Přítelova babička

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
36556
23.8.13 22:58
@kvaček píše:
Tak můj názor je takový, že zakladatelce nezvádidím a chápu ji…
Babička prostě sama tam žít nechtěla nevěděla, co dál, tak prostě vymyslela toto s tím že nějak to bude, bohužel se jí zalíbil život, opraveného domu a nerespektuje domluvu..
Myslím, že jste měli tuto nabídku domu přijnout až po normálním sepsání smlouvy atd..
Na druhou stranu nemůžete babču omezovat vyhánět, je to jeonm na ni, je to její dům, ale spíš jde o to, že nesplnila něco co naslibovala..Příspěvek upraven 23.08.13 v 22:39

Nečetla jsi Nebe nezná vyvolených? Tam je scéna, kdy ve švýcarské léčebně umírá na tuberkulozu dívka Manuela. Už je to s ní vážně špatné, takže lékař napíše její rodině do Argentiny, která ji tam odložila, aby se přijeli rozloučit. Rodina přijede a je na umírající Manuelu děsně hodná. A Manuele se z toho zázračně uleví. Hotel stojí peníze, rodina je naštvaná, že Manuela neumírá dost rychle.

Holt se babičce, která to v ratejně vzdávala, se společností a rekonstrukcí trochu vrátil elán a chuť do života

• načítám...
101713
23.8.13 22:59

@Kyarra Tak mě je ji taky líto, protože tahle situace nemá moc rozumných řešení… ale tak trochu nevím, co očekávala, že se tu dozví :think:

• načítám...
7257
23.8.13 23:00

Osobně bych tedy v této situaci být nechtěla, ale pokud by to bylo v baráku jen trochu snesitelné, snažila bych se nastolit nějaká pravidla.Psy bych hlavně odblešila, vykoupala, naočkovala už kvůli miminku a snažila se je nějak vychovat.Do dveří místností, které mi patří bych dala koule, aby si tam nemohl bez pozvání nikdo courat, případně bych tam dala i zvonek. Už to, že by musela návštěva zvonit jim dává najevo, že jsou v cizím uzemí. Na babču bych se nezlobila, zřejmě ji ani nedochází, jak pije zakladatelce krev :)

Příspěvek upraven 23.08.13 v 23:01

• načítám...
Kyarra
23.8.13 23:01

@j.a.n.i1 Myslím, že se chtěla jen vypsat, případně se zeptat, co by dělali jiní na jejím místě…jasně, že zázračnou radu tady nenajde

• Upravit
20846
23.8.13 23:01

Diskuze byla na žádost zakladatelky uzamčena.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová