Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem,
zajímalo by mne jak probíhá život v rodině po příchodu vašeho partnera (ajťáka) z práce ![]()
ráda bych se uklidnila tím, že je to všude stejné a můj manžel není nikterak „vyjímečný“ ![]()
No ako, po 8 hodinach v praci pusti komp
Vlastne dva, na jednom monitoruje ten druhy …
Bábi Zlopočasná píše:
No ako, po 8 hodinach v praci pusti kompVlastne dva, na jednom monitoruje ten druhy …
Tak to je presny ![]()
Ale u nas uz to ted neni az tak dramaticky,pac starsi ho sedet u pc rozhodne nenecha ![]()
Ten náš taky zasedá po návratu domů k PC, což nechápu, a vydrží u něj klidně do půlnoci (o víkendu i mnohem déle)
Ale stačí naznačit a hraje si s dcerou, zajede nakoupit, uvaří si oběd, vysaje …
Tak myslím, že to má pod kontrolou ![]()
Vyborne, pokud to tu vydrzi, budu sem chodit brecet ![]()
Ten muj to samy, rano vstane, zapne notas, dopoledne se sebere, jede do prace a vrati se mezi 9-11 v noci. Teda to byvalo, ted odveze deti a jede rovnou do prace, vraci se stejne. Po navratu se naji, sedne si k tv s notasem na kolenou. Tenhle vikend doma nebyl, prisel v sobotu kolem 10, nedeli ve 3 rano.
Maji vasi ajtaci pevnou pracovni dobu???
No takze u nas skoro zadny „po prichodu“ neni ![]()
Ale obcas uvari, to jo…o vikendu je to spis pravidlem, ze vari on ![]()
hofka píše:
zvláštní, že si vůbec ajťák najde ženu:-)
Tak musi to stihnout, nez se tim ajtakem stane… ![]()
Manzel chodi domu bud kolem 17. nebo 18. hodiny /jeden tyden tak druhy tak/. Klukovi je 9 mesicu, vetsinou si s nim pohraje, chvili po 18. hodine manzel koupe. Pak useda k pocitaci a hraje do 24-2 hod. Nekdy mezitim jde jeste se psem.
O vikendu se snazi prckovi venovat, ale stejne u toho pocitace sedi celkem dost.
A od jara do podzimu kdyz neni u PC tak je na rybach ![]()
Jsem radsi ze nechodi do kazdy den na „jedno“ nebo za zenskyma.
Ale rozhodne to nejsou prorodinne konicky ![]()
no u nás je to v pracovním týdnu tak, že ještě skoro ani neni zezutý a už šteluje kabely do pc
něco děsně „důležitýho“ vytváří a pak se i navečeří, pro případ, že by nešel monitor jeden, máme v záloze monitor č.2 a č.3, to že v obýváku to vypadá jako v elektrárně neřešim do doby než se přerazim o nějaké to klubíčko
(jak sám říká) kabelů
ale jinak když jsem v práci tak se o naší malou postará, uvaří i vypere
j.pampeliska píše:
Manzel chodi domu bud kolem 17. nebo 18. hodiny /jeden tyden tak druhy tak/. Klukovi je 9 mesicu, vetsinou si s nim pohraje, chvili po 18. hodine manzel koupe. Pak useda k pocitaci a hraje do 24-2 hod. Nekdy mezitim jde jeste se psem.
O vikendu se snazi prckovi venovat, ale stejne u toho pocitace sedi celkem dost.
A od jara do podzimu kdyz neni u PC tak je na rybach
Ale rozhodne to nejsou prorodinne konicky
Tak ted nevim, jestli te dobre chapu…ten tvuj dela do IT, nebo si jen doma hraje na PC? ![]()
Všude stejné…přijde z práce v pět nebo i dýl a už se nemůže dočkat až se uvelebí v křesle s notebookem na kolenou…naštěstí ho udržím alespoň do pul osmé než jde malý spát, ale pak už je tam a sedí u toho klidně do dvou do rána…
j.pampeliska píše:
až na ty ryby to je přesný ![]()
Tak ten můj ajťák ajťákovič taky sotva přijde domů, tak hned zapíná komp
Je to navíc ajťák typu „Linux geek“, takže pořád něco ťuká do příkazové řádky, přeinstalovává, vylepšuje, vzdáleně se připojuje do práce, aby mohl ještě dodatečně ladit servery…
Protože doma máme kromě velkého kompu i několik noťasů, tak nedávno pořídil lokální serveřík, čímž se na několik dní totálně zabavil a už vůbec s ním nebyla řeč
Ale už jsem si zvykla, občas si taky všimne že existuju
Celkově je to moc hodnej chlap a nevyměnila bych ho ![]()
asha píše:j.pampeliska píše:Tak ted nevim, jestli te dobre chapu…ten tvuj dela do IT, nebo si jen doma hraje na PC?
Dela do IT. A pak hraje WOW a rano se rozciluje ze malo spal. Ze by vyslovene doma pracoval to se stava vyjimecne.