Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Svěřit dítě? No zkoušela jsem, ale nedoporučuju, oni toitž nevnímají co dělá okolí, takže dcera puboška strhaná jak stará matka a ulítaná kol plen a přebalování a krmení, druhá dcera totálně uřvaná a hladová, neb si nedokázal přečíst návod jak připravit nutrilon do flašky, tak dal 1 odměrku na 200ml vody
, to bylo asi tak před 3 roky, pak už jsem to radši neriskla, i když pak to docela zvládal ale hlava furt v pejru, takže jednou nechal holku v obchoďáku, nebýt lidí co na něj volali tak by si nevzpoměl až doma a jednou s ní jel nakupovat aniž by jí oblíkl kalhotky
takže mimozemšťani sice dobrý výdělek a hodní, ale mlčenliví pavouci pro normální život nepoužitelní ![]()
ja sveruju deti bez problemu, zvlada vsechno a k tomu i uvari a nainstaluje novy fireware ![]()
Kolegyne vzdy rikavala ze je E.T.
No a ja loni k Vanocum dostala Iphone. Nejdriv jsem mu vynadala co mi to dava za darek, k cemu mi je kdyz mam 3 roky Ipod a porad stejnou hudbu protoze s Itunes neumim a on mi to neudela.
No nakonec jsme se s Iphonem szili a ja ho nepustim z ruky. Az mi manzel obcas rika ze mi ho bude muset zabavit.
Ma draha polovicka se o prcka postara i domacnost zvladne, ale musim si o to rict. Coz mne je blby. Vetsinou ocekavam ze se sam nabidne. To bohuzel neudela.
Taky se přidávám do klubu, ale jinak si nestěžuju, když nás to živí, že.
Doma se to střídá dle aktuální situace v práci, pokud je problém, holt se musí řešit. A o nepracovních záležitostech pomlčím… Teď u nás dva dny probíhalo stahování dat na externí harddisk…
Jinak - u nás je „bonus“ ten, že manžel s oblibou propojuje např. notebook s DVD, TV atp. - takže máme doma hrozně starou věž, na které nefunguje přehrávání kazety ani CD, ale bedny mají „super zvuk“ a já pak chudák nejsem schopná něco pustit… Ale zase leccos umím, si vzpomínám, že jsem v práci po nástupu byla hotový „PC guru“. ![]()
Tak o iphone mi ani nemluvte
kdyz si jej poridil poprve,tak i v noci si s nim tajne hral pod perinou
. Jako v zivote sem nevidela aby mel nekdo z neceho takovou radost. Poustel mi z nej treba yotube apod.pri nedelnim obede
,ja uz na nej mela fakt alergii
Ale rekla bych,ze tak po ctvrt roce hracka omrzela a uz je zase normalni ![]()
Jizvi jo přes německou, to víš přece jen je to u nás jednodušší, když máme i německý pasy kolikrát ještě urvu i nějakou tu slevu na dětičky
. Jo co já bych dala za císaře holka, dvakrát se do půlky rozrodit s tabletou po 3 dnech je pěknej fujtajbl, když to pak musí ukončit aby případně neuvízla v cestách, vypadá to, že stejně na CS skončíme, doktor už nás nechce dál trápit, ta holka snad ve mě udělala roznožku aby dolů nešla či co
tak ti přeju klidnej a lehkej porod v narkoze, snad ho dostaneme taky rozhodnutí padne do 10 ráno ve čtvrtek, jestli oxytocin a jakási injekce na rozvolnění svalstva nepomůže, bohužel to není perdel ani po třetí, obě holky předem udělaly to samý do půlky na 7cm to šlo a pak hodiny nic jen bolest, ale asi 3 kontrakce se s nimi shodovaly,tak nakonec za pomoci musely projít, ale tady u té ani jedna kontrakce shodná s ní, je to na houby s octem.
jizvi
u nás se Windows říká Widle nebo Wokna
a tučňáka jsem nám vymalovala na vstupní dveře barvičkama na sklo - manžel měl radost jak malé dítě ![]()
Alichi
ten můj je na propojování čehokoli s PC taky expert
a docela mi trvalo, než jsem se naučila všechno správně zapínat
Postupně zjišťuju, že mezi „obyčejnými smrtelníky“ jsem už taky kolikrát za počítačového guru
zatímco manžel mě má pořád za beznadějnou lamu, BFU a blondýnu ![]()
Mirii píše:
Holky a kdyz jim takhle sverite dite, je vse ok?
Dítě raději nedám z ruky
- můj zatím za celých 6m přebalil malou tak pětkrát? ![]()
Nakrmit z lahve jí nakrmí, ale lžičkou to už je moc velká věda.
Půjčuju jenom k mazlení ![]()
Dítě mu svěřím bez problému, vím, že je o malou na 200% postaráno a že nestrádá, to je prostě tak jak bych to sama líp neudělala ![]()
Jé, to jsem ráda, že jsme „normální“ rodina
![]()
Manžel už ani moc do práce nemusí (jezdí jen dle potřeby), dělá doma u noťasu, vedle má pc a ve volných chvílích se otočí a hraje hru nebo tam něco spravuje
Je zalezlej, aby ho děti nerušili, takže ho víceméně vidíme ještě míň, než kdyby do práce jezdil
Ale když mu řeknu, tak taky pomůže, potom si zase zaleze a vyleze až jdu spát
![]()
Mě do noťasu vždycky něco nainstaluje a mě tu pak vyskakujou okýnka a já panikařím, co to po mě zase chce
![]()
tak vařit to ano to taky zvládá dobře, ale úklid, raději pomlčím, tchýně si myslí, že bordel dělají děti, ale ono houby on to její synátor, a teda hledat i fusekle kde je zasekl, když je furt mimo pomalu na lustru to je teda umění, naštěstí je Ančí ve věku, kdy ještě i obětavě leze pod gauč a postel aby dohledala svršky, jinak bych ty comp krámy
vždyť je to horší než milenka, ta je aspoň jen jedna, ale tohle? Leze to do peněz, a ještě to krade čas a manžela ![]()
Mirii píše:
Tak o iphone mi ani nemluvtekdyz si jej poridil poprve,tak i v noci si s nim tajne hral pod perinou
. Jako v zivote sem nevidela aby mel nekdo z neceho takovou radost. Poustel mi z nej treba yotube apod.pri nedelnim obede
Ale rekla bych,ze tak po ctvrt roce hracka omrzela a uz je zase normalni
Tak úplně na chlup to samé u nás bylo, když si pořídil první telefon s Androidem
včetně toho tajného hraní pod peřinou
to už byl chvílema vážně na zabití on i ten jeho telefon
jakž-takž ho to přešlo taky zhruba po čtvrt roce ![]()
ahoj, tak jsem přečetla první a poslední stránku, u nás je to taky táta It, do práce jezdí obden, když přijde z práce tak taky u pc, no IT jsem i já
takže u počítače po večerech sedím taky
Ale pohraje si s malou, pomáhá s koupáním, pohlídá, občas uvaří večeři, ale je fakt že mě trochu štve že sedí u pc dost hodin, i kvůli jeho zdraví. O víkendech dost maká okolo baráku, ale ve volných chvílích jde k pc…
Lowel píše:
Jizvi jo přes německou, to víš přece jen je to u nás jednodušší, když máme i německý pasy kolikrát ještě urvu i nějakou tu slevu na dětičky. Jo co já bych dala za císaře holka, dvakrát se do půlky rozrodit s tabletou po 3 dnech je pěknej fujtajbl, když to pak musí ukončit aby případně neuvízla v cestách, vypadá to, že stejně na CS skončíme, doktor už nás nechce dál trápit, ta holka snad ve mě udělala roznožku aby dolů nešla či co
tak ti přeju klidnej a lehkej porod v narkoze, snad ho dostaneme taky rozhodnutí padne do 10 ráno ve čtvrtek, jestli oxytocin a jakási injekce na rozvolnění svalstva nepomůže, bohužel to není perdel ani po třetí, obě holky předem udělaly to samý do půlky na 7cm to šlo a pak hodiny nic jen bolest, ale asi 3 kontrakce se s nimi shodovaly,tak nakonec za pomoci musely projít, ale tady u té ani jedna kontrakce shodná s ní, je to na houby s octem.
no, v cisare doufam, boli to jak svi… predstava, ze do ty jizvy tlacim fuuuuuuuuuuj tak at ty novy it crowds zvladnem vydolovat rychle ![]()
Gretchen píše:Mirii píše:Tak úplně na chlup to samé u nás bylo, když si pořídil první telefon s Androidem
Tak o iphone mi ani nemluvtekdyz si jej poridil poprve,tak i v noci si s nim tajne hral pod perinou
Ale rekla bych,ze tak po ctvrt roce hracka omrzela a uz je zase normalni
včetně toho tajného hraní pod peřinou
to už byl chvílema vážně na zabití on i ten jeho telefon
jakž-takž ho to přešlo taky zhruba po čtvrt roce