Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky a jste tu nektera zena „ajtacka“ s manzelem „ajtakem“? Se prijdte nekdy podivat, jak to vypada u nas
Manzel v patre na notebooku, vedle zapnute pc, ja dole v baraku na notebooku, s ditetem na kline a po icq mu pisu, co chce k veceri ![]()
terak píše:
Holky a jste tu nektera zena „ajtacka“ s manzelem „ajtakem“? Se prijdte nekdy podivat, jak to vypada u nasManzel v patre na notebooku, vedle zapnute pc, ja dole v baraku na notebooku, s ditetem na kline a po icq mu pisu, co chce k veceri
heh
ja teda nejsem ajtak, ale mam taky permanentne zapnuty notebook a s manzelem jak jinak ajtakem si obcas pres skypa pisem, prece se nebudem obtezovat tu na sebe hulakat kdyz to muze jit i potichu
![]()
Ahoj holky,
jsem svobodná maminka, která hledá nějakého volného ajťáka. Nemají náhodou Vaši manželé nějakého kamaráda ajťáka, který jen sedí u PC a nemá čas hledat partnerku?
Co vím, tak ajťáci jsou neškodní a hodní chlapi, kterého s prckem potřebujeme. Pouze ze severu moravy.
Lucette píše:
Ahoj holky,jsem svobodná maminka, která hledá nějakého volného ajťáka. Nemají náhodou Vaši manželé nějakého kamaráda ajťáka, který jen sedí u PC a nemá čas hledat partnerku?Co vím, tak ajťáci jsou neškodní a hodní chlapi, kterého s prckem potřebujeme. Pouze ze severu moravy.
mala by som kolegu ale zial z prahy
je fakt ze ajtaci maju problem s hladanim baby , teda skor si ich musi najst nejaka ![]()
terak píše:
Holky a jste tu nektera zena „ajtacka“ s manzelem „ajtakem“? Se prijdte nekdy podivat, jak to vypada u nasManzel v patre na notebooku, vedle zapnute pc, ja dole v baraku na notebooku, s ditetem na kline a po icq mu pisu, co chce k veceri
jo hlasim sa
my mame pocitace rovno v pracovni vedla seba
a napr ked telefonuje a ma nejaky otravny hovor tak si piseme po icq pri tom
![]()
Iduska píše:
Programátoři mají vlastní kuchařku![]()
http://kucharka.web2001.cz/kucharka.php
Tak ta u nas mela velky uspech. Pry idealni kucharka ![]()
Holky to je bezva diskuze
Kdyz jsem si sveho „ajetaka“ brala po 12ti letem souziti, tak jsem si byla jista, ze s nim si do rodiny pribiram 2 ks PC, 1 notebook a asi 3-10 ks ruznych komponentu na PC popr. napul rozpadlych PC od ruznych „kamaradicku“ jenz nutne potrebuji opravit. No kolik mame externich disku a jinych vymozenosti vam ani nebudu povidat. Jak jsme v byte instalovali elektriku a propojeni z obyvaku do pracovny - no temer hororova story ![]()
Ale to hlavni! Od kraje zacatku vim, ze ma milenku. Milenkou je proste ta jeho bednicka. A otazka zni - ma cenu zarlit na PC? Jinak je to uzasny chlap. ![]()
PS To ze prijdu domu a zapinam svoje PC - to jsem se asi od nej nakazila…
Příspěvek upraven 17.03.11 v 11:03
Lowel píše:
Svěřit dítě? No zkoušela jsem, ale nedoporučuju, oni toitž nevnímají co dělá okolí, takže dcera puboška strhaná jak stará matka a ulítaná kol plen a přebalování a krmení, druhá dcera totálně uřvaná a hladová, neb si nedokázal přečíst návod jak připravit nutrilon do flašky, tak dal 1 odměrku na 200ml vody, to bylo asi tak před 3 roky, pak už jsem to radši neriskla, i když pak to docela zvládal ale hlava furt v pejru, takže jednou nechal holku v obchoďáku, nebýt lidí co na něj volali tak by si nevzpoměl až doma a jednou s ní jel nakupovat aniž by jí oblíkl kalhotky
takže mimozemšťani sice dobrý výdělek a hodní, ale mlčenliví pavouci pro normální život nepoužitelní
Lowel,
ajetaci prece zasadne navody nectou - to bys uz za ty roky mohla vedet ![]()
terak píše:
jj, u nás je to samé v bleděmodrém. Večer většinou oba v obýváku, každý noťase na klíně. Nebo klidné nedělní odpoledne, když malá usne, tak ještě synátor na počítači… ![]()
Tuhle máma (babička) nevěřícně pozorovala malou (2,5r.) jak si přišla k mému notebooku, otevřela si ho, vybrala si profil, pustila internet a přes ikonku si najela na „svoje“ stránky a hrála si hry.
Ovšem na sousedovic kluka, který jako čtyřletý, když zjistil, že nejede net a babička, která ho hlídala mu nepomůže, tak šel a nahodil si spadlý server…
Máme dvojdomek a sousedy taky oba ajťáky
![]()
Tak mě tak napadá, jak jste ty svoje ajťáky poznali? My se totiž poznali přes net jak jinak
.
Ahojky
, tak manžel hlídá prcka rád. Nebojím se. Nejdřív se bál a když jsme dojeli z porodnice, tak jeho první věta byla ´A návod ti hádám nedali, že?´ ![]()
Seznámili jsme se tak, že jsem ho na ulici poprosila o zapalovač. Dali jsme se trošku do řeči. Překvapivě na ´ajťáka´mě pozval na véču. 28. 12. 10 to byl rok. Za ten rok jsme se stihli vzít a počít prďolku
Vzali jsme to trošku hopem
![]()
Ernata píše:šikovný dětičkyterak píše:jj, u nás je to samé v bleděmodrém. Večer většinou oba v obýváku, každý noťase na klíně. Nebo klidné nedělní odpoledne, když malá usne, tak ještě synátor na počítači…
Tuhle máma (babička) nevěřícně pozorovala malou (2,5r.) jak si přišla k mému notebooku, otevřela si ho, vybrala si profil, pustila internet a přes ikonku si najela na „svoje“ stránky a hrála si hry.
Ovšem na sousedovic kluka, který jako čtyřletý, když zjistil, že nejede net a babička, která ho hlídala mu nepomůže, tak šel a nahodil si spadlý server…
Máme dvojdomek a sousedy taky oba ajťáky![]()
Ajuš - my jsme se poznali když jsme ještě byli na škole, přes kamarádku se kterou se seznámil díky jeho kamarádovi a dlouho si s ní psal sms a po netu, no a pak si začal psát se mnou ![]()
No poznali jsme se ve skole, ale primarne po ICQ, pak jsme si dva mesice dopisovali (po ICQ) a pak teprve jsme spolu zacali chodit. Jinak syn bude asi po nas, protoze uz ted, ve trech mesicich, mlati do notebooku ![]()
Chodil do vedlejší třídy skoro celý rok nás dávali spolužáci a profesoři dohromady, že se k sobě hodíme, hodně se všichni snažili a my nic
. Nejlepší byla jedna úča, co mi šeptala do ucha, že on má službu a že jí mám říct nahlas, že chci jít na wc a že se nemusím brzo vracet.
![]()
Ale nevyšlo jim to, statečně jsme se bránili zuby nehty
No hlavně jsme byli oba spíš stydlíni a hlavně jsme nevěděli, zda to chceme my anebo zda jsme ovlivněni okolím. Ale nakonec musím uznat, že měli pravdu. ![]()
Až poslední týden školy.
Měl ode mě půjčené nějaké knížky k maturitě, donesl mi je vrátit a než odjel tak mi dal do ruky disketu.
Koukala jsem dost vyjevené a on, že se mám na ni podívat a v pátek (to jsme se měli vidět všichni naposledy), že mám odpovědět ano nebo ne. Byla tam básnička o nás dvou o tom jak jsme se celý rok naháněli na to na nějakých 20 A4 a na konci byla otázka jestli s ním chci chodit. Prostě mě tím dostal, letos to bude už 14 let, manželé jsme skoro 7 let a máme skoro 1,5 letého syna. ![]()