Ženy "ajťáků"

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12921
6.3.13 17:26

@Puggle U nás musí se holit, protože to má ve smlouvě jinak se neholí, když nechodí do práce. A chodit týden ve stejný košili neni problém, problém je že v práci jsou samý francouzi a ty na sebe hodně dbají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
6.3.13 18:44

@Puggle Moda to stejny, ale ono je to i tim, ze dela doma, tak nema potrebu se prevlikat kvuli me, ze… kdyz nekam jde tak se pekne oholi, navoni… ale i kdyz nikam nejde, tak se jednou tydne oholi, protoze uz to jeho strniste vypada smesne :-) Tricek mezi lidi ma par a strida to, kdyz ho nedonutim, tak si nic novyho nekoupi :-) Styl ma porad takovej studentskej, klukovskej… no ale ja na tom nejsem o nic lip, momentalne flekaty trika a teplaky, tak budiz :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
7.3.13 16:08

@annaei ty jo, holení ve smlouvě…co je to za firmu? Tam by potřeboval přítel přejít :D:D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
19.9.16 23:50

No tak ten můj je taky ajťák a taky linuksák. Děti zatím nemáme ale hlídáme dost často zvládá se i o ně postarat akorát, že dítka jsou na hranolkách případně těstovinách s kečupem pokud neuvařím já. Jinak móda dokud se to nerospadne tak je to ještě dobré. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
524
20.9.16 19:24

Bývalý přítel - velmi schopný ajťák, dokonce zvládal módu, interakci s kamarády. Na domácí práce a normální emoce nepoužitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
20.9.16 21:51

Tady se někdo asi moc dívá na IT Crowd :mrgreen: „Ajťáci“ jsou normální lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.9.16 23:33

@Gnaar it crowd je zlo. Víc klišé než tam jsem jinde neviděla

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
20.9.16 23:34

@ZuzkaCvrček linuxak je přesně co? Že si doma nainstaluje Ubuntu?

• Citovat
  • Upravit
660
20.9.16 23:51

Holky, no já se bavím a přidávám se k vám do klubu. Taky mám doma Ajťáka (i když tohle oslovení nemá rád) s poddiagnózou Linuxák :pankac: A pozoooor… teď to přijde… my máme doma dokonce servrovnu… fakt že jo! Server má doma kde kdo, ale místnost na něj snad jen my! Je to komora velká tak 1,5×3 metry a je v ní milion blikajících světílek, tisíce konektorů a pár divnejch krabiček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
21.9.16 04:03
@Roseforever píše:
Holky, no já se bavím a přidávám se k vám do klubu. Taky mám doma Ajťáka (i když tohle oslovení nemá rád) s poddiagnózou Linuxák :pankac: A pozoooor… teď to přijde… my máme doma dokonce servrovnu… fakt že jo! Server má doma kde kdo, ale místnost na něj snad jen my! Je to komora velká tak 1,5×3 metry a je v ní milion blikajících světílek, tisíce konektorů a pár divnejch krabiček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:zed: :zed: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.9.16 08:45
@Gnaar píše:
Tady se někdo asi moc dívá na IT Crowd :mrgreen: „Ajťáci“ jsou normální lidi.

No člověče, partner je schopný Javista a je jako by Royovi z oka vypadnul. Kupodivu i vzhledem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
21.9.16 08:46
@Roseforever píše:
Holky, no já se bavím a přidávám se k vám do klubu. Taky mám doma Ajťáka (i když tohle oslovení nemá rád) s poddiagnózou Linuxák :pankac: A pozoooor… teď to přijde… my máme doma dokonce servrovnu… fakt že jo! Server má doma kde kdo, ale místnost na něj snad jen my! Je to komora velká tak 1,5×3 metry a je v ní milion blikajících světílek, tisíce konektorů a pár divnejch krabiček :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ty jo, to by nám doma ještě scházelo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
21.9.16 08:48

Můj ajťák příjde z práce kolem 15-16hod. (některé dny i o hodinu až dvě pozdějic, dle toho jestli mají poradu a nebo výuku anglického jazyka). Když příjde domů když má je do 15-16hod., tak jede pracovat na barák a pak buď je s námi a nebo jde s nejlepším kamarádem na jedno probrat své zájmy a i se odreagovat.
Víkendy se snažíme být spolu a neděle máme domluvené, že trávime jako rodina spolu. Ale také záleží na dnech, zrovna včera my oznámil, že musí teď 3 neděle do práce.
Jinak je hodný, pomůže mi když potřebuji, nebo když si chci někam zajít (což je minimální, tak pohlídá děti, nemám problém i uvařit nebo povysávat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.9.16 08:51
@Puggle píše:
A co vaši ajťáci a „moda“? Ten můj je schopnej v jedno tričku chodit měsíc, co se týče bot tak ty má jedny na celej rok, případně dva a nosí je, dokud se mu nerozpoadnou a holí se tak jednou za měsíc. Jak je to u vás? 8)

Můj muž byl mnou postupně vyškolen: dnes už si převléká tričko každý den, boty má dvoje (uzavřené a „civilíznuté“ crocsy) a už se je naučil je podle kontextu přehazovat, už ví, že na svatbu se nechodí v kraťasech a sám se připomene, jestli nezastřihneme fousy a vlasy (fousy on, vlasy já). Holení by bylo nad jeho síly, tak má plnovous. Ale jsou to teda roky práce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
21.9.16 08:59

Musím ale konstatovat, že většina ajťáků, co jsem za ta léta, co jsme spolu je moc fajn a žádný z nich nevypadá jako z IT Crowd :dance:
Můj muž se taky obléká celkem pěkně a protože jsme v minulosti spolu i závodně tancovali standardní tance, tak umí o nosit frak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí