Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já tomu říkám „zvláštní druh“
co mě vyloženě rozčiluje, je to, jak se stará o můj notas, všichni jeho klienti mají vše ok, ale já se domáhám opravy už asi půl roku, a když pak tedy na to vlítne, tak mi v něm udělá takovej borčus, že nevím kde na ploše co mám, nejnovější instalace, prý abych nebyla stereotypní v technice a dárky typu domácí server
netřeba komentovat ![]()
Tak to mám snad výjimku… ![]()
Když přijde z práce, chce večeři..
Počítače má za celý den plný zuby, ale je fakt, že většinu večerů taky musí něco ještě dotvářet, ale mně zatím věnuje času dost, tak si nestěžuju… ![]()
Jo a to, že si vůbec našel ženskou, je záhada i pro něj
Tchýně už byla přesvědčená, že jí zůstane nadosmrti na krku ![]()
mám doma programátora, počítače 4ks a i tv nám běží přes pc......
Gretchen píše:
Tak ten můj ajťák ajťákovič taky sotva přijde domů, tak hned zapíná kompJe to navíc ajťák typu „Linux geek“, takže pořád něco ťuká do příkazové řádky, přeinstalovává, vylepšuje, vzdáleně se připojuje do práce, aby mohl ještě dodatečně ladit servery…
Protože doma máme kromě velkého kompu i několik noťasů, tak nedávno pořídil lokální serveřík, čímž se na několik dní totálně zabavil a už vůbec s ním nebyla řeč
Ale už jsem si zvykla, občas si taky všimne že existuju
Celkově je to moc hodnej chlap a nevyměnila bych ho
tak u nás vzdálené připojení taky probíhá… když on to prostě musí, ale musí opravit ![]()
jizvíková píše:
mám doma programátora, počítače 4ks a i tv nám běží přes pc......
Taky programátor
Počítače máme tři o čtvrtém uvažoval, dala jsem zákaz
a televizi máme taky pouze přes počítač, ale moc ji nesledujeme…
Tak u nás je to podobné
, když je muž doma, tak stolní počítač jede v podstatě nepřetržitě. Monitory má zatím dva, ale prý bude potřebovat třetí
. Krom toho má ještě notebook, který si různě přenáší po bytě…aby mu náhodou něco neuniklo, že
. O telefonu s OS a dalšíma ptákovinama ani nemluvím
. Ale jinak je to zlatíčko, doma pomáhá a tak (pravda musím ho občas trochu popostrčit
). Hlavně teď, kdy jsem těhotná mě vzorně opečovává, takže ráda přimhouřím očko
. Rozhodně je to lepší než kdyby byl furt v hospodě…
Lenczii píše:jizvíková píše:Taky programátor
mám doma programátora, počítače 4ks a i tv nám běží přes pc......Počítače máme tři o čtvrtém uvažoval, dala jsem zákaz
Já už jenom čekám, kdy nám přes počítač a jeden souhrnný dálkový ovladač na všechno začne chodit i rychlovarná konvice…je jenom otázkou času, kdy se mu i na ní podaří nainstalovat nejnovější verzi Debianu ![]()
Gretchen píše:Lenczii píše:Já už jenom čekám, kdy nám přes počítač a jeden souhrnný dálkový ovladač na všechno začne chodit i rychlovarná konvice…je jenom otázkou času, kdy se mu i na ní podaří nainstalovat nejnovější verzi Debianujizvíková píše:Taky programátor
mám doma programátora, počítače 4ks a i tv nám běží přes pc......Počítače máme tři o čtvrtém uvažoval, dala jsem zákaz
U nas uz to ted neni tak akcni,ale driv mi chtel naprogramovatbi celej byt pres pc- jako svetla,muziku apod
![]()
Co mame obe holky,tak ho to dost preslo. Dokonce uz mame jen jeden notebook( druhy lezi ve skrini) + ipad ( hracka pro me )
, veskere filmy apod. bezej pres pc, dvd lezi ladem ![]()
A WOW jsme hravali jednu dobu spolu jeste s kamosem,ale manzu to prestalo bavit
A kdyz jsme byli jeste svobodnina bezdetni tak jsme proparili s warcraftem klidne celej vikend - pri pauze naseho spani jsme avatary nechali chodit po osvedcenych stezkach a rano jen jasali nad levelama apod ![]()
Ale prvnich par let byl docela boj ![]()
Gretchen píše:Lenczii píše:Já už jenom čekám, kdy nám přes počítač a jeden souhrnný dálkový ovladač na všechno začne chodit i rychlovarná konvice…je jenom otázkou času, kdy se mu i na ní podaří nainstalovat nejnovější verzi Debianujizvíková píše:Taky programátor
Tak u nas tyhle pokusy byly taky
,ale zatrhla jsem je hned v pocatku,pac ty prachy za ruzny blbosti k tomu ![]()
asha píše:hofka píše:Tak musi to stihnout, nez se tim ajtakem stane…
zvláštní, že si vůbec ajťák najde ženu:-)
Ajťákem se člověk nestává, ani nerodí. Ajťák se prostě vyskytne.
V IT firmě pracuju, před těhu jsem těma klukama trávila 12 hodin denně a vždycky cestou domů děkovala všem svatejm, že jsem si našla normálního chlapa a že na mě doma nečeká něco takovýho.
![]()
Příspěvek upraven 22.02.11 v 15:50
Gretchen píše:
Tak ten můj ajťák ajťákovič taky sotva přijde domů, tak hned zapíná kompJe to navíc ajťák typu „Linux geek“, takže pořád něco ťuká do příkazové řádky, přeinstalovává, vylepšuje, vzdáleně se připojuje do práce, aby mohl ještě dodatečně ladit servery…
Protože doma máme kromě velkého kompu i několik noťasů, tak nedávno pořídil lokální serveřík, čímž se na několik dní totálně zabavil a už vůbec s ním nebyla řeč
Ale už jsem si zvykla, občas si taky všimne že existuju
Celkově je to moc hodnej chlap a nevyměnila bych ho
No, tak to je jako u nas…
Lenczii píše:jizvíková píše:Taky programátor
u nás se při koukání na tv krmí děti a surfuje po netu, ted ma novy mobil s dotykovou obrazovcickou tak jede i na tom..
je to linuxak, vsude mame tucnaky.....
vzdalene pripojeni jede kz prace domu, takze kouka v praci pres pc na deti, jak si hraji v pokoji…
Beru to už s klidem,
běžný den- ráno sotva rozlepí oči otevře noťas a něco na něj klepe jak vzteklej, večer když příjde kolem 20:00 otevře noťas a klepe do něj jak vzteklej až do půl noci, občas spustí server a spustí i další 3 compy.
Víkendy- přijedeme na chatu do lesa, sotva dosedneme otevře noťas a klepe, prakticky celý den a není s ním řeč i kdybych chtěla tak se nehne a je nevrlý…
Dovolená- přijedeme k moři, první co hledá je jestli funguje wifina, a hledá přívod kabelu jestli pasuje zástrčka, otevře noťas a klepe celý den smočí se sotva 1× s dětmi blbnu sama, neb se s ním nedá mluvit je zapíchlej v compu po celý den.
Radím jedinou věc, hledat dovolenou a předplatit sama do předu do krajiny svých snů- udělala jsem loni, zakoupila dovču v karibiku, natěšeného si ho přeletěla přes moře s noťasem na klíně. Když jsme dojeli řval jak tur asi půl dne, ubytování bylo v nádherném srubu z palmového listí bez elektřiny a možnosti připojení na ostrově s vlastní pláží
, my sami a domorodci celé 3 týdny. on absťák asi týden, pak 14 dní si užíval každičkého dne s námi a ani se mu nechtělo domů. Návrat byl úžasný ale odcompování ze závislosti trvalo asi tak prvního 1/4 roku a pak najel zase do starých kolejí
Takže letos, už mám zakoupenou novou destinaci zase v karibiku bez sítě. Ach jo proč ty mimozemšťany jde odzávislovat pouze tam, kde je pomalu středověk
, ale funguje to na 100%
![]()