Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, ale fakt si nedělejte iluze, že mimozemšťani věkem budou trochu rodinnější, tomu mýmu už táhne na 50 a je to fakt čím dál horší, už jsem mu říkala, že jeho důchod nám a mu postačí komora s kolečkovým křeslem a noťasem na klíně, a před vánoci ho vždycky jen trochu oprášíme a vyluxujeme aby byl ke koukání ![]()
mammina píše:
já tomu říkám „zvláštní druh“co mě vyloženě rozčiluje, je to, jak se stará o můj notas, všichni jeho klienti mají vše ok, ale já se domáhám opravy už asi půl roku, a když pak tedy na to vlítne, tak mi v něm udělá takovej borčus, že nevím kde na ploše co mám, nejnovější instalace, prý abych nebyla stereotypní v technice a dárky typu domácí server![]()
![]()
![]()
netřeba komentovat
Hehehe, vždycky, když chci „odvirovat“ (většinou zbavit se viru největšího - Woken a celé to přeinstalovat) tak má milion keců
Jinak PC po návratu z práce moc nezapíná, jelikož ho já údajně úplně rozhasím surfováním, takže se mu na něj nechce ![]()
jizvi
držím ti palce
![]()
Jen dotaz holky, když vám vypadne elektřina co ti mimozemšťani dělají? ![]()
a/ lítají po baráku a řvou, kdo zase co vyhodil tedy pojistky.
b/ bezradně tlučou do noťasu, než se jim vybije, pak jdou hledat pojistky.
c/ sklesle řeknou a je to zase v prd…li, ani jsem data nestačil zálohovat. ![]()
Ahoj,
taky se hlásím do kluby IT manželek. Ale jak to tak čtu, tak na tom nejsem tak zle. Přes pc toho moc propojeného není. Zatím. Zato máme půl bytu zadrbaného kabely, krabicemi na kabely, hračkama k pc, různýma cd a disky atd. Teď nová úchylka, nějaký mega disk místo mega pc. Sranda za mega balík peněz.
Manžel vstává až dopoledne a do práce jezdí kolem oběda, děti vidí když jdou spát. Večer už je nestíhá, vrací se mezi 20-22hod, v podstatě denně. Po příchodu z práce také zapíná pc a je schopný u něj sedět až do rána
, práce o víkendech a o svátcích z domu klasika. A dálkové připojení vede snad do všech firem, kde se kdy ocitl.
Ale o děti se umí postarat moc hezky, až na nějaké drobnosti, takže mu je svěřuji jak nejčastěji to jde.
No holky, jsem ráda, že na tom nejsem takhle mizerně sama ![]()
Lowel píše:
holky, ale fakt si nedělejte iluze, že mimozemšťani věkem budou trochu rodinnější, tomu mýmu už táhne na 50 a je to fakt čím dál horší, už jsem mu říkala, že jeho důchod nám a mu postačí komora s kolečkovým křeslem a noťasem na klíně, a před vánoci ho vždycky jen trochu oprášíme a vyluxujeme aby byl ke koukání
Tak já naivka naivní si zatím iluze dělám…
, uvidíme, co se bude dít v budoucnosti, ale zatím si opravdu stěžovat nemůžu.. ![]()
u nás je to kombinace - lítá a snaží se opravit a u toho řve, že je to v pr..li, že bude muset dělat všechno znovu a samo, že jak už el. jde, tak tam sedí mnohem dýl
![]()
fíha, ten můj taky ale až po tom co nás sperdne, že jsme zase něco pustily a vyhodily pojistky, nojo plnej barák ženskejch
, to jsem zvědavá která tu štafetu pak po něm převezme, mimozemšťani se pubošce docela hnusí, neb říká že jsou furt mimo anejsou k ničemu, ta mladší ta jde na comp raději kladivem, už zvládla dvě klávesnice a vydloubat písmenka, a u té třetí se teda nechám překvapit
jen aby si pak nakonec nedotahly to samé co už doma máme to bych už nepřežila ![]()
jizvíková píše:Lowel píše:
ahoj Jizvi, já už jsem 41 tt ve čtvrtek jdu na vyvolání, vyvolávali 2× tabletou a nic, tak jsem dnes doma na revers a pak nástup buď se rozběhne s kapačkou oxytocinu, nebo CS, takže já teda dovča v karibiku určitě, letos ano, za odměnu
. Pro nás dva a dvě holky to vyšlo na 46 tisíc i s letem, puboška už se bohužel musela platit ančí tehdy ještě ne, kupuju vždycky last minute, nebo prostě náhoda, ale obrň si nervy, první týden byl teda očistec, závislák se budil každou hoďku a nechápal, že když je i mobil vybitej, tak asi těžko v něm něco vykouká, na druhou stranu si ale jedině takto odpočinul, poradil mi to kamarád psycholog, manžel už se dostával totiž do stavu vyhoření a to ti mimozemšťani mívají po několika letech vlastní závislosti. takže holky jedině tak na ně
super cena,to je pres nemeckou cestovku??
no u me se rozhoduji zda cisare ci ne, ale vzhledem k bolesti jizvy po lonskem cisari, doufam, ze me tlacit nenechaji
Lowel: To je krásná cena, můžu se zeptat s kým a kam přesně jste letěli? Taková dovolená v Karibiku a ještě bez připojení k internetu, to by bylo něco:-).
my cestovku nepoužíváme, jen zabuchuju let, ten byl přes Lufthansu, a zamluvím ubytování, mě ta chatrč zaujala hned jak jsem ji viděla, ale uvnitř fakt luxus, to se nedalo ani popsat, až teda na tu elektřinu co nebyla, byl tam generátor, ale ten jsem mu zatajila ![]()
tak ja mam ajtaka i sama jsem
ale koukam mam teda zlaticko, ten muj je sportovec, takze jak muze od pocitace utika, doma ho ani nezapne kdyz nemusi.. to spis ja vecer jeste musim na emimino ![]()
hry sme nikdy nehrali a vystacime si s 5 let starymi notasy jeste ze skoly
my jsme do IT asi zabloudili..
Lowel u nas A a C
a kdyz je to notas,tak nejdriv A a potom chvilku B
![]()
Lowel píše:
my cestovku nepoužíváme, jen zabuchuju let, ten byl přes Lufthansu, a zamluvím ubytování, mě ta chatrč zaujala hned jak jsem ji viděla, ale uvnitř fakt luxus, to se nedalo ani popsat, až teda na tu elektřinu co nebyla, byl tam generátor, ale ten jsem mu zatajila
A nemas odkaz na to ubytko?
Tak manža příjde domů a pomalu se ani nesvlíkne a hned otevře notebook a takhle to je furt a když dělá něco jinýho, tak počítač u toho běží samozřejmě taky.
Ale já jsem taky hodně počítačová, teda hlavně internetová. Jo a kde jsme se seznámili?? Kde jinde než na internetu
![]()
Ahoj, tak ja se pridavam do grupy ajtaku, ten muj ac by nemusel ke compu, tak ho tam tahne Kubik, nebot pres den ma zakazany pocitac, ale je fakt, že Kubika bavi chvili třískat s myší a pak tatu tahne k hračkam. Takže pohoda, no ale jen Kubisek jde spat, tak si sedne ke compu a jede, treba do dvou do rana, pak ho ráno Kubik vzbudi a tatka kouka jak vyvorany mysak… o weekendu proste ma pres den smulu a pocitac odpociva… no a dovolena je bez compu