Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1648
22.2.11 16:11

Svěřit dítě? No zkoušela jsem, ale nedoporučuju, oni toitž nevnímají co dělá okolí, takže dcera puboška strhaná jak stará matka a ulítaná kol plen a přebalování a krmení, druhá dcera totálně uřvaná a hladová, neb si nedokázal přečíst návod jak připravit nutrilon do flašky, tak dal 1 odměrku na 200ml vody 8-o , to bylo asi tak před 3 roky, pak už jsem to radši neriskla, i když pak to docela zvládal ale hlava furt v pejru, takže jednou nechal holku v obchoďáku, nebýt lidí co na něj volali tak by si nevzpoměl až doma a jednou s ní jel nakupovat aniž by jí oblíkl kalhotky :oops: takže mimozemšťani sice dobrý výdělek a hodní, ale mlčenliví pavouci pro normální život nepoužitelní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 16:13

ja sveruju deti bez problemu, zvlada vsechno a k tomu i uvari a nainstaluje novy fireware :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
22.2.11 16:13

Kolegyne vzdy rikavala ze je E.T.

No a ja loni k Vanocum dostala Iphone. Nejdriv jsem mu vynadala co mi to dava za darek, k cemu mi je kdyz mam 3 roky Ipod a porad stejnou hudbu protoze s Itunes neumim a on mi to neudela.
No nakonec jsme se s Iphonem szili a ja ho nepustim z ruky. Az mi manzel obcas rika ze mi ho bude muset zabavit.

Ma draha polovicka se o prcka postara i domacnost zvladne, ale musim si o to rict. Coz mne je blby. Vetsinou ocekavam ze se sam nabidne. To bohuzel neudela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
22.2.11 16:17

Taky se přidávám do klubu, ale jinak si nestěžuju, když nás to živí, že. :-) Doma se to střídá dle aktuální situace v práci, pokud je problém, holt se musí řešit. A o nepracovních záležitostech pomlčím… Teď u nás dva dny probíhalo stahování dat na externí harddisk…
Jinak - u nás je „bonus“ ten, že manžel s oblibou propojuje např. notebook s DVD, TV atp. - takže máme doma hrozně starou věž, na které nefunguje přehrávání kazety ani CD, ale bedny mají „super zvuk“ a já pak chudák nejsem schopná něco pustit… Ale zase leccos umím, si vzpomínám, že jsem v práci po nástupu byla hotový „PC guru“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.2.11 16:20

Tak o iphone mi ani nemluvte :cert: kdyz si jej poridil poprve,tak i v noci si s nim tajne hral pod perinou :zed: . Jako v zivote sem nevidela aby mel nekdo z neceho takovou radost. Poustel mi z nej treba yotube apod.pri nedelnim obede :zed: ,ja uz na nej mela fakt alergii :cert: Ale rekla bych,ze tak po ctvrt roce hracka omrzela a uz je zase normalni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.2.11 16:23

Jizvi jo přes německou, to víš přece jen je to u nás jednodušší, když máme i německý pasy kolikrát ještě urvu i nějakou tu slevu na dětičky :mrgreen: . Jo co já bych dala za císaře holka, dvakrát se do půlky rozrodit s tabletou po 3 dnech je pěknej fujtajbl, když to pak musí ukončit aby případně neuvízla v cestách, vypadá to, že stejně na CS skončíme, doktor už nás nechce dál trápit, ta holka snad ve mě udělala roznožku aby dolů nešla či co :-? tak ti přeju klidnej a lehkej porod v narkoze, snad ho dostaneme taky rozhodnutí padne do 10 ráno ve čtvrtek, jestli oxytocin a jakási injekce na rozvolnění svalstva nepomůže, bohužel to není perdel ani po třetí, obě holky předem udělaly to samý do půlky na 7cm to šlo a pak hodiny nic jen bolest, ale asi 3 kontrakce se s nimi shodovaly,tak nakonec za pomoci musely projít, ale tady u té ani jedna kontrakce shodná s ní, je to na houby s octem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
22.2.11 16:24

jizvi
u nás se Windows říká Widle nebo Wokna :mrgreen: a tučňáka jsem nám vymalovala na vstupní dveře barvičkama na sklo - manžel měl radost jak malé dítě :mrgreen:

Alichi
ten můj je na propojování čehokoli s PC taky expert :lol: a docela mi trvalo, než jsem se naučila všechno správně zapínat :-D Postupně zjišťuju, že mezi „obyčejnými smrtelníky“ jsem už taky kolikrát za počítačového guru :-D zatímco manžel mě má pořád za beznadějnou lamu, BFU a blondýnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
22.2.11 16:25
Mirii píše:
Holky a kdyz jim takhle sverite dite, je vse ok?

Dítě raději nedám z ruky :) - můj zatím za celých 6m přebalil malou tak pětkrát? :roll:
Nakrmit z lahve jí nakrmí, ale lžičkou to už je moc velká věda.
Půjčuju jenom k mazlení :)

• Citovat
  • Upravit
8
22.2.11 16:25

Dítě mu svěřím bez problému, vím, že je o malou na 200% postaráno a že nestrádá, to je prostě tak jak bych to sama líp neudělala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.2.11 16:27

Jé, to jsem ráda, že jsme „normální“ rodina :roll: :lol:

Manžel už ani moc do práce nemusí (jezdí jen dle potřeby), dělá doma u noťasu, vedle má pc a ve volných chvílích se otočí a hraje hru nebo tam něco spravuje :roll: :lol: Je zalezlej, aby ho děti nerušili, takže ho víceméně vidíme ještě míň, než kdyby do práce jezdil :think: :lol: Ale když mu řeknu, tak taky pomůže, potom si zase zaleze a vyleze až jdu spát :roll: :zed:
Mě do noťasu vždycky něco nainstaluje a mě tu pak vyskakujou okýnka a já panikařím, co to po mě zase chce :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
22.2.11 16:28

tak vařit to ano to taky zvládá dobře, ale úklid, raději pomlčím, tchýně si myslí, že bordel dělají děti, ale ono houby on to její synátor, a teda hledat i fusekle kde je zasekl, když je furt mimo pomalu na lustru to je teda umění, naštěstí je Ančí ve věku, kdy ještě i obětavě leze pod gauč a postel aby dohledala svršky, jinak bych ty comp krámy :pocitac: vždyť je to horší než milenka, ta je aspoň jen jedna, ale tohle? Leze to do peněz, a ještě to krade čas a manžela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
22.2.11 16:28
Mirii píše:
Tak o iphone mi ani nemluvte :cert: kdyz si jej poridil poprve,tak i v noci si s nim tajne hral pod perinou :zed: . Jako v zivote sem nevidela aby mel nekdo z neceho takovou radost. Poustel mi z nej treba yotube apod.pri nedelnim obede :zed: ,ja uz na nej mela fakt alergii :cert: Ale rekla bych,ze tak po ctvrt roce hracka omrzela a uz je zase normalni :-D

Tak úplně na chlup to samé u nás bylo, když si pořídil první telefon s Androidem :twisted: včetně toho tajného hraní pod peřinou :mrgreen: to už byl chvílema vážně na zabití on i ten jeho telefon :pocitac: jakž-takž ho to přešlo taky zhruba po čtvrt roce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
22.2.11 16:31

ahoj, tak jsem přečetla první a poslední stránku, u nás je to taky táta It, do práce jezdí obden, když přijde z práce tak taky u pc, no IT jsem i já :oops: takže u počítače po večerech sedím taky :oops: Ale pohraje si s malou, pomáhá s koupáním, pohlídá, občas uvaří večeři, ale je fakt že mě trochu štve že sedí u pc dost hodin, i kvůli jeho zdraví. O víkendech dost maká okolo baráku, ale ve volných chvílích jde k pc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
22.2.11 16:32
Lowel píše:
Jizvi jo přes německou, to víš přece jen je to u nás jednodušší, když máme i německý pasy kolikrát ještě urvu i nějakou tu slevu na dětičky :mrgreen: . Jo co já bych dala za císaře holka, dvakrát se do půlky rozrodit s tabletou po 3 dnech je pěknej fujtajbl, když to pak musí ukončit aby případně neuvízla v cestách, vypadá to, že stejně na CS skončíme, doktor už nás nechce dál trápit, ta holka snad ve mě udělala roznožku aby dolů nešla či co :-? tak ti přeju klidnej a lehkej porod v narkoze, snad ho dostaneme taky rozhodnutí padne do 10 ráno ve čtvrtek, jestli oxytocin a jakási injekce na rozvolnění svalstva nepomůže, bohužel to není perdel ani po třetí, obě holky předem udělaly to samý do půlky na 7cm to šlo a pak hodiny nic jen bolest, ale asi 3 kontrakce se s nimi shodovaly,tak nakonec za pomoci musely projít, ale tady u té ani jedna kontrakce shodná s ní, je to na houby s octem.

no, v cisare doufam, boli to jak svi… predstava, ze do ty jizvy tlacim fuuuuuuuuuuj tak at ty novy it crowds zvladnem vydolovat rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
22.2.11 16:32
Gretchen píše:
Mirii píše:
Tak o iphone mi ani nemluvte :cert: kdyz si jej poridil poprve,tak i v noci si s nim tajne hral pod perinou :zed: . Jako v zivote sem nevidela aby mel nekdo z neceho takovou radost. Poustel mi z nej treba yotube apod.pri nedelnim obede :zed: ,ja uz na nej mela fakt alergii :cert: Ale rekla bych,ze tak po ctvrt roce hracka omrzela a uz je zase normalni :-D
Tak úplně na chlup to samé u nás bylo, když si pořídil první telefon s Androidem :twisted: včetně toho tajného hraní pod peřinou :mrgreen: to už byl chvílema vážně na zabití on i ten jeho telefon :pocitac: jakž-takž ho to přešlo taky zhruba po čtvrt roce :-D
:mrgreen: to jsem rada,ze nejsem sama…ja uz kolikrat mela uplnej zachvat vzteku…jako to byl mazec, tohle jsem fakt jeste nevidela :roll: a to jsem zvykla fakt na ledacos :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí