Přítelova babička

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Kyarra
23.8.13 22:21
@ppalea píše:
To nemusíš za dva roky budeme kupovat svoje, až druhý bude trochu méně náročný, to já jsem zase normální, nečekám, že nám to tu takhle bude klapat 60 let, děda už nám začíná trošku „dědkovatět“ jak tomu říká manžel, když remcá, takže to myslím bude tak optimální doba k zachování zdravých rodinných vztahů.. :mrgreen: :mrgreen:

Rozumná řeč, v nejlepším se má přestat ;)

• Upravit
12003
@K-Black píše:
si ho můžeš změnit ;)

No jenže já na to nejsem právě dost kreativní tak by z toho vzešla akorát nějaká krávovina.. :pocitac:

@Z.jev píše:
Ono je to totiž zkratka mého jména a příjmení, kreativita veškerá žádná :lol:

No tak teď si mě dostala.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
13714
@K-Black píše:
a to jsem už nechtěla být za rypnu hnusnou :lol: ale napadlo mě to taky se zeptat co je na tom špatně ;)
špatně je na tom to, že ten lógr tam má lejt v domově důchodců
  • načítám...
Kyarra
23.8.13 22:22
@Virginia píše: špatně je na tom to, že ten lógr tam má lejt v domově důchodců
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Upravit
12003
23.8.13 22:23
@K-Black píše:
ale to já neříkám, a nikdy bych to ani neřekla. Třeba já budu uplně dokonalá :mrgreen:

Jo? A já se zase těšim jaká budu na snachu svině…  :mrgreen:

• načítám...
15977
23.8.13 22:24
@Adriana88 píše:
Ještě taková technická poznámka. To že babi leje logr z kafe do záchodu je správně, protože když ho bude vylejvat do dřezu, tak se dříve nebo později ucpou někde trubky a budete pak muset rozkopat celej barák. Jako my loni.

A já našim pořád tvrdím, že za věčně ucpaným odpadem u nich doma může logr. :mrgreen:
V neděli na návštěvě jim to znova zopakuju. :jazyk:

• načítám...
12003
23.8.13 22:24
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Asi jsem si učůrla… :mrgreen:
  • načítám...
3429
23.8.13 22:25
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
K-Black
23.8.13 22:27
:mrgreen: ty mi dáváš :lol:
  • Upravit
K-Black
23.8.13 22:29
@ppalea píše:
Jo? A já se zase těšim jaká budu na snachu svině… :mrgreen:

já ne, já ji všechno naučím, žehlit, vařit, uklízet, pomůžu ji vybrat nábytek, ručníky, jméno pro dítě atd, klidně k ní budu jezdit 2× denně abych ji poradila :mrgreen: a budu mít snachy dvě a jednoho ženicha, to se panečku budu moct realizovat :pankac:

• Upravit
12003
23.8.13 22:34

@K-Black Panečku, ty tě budou vyloženě milovat, škoda že už jsem vdaná, chtěla bych tě za tchýni.. :mrgreen: :mrgreen:

Já už se zase vyloženě těšim, jak nachvál nebudu chtít umřít, aby ta hrabivá mrcha co mi ukradne syna a stejně nebude nikdy pro nej dost dobrá nemohla nic zdědit.. :cert:

• načítám...
14335
23.8.13 22:39

Tak můj názor je takový, že zakladatelce nezvádidím a chápu ji…
Babička prostě sama tam žít nechtěla nevěděla, co dál, tak prostě vymyslela toto s tím že nějak to bude, bohužel se jí zalíbil život, opraveného domu a nerespektuje domluvu..
Myslím, že jste měli tuto nabídku domu přijnout až po normálním sepsání smlouvy atd..
Na druhou stranu nemůžete babču omezovat vyhánět, je to jeonm na ni, je to její dům, ale spíš jde o to, že nesplnila něco co naslibovala..

Příspěvek upraven 23.08.13 v 22:39

• načítám...
novo123
@K-Black píše:
já ne, já ji všechno naučím, žehlit, vařit, uklízet, pomůžu ji vybrat nábytek, ručníky, jméno pro dítě atd, klidně k ní budu jezdit 2× denně abych ji poradila :mrgreen: a budu mít snachy dvě a jednoho ženicha, to se panečku budu moct realizovat :pankac:

kočko, přiznej se, že jsi moje tchýně!!! Prostě jsi tu situaci dokonale vystihla :palec:

• Upravit
K-Black

@ppalea jo holka, nejsi jediná, už jsem to tu četla několikrát, ale bohužel určitě jsi stará, máš děcko, nesplňuješ představy.

Pro nejstaršího bych si přála jemnou tichou blondýnku, tak 170cm/ 60kg, a samozřejmě musí být pěkná a panna. Pro mladšího ještě nevím, ten je ještě ve vývinu.

• Upravit
36556
23.8.13 22:41
@Kyarra píše:
Hele, zakladatelka se snažila všem vysvětlit, že do domova chtěla babička sama, a barák nabídla vnukovi, protože nechtěla, aby to tam chátralo…Takže se trochu mírni. A starat by se měli spíše děti, než vnuci, ne?

Hele, já bych prostě svoji babičku do situace, kdy jí padá barák na hlavu a její jedinou šancí je důchoďák nedostala. Prostě bych to tak daleko zajít nenechala. Je spousta rodin, kde by místo lifrování báby do starobince vzpomněli na buchty s mákem, pohádky na dobrou noc, natáhli modráky a šli podříznout základy a vyměnit okna. Ne proto, že ten dům jednou zdědí, ale proto, aby babičce pomohli.

Poznámka o tom, že starat by se měli děti a ne vnuci mi připadá tak hloupá, že moc nevím, jak na ni reagovat. Snad jen tím, že pokud máš pocit, že se starat nemusíš, neměl bys ani brát a na tu nabídku měl tedy dotyčný, co si myslí, že se starat nemusí, odvětit, „ne babi, dům prodej a za ty peníze si hezky a pohodlně dožij“.

Nicméně, to je věc přítele, nikoliv zakladatelky, kterou zaslepila vidina baráku zadarmo tak, že kompletně potlačila pud sebezáchovy a šla těhotná bydlet k babičce, tchyni a psům.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová