Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
891
22.2.11 19:43

Jo dovolená u nás taky probíhala tak, že pracoval z domu, teda alespoň většinu dní na které měl nárok :d
Teď co je osvč tak dovolená tak nějak není vůbec.

A wowko se u nás taky paří, ikdyž v poslední době na něj není čas.
Ale zase na druhou stranu, když je doma a potřebuju pomoc s malým, tak bez řečí, nakrmí, přebalí, pohlídá, abych mohla navařit, uklidit, trošku si odpočinout.
Než jsme měli malýho, tak jsme museli jezdit do ciziny, aby ho nikdo na dovolené neotravoval a opravdu si užil 7 dní klidu, protože když jsme byli v Čechách, telefon zvonil několikrát denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
22.2.11 19:52

U nas dovolena taky neni :-? A ted jsem si vyslechla prednasku, jak nas teda odveze k dr., ale nepocka tam s nama ani minutu (praci ma kousek dal), at mu zavolam, az budem hotovy. Takze tam budem tvrdnout aspon pul hodiny (jedno dite v horecce a obe ukaslany). A komu by to neprislo divny: cely vikend byl v praci, za nedeli ma 19 hodin a dneska tam byl zas o dve hodiny prescas :cert: Zaplaceny to pochopitelne nema :zed:
Nemate nekdo tip na dobre placenou praci pro programatora s normalnejsi pracovni dobou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
22.2.11 19:53

jééé holky tady ta vaše diskuze mě velice pobavila a zároveň jsem si uvědomila že nejsem na světě sama :lol: moje drahá polovička je též IT navíc jak tady píšou holky linuxák a „vidle“ nemůže ani cejtit :lol: jinak jezdí do práce před šestou(chudáček má to hodinu autem) a vrací se mi většinou mezi 17 - 18. stane se ale že dorazí klidně i v 22 když jim spadne server apod.jinak je to u nás stejné jako u všech, což jsem moc ráda. :-) chvili si hraje s malým,pak večeře, u toho stíhá zírat na hvězdnou bránu na AXN (nedej bože dělat u toho kravál),tak se raději stěhuju s malým do kuchyně :lol: a s odbitím půl osmé notas na kolenech a už jede. naštěstí chodí brzo spát, takže stihneme probrat i některé problémky domácnosti(je fakt že se stane vyjímka a pc ani nevytáhne).jednou za týden ale sám od sebe přijde a naleje skleničku vína,pro které se stihl po cestě stavit :huban: no teď mu to holt skončí, od pondělí jdu zpět do práce,tak bude muset trošku přispět i přes týden. jinak je to zlatý chlap,má své vrtochy,ale cokoli potřebuju nebo požádám udělá sice mu to musím několikrát zopakovat, ale tak už jsem si zvykla. a mimochodem někdo tu psal, že když odjíždí z domu tak min. půl hodina zpoždění, my to máme vychytané, pro jistotu taháme jeho PC všude sebou (loni na dovolené dvě noci spravoval servery :pocitac: )a když mu zavolají spravuje klidně i celou noc a ráno fičí do práce, do toho jezdí služební cesty do polska takže děs (hlavně ten strach aby neusl za volantem :-( )ale jinak si nemohu stěžovat, dokonce už se vyznám v těch jeho názvech a začala jsem je taky používat a díky němu mám lepší přehled o veškeré elektro, pc, a mobilech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.2.11 20:59
Erian píše:
Po narození druhého asi počítač uklízím do skříně.

Eri, neuklidíš :oops: :lol: Já jsem si taky říkala, že se to nedá stíhat, ale všechno jde (pustíš pohádku, uvaříš kafe a hurá na pc) :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
22.2.11 21:42

Jenom perlička, taky u vás dneska večer nefunguje WOW?:-) ,ten můj „ajťáček“ se může vzteknout, ale už prý stahuje jinou hru:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21778
22.2.11 22:07

tak se taky hlásím do klubu. u nás teď jede Battle of tanks - krásně u toho uspává našeho mladšího (máme PC v ložnici). ale jinak úplně stejný scénář - přijde domů, pustí PC a vybalí na jídelní stůl notebook. a pak přebíhá mezi pokoji :-) :-)
ale na druhou stranu se postará o děti, pohraje si s nimi, když jsem mezi dětmi chodila do práce a jezdila na služebky, tak byla Klárka perfektně obstaraná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
22.2.11 22:15

Holky já jsem odpoledne jen nakoukla a pobavila se u některých příspěvku :palec: A nezávisle na tom jsem se teď zeptala bráchy co že to z něho vlastně až dostuduje bude a on se jen tak mile usmál a pokrčil rameny: „AJŤÁK“
Tak to se má jeho Katka na co těšit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36544
22.2.11 22:20

Jo a jeste jsem zapomnela… kdyz se ten muj nudi na Linuxech, tak si ve Virtual Boxu hraje na Windows a vymysli novy viry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.2.11 22:32

Přesně tuto diskuzi jsem hledala! chtěla jsem se ujistit,že ženy ajťáků jsou na tom stejně:)

U nás manžel přichází nejdřív v 19.00, chvíli si pohraje s prckem (16 měsíců) a ráno odchází do práce až kolem desáté. Doufala jsem,že po narození syna se jeho pracovní doba změní,ale bohužel se tak nestalo. Jsem každý den naštvaná,že jsem na syna večer sama - koupání, jídlo, přebalování…s manželem se ohledně tohoto tématu jen hádáme. Já si totiž nejsem jistá,zda to takto chci. Chci manžela,který bude trávit čas se svým dítětem. Víkendy totiž u nás taky nejsou nic extra..většinou PC a jen chvíli nějaké hraní..ale že by nějaký celodenní výlet, tak to teda ne :evil:

Vy jste to vždy tolerovali? Nebo opravdu všichni ajťáci jsou o víkendu vzorní? Můj manžel ani nenakoupí,ani neuklidí atd..takže řeším vůbec otázku, zda náš vztah má smysl a zda to vydrží…co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
22.2.11 22:51

Jsem zde :mrgreen:
Ano můj muž přijde po x hodinách z práce a co njdřív si pouští PC.
Poslední dobu máme teda dohodu, že večer ho zapínáma až po Vítkově večerce.
Ale cokoliv zjišťuje potřebuje k tomu internet, pomalu i k tomu, aby přdělal toaleťák na držáček :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.2.11 08:45

taky mám ajťáka

Tak to by si Ti naši manžílci docela rozuměli :-). To jsem tak ráda, že to není jen u nás… není tu někdo, kdo má manžela Linuxáře, co umí i programovat Lotusy a inteligentní elektroinstalaci?? Manžel má tolik práce jako OSVČ, že by se mu prý hodil ještě jeden takový :-) Tak by pak třeba měl více času :-). Jinak asi vede, většinou jde spát až kolem 3 -4 v noci. Nejlépe se mu prý pracuje, když děti a já spíme. Pak ale vstává až kolem 11 hod. Totálně rozhozený den… Nejste někdo tady z Brna??
Mějte se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.2.11 08:57
Janinnka píše:
Tak to by si Ti naši manžílci docela rozuměli :-). To jsem tak ráda, že to není jen u nás… není tu někdo, kdo má manžela Linuxáře, co umí i programovat Lotusy a inteligentní elektroinstalaci?? Manžel má tolik práce jako OSVČ, že by se mu prý hodil ještě jeden takový :-) Tak by pak třeba měl více času :-). Jinak asi vede, většinou jde spát až kolem 3 -4 v noci. Nejlépe se mu prý pracuje, když děti a já spíme. Pak ale vstává až kolem 11 hod. Totálně rozhozený den… Nejste někdo tady z Brna??
Mějte se :-)

Ahoj,
z Brna nejsme, ale s tím spaním to máme na stejno a vstávání dost podobné. Akorát já na něj ráno poštvu děti. Dřív jsem to zkoušela i se psem, ale ta potvora chlupatá, si lehla k manželovi a spali spolu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.2.11 08:59
xmamka píše:
Přesně tuto diskuzi jsem hledala! chtěla jsem se ujistit,že ženy ajťáků jsou na tom stejně:)

U nás manžel přichází nejdřív v 19.00, chvíli si pohraje s prckem (16 měsíců) a ráno odchází do práce až kolem desáté. Doufala jsem,že po narození syna se jeho pracovní doba změní,ale bohužel se tak nestalo. Jsem každý den naštvaná,že jsem na syna večer sama - koupání, jídlo, přebalování…s manželem se ohledně tohoto tématu jen hádáme. Já si totiž nejsem jistá,zda to takto chci. Chci manžela,který bude trávit čas se svým dítětem. Víkendy totiž u nás taky nejsou nic extra..většinou PC a jen chvíli nějaké hraní..ale že by nějaký celodenní výlet, tak to teda ne :evil:

Vy jste to vždy tolerovali? Nebo opravdu všichni ajťáci jsou o víkendu vzorní? Můj manžel ani nenakoupí,ani neuklidí atd..takže řeším vůbec otázku, zda náš vztah má smysl a zda to vydrží…co vy na to?

Ahoj,
u nás je to taky tak, ale spíš ještě horší. A děti mám dvě, 14m. Hádali jsme se pořád dokola kvůli jeho pozdním příchodům a odchodům a nic se nezměnilo. Tak jsem to vzdala :nevim:
Děti mu dám na krk dopoledne a jdu si něco vyřídit a když v noci ponocuje, tak je má taky na starost.
Víkendy jsou zatím mizerné, výlety žádné, doufám, že se to zlepší až se oteplí a bude se moc jezdit do přírody.
Jsem ráda, že aspoň nakupuje a uvaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
23.2.11 09:04
jizvíková píše:
mám doma programátora, počítače 4ks a i tv nám běží přes pc......

Až na ten počet počítačů je to obdobný :lol: . Už jsem si zvykla, akorát o víkendu se perem o počítač, protože dcera nám odepsala noťas. A my se poznali ještě na škole, to měl času ještě relativně dost. Já se divím, že jsme vůbec stihli mít ty dvě děti :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
23.2.11 09:24

Ahoj můj chlap sice není ajťák,ale PC dost rozumí. Přijde domů po 18té hodině, řekne dceři (9let) čau staví se v kuchyni kde vyžere co mu pod ruce přijde a hned běží ještě s jídlem v ruce k PC, když koukne na jeden, tak letí zapnout druhé PC, do kterého je schopnej čumět třeba 2hoďky v kuse a pomalu nepromluvit :pocitac: No, a potom mu tak třikrát do týdne volá kolega z práce po 20té hod, že je čas na hraní, takže sedí a třeba do 23hod hraje.No a když se jde s partou do hospůdky tak ty témata bych vám docela přála slyšet. Nejdřív rozebíraj SW potom HW no a když už jsou tyto témata nudný, tak spustí hry. Už se mi s ním ani nikam chodit nechce, protože mám pocit, že si víc pokecám s devítiletou dcerou :nevim:
Pokud znáte ten seroš BIG BANG THEORY- tak to v tý restauraci vypadá jako když tam sedí tato partička bez DR.titulů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí