Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14047
23.2.11 16:40
Laaja píše:
My jsme původně kousek od Brna, ale teď žijeme v Praze.
A dvě děti se dají vzládnout, mám dvojčata 14m :-D a jsem na ně pořád sama. Babičky nikde, jiní příbuzní nikde a kamarádky bezdětné a ty se mi vyhýbají :roll:

no to moooooooooc dobre znam, jsem zvedava, jak to pujdde se trema

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
23.2.11 16:57
jizvíková píše:
Laaja píše:
My jsme původně kousek od Brna, ale teď žijeme v Praze.
A dvě děti se dají vzládnout, mám dvojčata 14m :-D a jsem na ně pořád sama. Babičky nikde, jiní příbuzní nikde a kamarádky bezdětné a ty se mi vyhýbají :roll:
no to moooooooooc dobre znam, jsem zvedava, jak to pujdde se trema

Musím, se přiznat, že tě obdivuji. Právě jsem si říkala, že si neumím představit pořídit si k těm dvou raubířům v téhle chvíli ještě třetího. Tvoje děti jsou myslím o 3týdny mladší. Asi bych si to hodila.
Jinak já to přestala hrotit a sehnala jsem si výpomoc. Kamarádka mi chodí jednou týdně vozit děti a jakmile si troufne na hlídání doma, tak je nafasuje a já zmizím co nejrychleji a co nejdál. Už se těším!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
23.2.11 17:39
Iduska píše:
peta h píše:
Jenom perlička, taky u vás dneska večer nefunguje WOW?:-) ,ten můj „ajťáček“ se může vzteknout, ale už prý stahuje jinou hru:-))))
No můj byl vždycky naštvaný, že to pořád nefunguje, že šel na „ofiko“ sice za to měsíčně platí ale zas nechodí do hospody ani nijak moc neutrácí takže to má místo toho.

Jo taky za to platíme a já ještě vždycky podlehnu a koupím mu předplacenku k narozeninám, vánocům, svátku…no prostě ke všemu, teda jako ještě k něčemu navíc, ale pak na to nadávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.2.11 19:03

A co takhle dress code? Taky vaše drahé polovičky nosí v práci pantofle, nejlépe zdravotní? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
23.2.11 20:05
Gina108 píše:
A co takhle dress code? Taky vaše drahé polovičky nosí v práci pantofle, nejlépe zdravotní? :mrgreen:

Kdepak můj drahý je celý den zavřený v pevných pracovních botách, který nosí všude.
Oblečení rifle(a rozhodně ne nějaký módní), pracovní pevný kalhoty, nějaký firemní tričko(nesnáším je) a fleecovou mikinu.
Vůbec o sebe v tomhle směru nedbá, je mu jedno jak vypadá, klidně jde do práce a mezi lidi v pocintaným triku :D

Mimochodem pracovní doba mu začíná v 8 ráno a končí dle potřeby, ale většinou nikdy není doma před 18h. Dneska například ještě sedí v práci a diví se, že jsem na.raná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
23.2.11 20:07
hofka píše:
zvláštní, že si vůbec ajťák najde ženu:-)

Tak ten můj si našel mně současně s touhle hroznou prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
23.2.11 20:53
pata308 píše:
k tym dvom detom , to som zvedava ako to bude, na prvej kontrole v pondelok mi doktorka povedala ze mozno nie je miminko na ceste jedno ale dve .. tak som zvedava ako by sme zvladli tri :-D

Pato tak nevim zda mam drzet palce k jednomu ci ke dvoum :lol:

Asho a ja teda nevim,ale me prijde ubuntu fakt spanelska vesnice :nevim: jsem odjakziva zvykla na windows, no ale aspon se neco na te materske priucim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
23.2.11 20:58
Mirii píše:
pata308 píše:
k tym dvom detom , to som zvedava ako to bude, na prvej kontrole v pondelok mi doktorka povedala ze mozno nie je miminko na ceste jedno ale dve .. tak som zvedava ako by sme zvladli tri :-D

Pato tak nevim zda mam drzet palce k jednomu ci ke dvoum :lol:

Asho a ja teda nevim,ale me prijde ubuntu fakt spanelska vesnice :nevim: jsem odjakziva zvykla na windows, no ale aspon se neco na te materske priucim :lol:

ti teda neviem, na jednu stranu dvojcatka su super ale k takto malemu dietatu to by bol zaberak poriadny .. :-D ale genetika sa asi nezaprie, v rodine mam tri generacie dozadu dvojcatka .. mama, babicka aj prastarka .. :zed: :zed:
este k tomu vecne pracovne vytazenemu chlapovi.. no len tak pre zaujimavost, kde asi teraz je ? na skoleni drupalu ;-DDD

jizvikova este ze som citala tu tvoju diskusiu o kocarku pre tri mrnata :-D bude asi fakt hodne prinosna aj mne ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
24.2.11 07:40
Lowel píše:
jizvi :palec: držím ti palce :kytka: :mavam:
Jen dotaz holky, když vám vypadne elektřina co ti mimozemšťani dělají? :jazyk:
a/ lítají po baráku a řvou, kdo zase co vyhodil tedy pojistky.
b/ bezradně tlučou do noťasu, než se jim vybije, pak jdou hledat pojistky.
c/ sklesle řeknou a je to zase v prd…li, ani jsem data nestačil zálohovat. :jazyk:

Tak pro tyto případy máme doma záložní zdroj :roll: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
24.2.11 07:49

jojo „júpíjeska“ to jistí… tak pak nikde nesvítí, ale PC jede :-). Musím ale říct, že už máme jedno malé světlo v kuchyni taky na baterie, pro případ výpadku proudu. tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
24.2.11 08:00
Janinnka píše:
Určitě to zvládneš :-) děti jsou radost :-).
Mě nejvíc štve, že manžel i o víkendu vstává pomalu když děti jdou k obědu. Rozhozený rytmus - biorytmus.
Ale když jeho ta práce baví :-)
Je tu ještě některá žena ajťáka z Brna ?? :-)

My jsme z Brna, tedy bydlíme kousek za Brnem… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.2.11 12:35
Jazune píše:
Lowel píše:
c/ sklesle řeknou a je to zase v prd…li, ani jsem data nestačil zálohovat. :jazyk:
Tak pro tyto případy máme doma záložní zdroj :roll: :mrgreen:.

Ty jo, tak hluboko jsme zatím ještě neklesli :mrgreen: ale už o tom mluví, že jůpíesku by to chtělo - kvůli zabezpečovacímu zařízení. A je mi jasný, že pro komp se taky nějaká pořídí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
24.2.11 19:22
Gretchen píše:
jizvi
u nás se Windows říká Widle nebo Wokna :mrgreen: a tučňáka jsem nám vymalovala na vstupní dveře barvičkama na sklo - manžel měl radost jak malé dítě :mrgreen:Alichi
ten můj je na propojování čehokoli s PC taky expert :lol: a docela mi trvalo, než jsem se naučila všechno správně zapínat :-D Postupně zjišťuju, že mezi „obyčejnými smrtelníky“ jsem už taky kolikrát za počítačového guru :-D zatímco manžel mě má pořád za beznadějnou lamu, BFU a blondýnu :-D

Jo jo, u nás taky Widle, tučňáci všude, ale mně je teda nedává, to by byl vrchol. :-) Zato já se nemusím s vymýšlením dárků příliš trápit. :lol: Microsoft je Mrkvošrot. Nesmím mít Flash player. Atd. atd.
Jinak já děckám na těch našich soustavách neumímpomalu pustit pohádku. Když jde drahý na pivo a pouštím večerní pohádku, tak mu 3× volám, žádný způsob nefunguje, zuřím. :pocitac:
Druhý den následují 2 scénáře:
a) taky mu to nejde a začne něco zuřivě vpisovat do příkazových řádek, ale to, že tím pádem to nebyla moje vina, že to nefungovalo, neuzná, nebo, a to častěji…
b) provede tutéž operaci jako já předchozí den a jemu to jede!!! Následuje oblíbená hláška, že problém byl mezi židlí a klávesnicí. :pocitac:
Jsem zkrátka také téměř lama, ale aspoň snaživá. :-) V práci se na mě obraceli s nejrůznějšími PC dotazy, ale já už byla tak naočkovaná z domova, že při pohledu na Widle mi bylo mdlo a nadávala jsem na ně jak špaček. :lol:
Také když srovnám psaní diplomky ve Wordu (chtěla jsem vraždit 100× denně :pocitac: :pocitac: ) a psaní skript o pár let později v Open Office, tak teda to byla procházka růžovou zahradou, nic se nerozsypávalo a vše zůstávalo tak, jak jsem to napsala.
Takže na něco je náš Tučňák dobrej. :srdce: Na ty multimédia nic moc nebo se musí přebootovat, dost nešikovný…

Jinak k dotazu zakladatelky, u nás se nedá rozlišit, kdy přijde z práce, neb pracuje Z DOMU. Masakr. Ale s děckama to zvládá, musí. :lol: Aby měl klid. :lol: :lol:

Příspěvek upraven 25.02.11 v 14:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
24.2.11 22:00
Lowel píše:

U nás se pořizovala z těchto důvodů UPSka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
24.2.11 22:02

Luco tak to je presne u nas…ja neco potrebuju pustit a nejde to,zkousim treba tri dny a pak se vzteknu a zavolam drahou polovicku a mu se to uplne stejnym zpusobem rozjede hned :zed: pak se na me diva jakoze jsem magor :roll: chjoooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí