kdyby vše bylo naopak a je fakt, že on jakožto rozumný člověk mě pochopil a já měla klid. …

Já jsem jednou zažila, že když byli u nás na návštěvě známí (kamoška s manželem), tak on komentoval moje vlasy (před svojí ženou), jak je mám krásný (ano, mám dlouhý, hustý, když Pánbůh rozdával, byla jsem si 2× a zrovna jsem je měla 10 minut čerstvě umyté). A že je to něco jiného, než má doma (kamoška má pár řídkých chmíříček, což pochopitelně jako ženská špatně nese). :cert: Dovedete si tu situaci vůbec představit??!! Já měla chuť po něm skočit a zakroutit mu krkem! Debil! Byla jsem tak v šoku (můj muž by mi totiž něco takového v životě neudělal), že jsem se zmohla jen na to, že každý je nějaký. Že se mnou by neměl třeba teplé večeře, ale byl by pěkně o chlebu (kamoška každý den vyvařovala, věčně pekal buchty atd., já žádná „hospodyňka“ nejsem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
21.2.11 14:27
Lizbeth píše:
Když pominu fakt, že bych s takovým ubožákem neztrácela čas, tak bych se zachovala takto..

Ty vole, ty bicáky
ten má náááádherný vlasy - jo minule jsem po tobě musle vyplachovat vanu, asi plešatíš..

Jinak myslím ,že je to o sebevědomí vás obou - on si ho honí na tom jak se užíráš a tys na to přistoupila z naprosto nepochopitelných důvodů..
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
21.2.11 16:10
Lizbeth píše:

Ty vole, ty bicáky

Líp bych to nenapsala!! :palec: :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
21.2.11 16:38

A proč teda takovou KRÁSNOU, PRSATOU, CHYTROU atd. nemá doma? Blbeček, to si neuměl najít takovou, která by byla pro NĚJ „KRÁSNÁ“ :?: zakladatelko promiň, ale to je VŮL, vůl k pohledání, nejspíš jeho sebevědomí na bodu mrazu…Co dodat, zvedá si tím sebevědomí… :roll: Ale být tebou, tak nad tímhle vážně neztrácím čas..... :pankac:
A když už ho ztrácet chceš, tak dělej to co on..... „Jééé ten chlap je hezkej a ještě k tomu bohatej“ s ním by se tak asi žilo :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
21.2.11 17:00

Já jsem tedy žárlivá, hlavně teď. Připadám si jako malý vepřík, ale manžel říká, že nejsem tlustá, že jsem přece těhotná a jediné co mám, tak bříško. Každý chlap se kouká po jiných, na tom nic není. My ženské se taky koukneme po chlapech. Ten tvůj je vyloženě puberťák, který si honí ego. Já bych svého hnala, ale naštěstí je tak rozumný, že by ho takové chování ani nenapadlo. Já bych se začala věnovat sobě - kadeřník, atd. A 53 kilo je moc? Vůbec ne. Asi bych mu taky začala předhazovat jiné, ať se chytí za nos.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.11 11:29

Nečetla jsem vše, ale…

Než jsem poznala nynějšího partnera, nikdy jsem nežárlila. Nebo aspoň jsem si toho nevšimla. Když jsem poznal svého nynějšího partnera, tak jsem žárlit začala. Začalo to tím, že jsme byli na chatě (na začátku vztahu), jeden večer jsme si vyrazili ven do baru. Seděla tam žsnká, min o 10let starší jak on. On celou dobu na ni civěl, když jsem s ním mluvila, pořádně mě nevnímal. Na chatě jsem se ho zeptala, co na ni bylo tak úžasného, když mě nevnímal, neodpovídal mi. A on, že byla pěkná.
Dost mě to zamrzelo. Pak to řekl ještě několikrát o dalších. O jedné moderátorce říkal, že má nádherné oči, já že je mám zapadlé (nevím kde to vzal). Pak že mám povadlé prsa, strie na zadku, celulitidu. A to si o sobě myslím, že jsem pěná a i ostatní muži mi to dávají znát. Jsem mladá, hubená, prsa se mi změnila jen trochu. Tak je to o to horší, že mě uráží. Já jsem od jisté doby bloklá. Sleduji kam kouká, vadí mi, že kouká po jiných (přitom je to naprosto normální), vadí mi, když si prohlíží časopisy se ženskýma, sleduje filmy s pěknýma herečkama, vadí mi když v práci kouká po ženských, koketuje s něma… Jsem prostě šílená. Nechápu to sama. Vždyť to dělá každý chlap. Jen já si nemůžu pomoct.
Poslední dobou mi skoro vše zapírá, lže mi, vymlouvá se. Vím, můžu si za to sama, ví že bych se urazila, naštvala. Ale já už fakt nevím…
Ani nevíte, jak jsem šťastná, když mě nějaký chlap řekne, napíše, že jsem krásná, sluší mi to. Jednu chvíli jsem měla i milence, neboť mi dával to, co jsem od svého partnera postrádala. Lichotil mi, neurážel mě…
Já jsem teď v situaci, kdy svému muži nevěřím skoro nic. Já ho miluji, ale prostě ta žárlivost ten náš vzrah zničila. Nedokážu si představit žuvot bez něj, ale zároveň si říkám, jestli by nebylo lepší od něj odejít a netrápit se… Vím, že na jednu stranu za všechno můžu já. Ale kdyby se přítel tak nechoval, že mě urážel, apod. Tak by vše bylo jiné…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.11 11:33

Ještě dopíšu, že mé sebevědomí bylo jednu chvíli tak na bodu mrazu, že jsem celé dny jen probrečela. Je to jen chvíli, co si zase připadám pěkná (i když ještě mám co dohánět, abych byla uplně v pořádku)… Ale sebevědomí se mi vrací ne díky mému partnerovi, ale díky jiným mužům, kteří mi lichotí, apod… :cry:

• Citovat
  • Upravit
8911
22.2.11 11:36

Anonymní, to co popisuješ, to není žárlivost, to je nejistota ve vztahu a žalostně nízké sebevědomí způsobené naprostou bezohledností tvého partnera, který si tě naprosto neváží a odpusť mi ten výraz, chová se k tobě neskutečně hnusně! :cert:

Dovol mi otázku: „Jak můžeš takového člověka milovat? Někoho, kdo ti takto permanentně ubližuje?“

A nebuď naivní a nemysli si, že o tom neví!! On to moc dobře ví, že ti to ubližuje. A tím, že je to normální chování, to jenom okecává, ale sám tomu nevěří. Stačí, že mu to baštíš/věříš ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí