Ženy "ajťáků"

8
22.2.11 14:59

Ženy "ajťáků"

Ahoj všem,
zajímalo by mne jak probíhá život v rodině po příchodu vašeho partnera (ajťáka) z práce :lol:
ráda bych se uklidnila tím, že je to všude stejné a můj manžel není nikterak „vyjímečný“ :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.2.11 15:01

No ako, po 8 hodinach v praci pusti komp :mrgreen: Vlastne dva, na jednom monitoruje ten druhy …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.2.11 15:07
Bábi Zlopočasná píše:
No ako, po 8 hodinach v praci pusti komp :mrgreen: Vlastne dva, na jednom monitoruje ten druhy …

Tak to je presny :palec:

Ale u nas uz to ted neni az tak dramaticky,pac starsi ho sedet u pc rozhodne nenecha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
22.2.11 15:07

Ten náš taky zasedá po návratu domů k PC, což nechápu, a vydrží u něj klidně do půlnoci (o víkendu i mnohem déle) 8-o Ale stačí naznačit a hraje si s dcerou, zajede nakoupit, uvaří si oběd, vysaje … :mrgreen: Tak myslím, že to má pod kontrolou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.2.11 15:14

:palec: Vyborne, pokud to tu vydrzi, budu sem chodit brecet :mrgreen:
Ten muj to samy, rano vstane, zapne notas, dopoledne se sebere, jede do prace a vrati se mezi 9-11 v noci. Teda to byvalo, ted odveze deti a jede rovnou do prace, vraci se stejne. Po navratu se naji, sedne si k tv s notasem na kolenou. Tenhle vikend doma nebyl, prisel v sobotu kolem 10, nedeli ve 3 rano.
Maji vasi ajtaci pevnou pracovni dobu???

No takze u nas skoro zadny „po prichodu“ neni :zed:

Ale obcas uvari, to jo…o vikendu je to spis pravidlem, ze vari on :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.2.11 15:16

zvláštní, že si vůbec ajťák najde ženu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.2.11 15:18
hofka píše:
zvláštní, že si vůbec ajťák najde ženu:-)

Tak musi to stihnout, nez se tim ajtakem stane… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.2.11 15:19

Manzel chodi domu bud kolem 17. nebo 18. hodiny /jeden tyden tak druhy tak/. Klukovi je 9 mesicu, vetsinou si s nim pohraje, chvili po 18. hodine manzel koupe. Pak useda k pocitaci a hraje do 24-2 hod. Nekdy mezitim jde jeste se psem.
O vikendu se snazi prckovi venovat, ale stejne u toho pocitace sedi celkem dost.
A od jara do podzimu kdyz neni u PC tak je na rybach :-?
Jsem radsi ze nechodi do kazdy den na „jedno“ nebo za zenskyma.
Ale rozhodne to nejsou prorodinne konicky :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
22.2.11 15:20

tak ted jsem mimo a co je to ajták :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.11 15:22

no u nás je to v pracovním týdnu tak, že ještě skoro ani neni zezutý a už šteluje kabely do pc :-) :roll: něco děsně „důležitýho“ vytváří a pak se i navečeří, pro případ, že by nešel monitor jeden, máme v záloze monitor č.2 a č.3, to že v obýváku to vypadá jako v elektrárně neřešim do doby než se přerazim o nějaké to klubíčko :lol: :lol: :lol: (jak sám říká) kabelů
ale jinak když jsem v práci tak se o naší malou postará, uvaří i vypere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.2.11 15:24
j.pampeliska píše:
Manzel chodi domu bud kolem 17. nebo 18. hodiny /jeden tyden tak druhy tak/. Klukovi je 9 mesicu, vetsinou si s nim pohraje, chvili po 18. hodine manzel koupe. Pak useda k pocitaci a hraje do 24-2 hod. Nekdy mezitim jde jeste se psem.
O vikendu se snazi prckovi venovat, ale stejne u toho pocitace sedi celkem dost.
Ale rozhodne to nejsou prorodinne konicky :evil:

Tak ted nevim, jestli te dobre chapu…ten tvuj dela do IT, nebo si jen doma hraje na PC? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
22.2.11 15:26

Všude stejné…přijde z práce v pět nebo i dýl a už se nemůže dočkat až se uvelebí v křesle s notebookem na kolenou…naštěstí ho udržím alespoň do pul osmé než jde malý spát, ale pak už je tam a sedí u toho klidně do dvou do rána…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
22.2.11 15:27
j.pampeliska píše:

až na ty ryby to je přesný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
22.2.11 15:31

Tak ten můj ajťák ajťákovič taky sotva přijde domů, tak hned zapíná komp :mrgreen: Je to navíc ajťák typu „Linux geek“, takže pořád něco ťuká do příkazové řádky, přeinstalovává, vylepšuje, vzdáleně se připojuje do práce, aby mohl ještě dodatečně ladit servery… :-D Protože doma máme kromě velkého kompu i několik noťasů, tak nedávno pořídil lokální serveřík, čímž se na několik dní totálně zabavil a už vůbec s ním nebyla řeč :mrgreen: Ale už jsem si zvykla, občas si taky všimne že existuju :-D Celkově je to moc hodnej chlap a nevyměnila bych ho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.2.11 15:32
asha píše:
j.pampeliska píše:
Tak ted nevim, jestli te dobre chapu…ten tvuj dela do IT, nebo si jen doma hraje na PC? :-)

Dela do IT. A pak hraje WOW a rano se rozciluje ze malo spal. Ze by vyslovene doma pracoval to se stava vyjimecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí