Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@novo123 píše:
kočko, přiznej se, že jsi moje tchýně!!! Prostě jsi tu situaci dokonale vystihla
určitě ne, syn právě studuje bibli ve svém pokoji a děvče jsem mu ještě nenašla.
@Bábrdl píše:
Hele, já bych prostě svoji babičku do situace, kdy jí padá barák na hlavu a její jedinou šancí je důchoďák nedostala. Prostě bych to tak daleko zajít nenechala. Je spousta rodin, kde by místo lifrování báby do starobince vzpomněli na buchty s mákem, pohádky na dobrou noc, natáhli modráky a šli podříznout základy a vyměnit okna. Ne proto, že ten dům jednou zdědí, ale proto, aby babičce pomohli.Poznámka o tom, že starat by se měli děti a ne vnuci mi připadá tak hloupá, že moc nevím, jak na ni reagovat. Snad jen tím, že pokud máš pocit, že se starat nemusíš, neměl bys ani brát a na tu nabídku měl tedy dotyčný, co si myslí, že se starat nemusí, odvětit, „ne babi, dům prodej a za ty peníze si hezky a pohodlně dožij“.
Nicméně, to je věc přítele, nikoliv zakladatelky, kterou zaslepila vidina baráku zadarmo tak, že kompletně potlačila pud sebezáchovy a šla těhotná bydlet k babičce, tchyni a psům.
hezky napsané.
Zakladatelko, chápu tvoji frustraci, ale když se tak zamyslím nad staršími lidmi v mém okolí, asi se to dalo čekat. Moje sestřenice se např. rozvedla a neměla kam jít s malým synem, ale do baráku s naší babi prostě jít nechtěla, věděla, že by to vypadalo podobně, možná ještě hůř
Nelitujte peněz a odejděte. Já bojuju s tchýní a to jsem s ní nikdy nebydlela a pár dní, kdy ji nevidím, je jako balzám na nervy. Do takové situace bych se z porodnice vracet nechtěla, bude to pořádně na budku ![]()
@K-Black
Ty jo docela by mě zajímalo co ti nakonec přivede domů.. Ale fakt bych ti přála aby to aspoň nemělo natřikrát propíchnutej nos..
![]()
@Bábrdl A co je tak špatně na tom, že by babička barák prodala a z těch peněz by krásně dožila? Nějak ten argument nechápu. Mě to přijde jako dobrej nápad ![]()
@K-Black píše:
určitě ne, syn právě studuje bibli ve svém pokoji a děvče jsem mu ještě nenašla.
máš parádní smysl pro humor ![]()
@K-Black Počkej do března dám echo co se z toho vylouplo a když tak je rovnou zasnoubíme..
Malej je blond takže holka když tak určitě bude taky.. ![]()
@novo123 píše:
@Bábrdl A co je tak špatně na tom, že by babička barák prodala a z těch peněz by krásně dožila? Nějak ten argument nechápu. Mě to přijde jako dobrej nápad
Mně to taky připadá jako dobrej nápad, zvláště v některých rodinách. Přinejmenším by měla na dobrý pečovatelský dům ![]()
![]()
Rozhodně lepší, než ten dům, s nímž mi z dobroty srdce nepomohl, cpát vnukovi a jeho labilní slečně. ![]()
@K-Black rok a 7 měsíců.. Ty jo to bych se aspoň mohla vyprdnout na výchovu když by měl takovou hodnou tchýni co se o něj se vší láskou postará..
Jupí odpadá mi 20 let dřiny.. ![]()
@Bábrdl Tak pokud jsem to správně pochopila, tak zakladatelka je „pouze přítelkyně vnuka“ a do toho bydlení šla s tím, že barák bude v brzké době prázdný (což bylo samozřejmě dost naivní, ale už se stalo). Ty jsi z ní málem udělala vypočítavou mrchu, co chtěla zadarmo barák a vyštvat babku do domova. A ano, myslím si, že v první řadě se mají starat o rodiče děti a ne vnuci (pokud to jde). Také zde zakladatelka vůbec nepsala, jak se k tomu všemu staví ten její přítel, protože je to především jeho záležitost. Mě je jí prostě líto, protože ona se holt přistěhovala, je těhotná a neví, co teď. Tak proč hned nazývat někoho labilním a psát něco o vysávání a odkopávání? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Necetla jsem diskusi.
1- pes- zacni se o ne starat, poradne je vykoupej, vydrhni, odbles, ostrihej, zavez jje naockat k veterinari a nakonec treba budes mit jeste mazlicka.Ruku k dilu dcerenko
2. Spolecne souziti- neprijde mi nic tak hrozneho co popisujes.Logr od kafe liju i ja do hajzlu, vana je poskrabana hned a mit a nemit strechu nad hlavou nese urcita omezeni.