Přítelova babička

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
K-Black
23.8.13 21:22
@Z.jev píše:
@Ema.a No nevím, museli jste vědět předem, že má babička psa co leze všude. Taky je asi jasné, že babička dům považuje za svůj a podle toho se chová. Cizím návštěvám bych slušně vysvětlila, že ve vaší části domu nemají co dělat, totéž bych vysvětlila babičce, popř. bych svoje místnosti zamykala.

souhlasím s každým slovem. Dobrý babičke je láboš, ale všichni co chodí na návštěvu těžko, vše je o komunikaci, a pochybuju že když řeknu „pane Novák, mě se tohle nelíbí, mohl by jste prosím příště zaťukat pokud budete něco potřebovat“ tak to nebude pán respektovat, a neobjeví se mi za zády v kuchyni.

A ono vůbec jak to je doopravdy, ono je spousta nastávajících maminek malinko hysterických, já jsem těhotná, já budu mít dítě, všichni si sedněte na pr.del.

jj baráček zadáčo, bába do důchoďáku, psa zakopat na zahradě a máme se skvěle :pankac:

• Upravit
15977
23.8.13 21:22

Tak to fakt asi už jen čekat, až bude metr po zemí.

• načítám...
12003
23.8.13 21:23

No máte barák zadarmo a tohle je ta cena.. :nevim: Pokud tam ty cizí lidi nechceš, řekla bych přímo jim, ať se nezlobí, že je neznáš a aby ti nelezli do bytu, babička má svoje místnosti tak ať si vodí návštěvy tam, se psem to samé..

Jsi na babču už spíš alergická řekla bych, takhle se chová spousta starých lidí, neřekla bych že jsou to naschvály, jen prostě přemýšli jinak…

Btw. máte zjištěno jak dlouho se u Vás čeká na domov důchodců? Co já vim když jsem před lety dělala na sociálce tak u nás tři roky.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
K-Black
23.8.13 21:24
@dani24687 píše:
Stejně ale babička by odešla, ale tchyně zůstala? nevím, co je horší :roll: takhle to máte i se psama. no děs běs. leda si nastavit s bábi pravidla.

jak? třeba jen ten pes, celý život je zvyklý courat po baráku, lézt na gauč, těžko ho to odnaučí, pokud to není štěně.

• Upravit
8071

Udělali jste chybu. Barák s babičkou, tchyní a dvěma psiskama, vidím to tak, že s babičkou si musíte jasně vyříkat, že její návštěvy k vám nepolezou, stejně tak psisko.

• načítám...
12
@Z.jev píše:
@Ema.a No nevím, museli jste vědět předem, že má babička psa co leze všude. Taky je asi jasné, že babička dům považuje za svůj a podle toho se chová. Cizím návštěvám bych slušně vysvětlila, že ve vaší části domu nemají co dělat, totéž bych vysvětlila babičce, popř. bych svoje místnosti zamykala.

No jo, vědělo se že má psa co leze všude, ale taky se počítalo s tím že až odejde, koupíme mu pelížek a vymezíme prostor…a taky by se každý den venčil a jednou za čas vykoupal..

• načítám...
K-Black
23.8.13 21:25
@Kyarra píše:
@Ema.a A ten barák už je napsaný na vás? Jestli jo, tak třeba jděte na čas do pronájmu a až tam babka nebude, tak se vraťte zpátky…

babka tu může být třeba 20 let, voni tyhle lidi mají tuhý kořínek, aby mohli škodit co nejdýl :mrgreen:

• Upravit
700
23.8.13 21:26

@Ema.a Hm, holka, takových diskuzi uz tady bylo par…a vždy se tu skoro všechny pustily do autora diskuze…pac babka je chadak stara a ty taky jednou budes a bla…bla…bla…chtěla bych tadyk videt nektere, kktere by byly v tve situaci, jestli by byly tak tolerantni…takze bud na babicku hodna a udelej ji vse, co ji na ocich vidíš a navstevy??? To ti prece nemůže vadit, ze ti cizi lidi lezou do soukromi…smradlavi ustekani psi??? No jsou to jen zvířata…tak to neres, ze ti ponesou spinu tam, kde budes mit ocekavane miminko…zakladatelko, tady se radeji nerad… :? :mavam:

• načítám...
K-Black
23.8.13 21:27
@Ema.a píše:
No jo, vědělo se že má psa co leze všude, ale taky se počítalo s tím že až odejde, koupíme mu pelížek a vymezíme prostor…a taky by se každý den venčil a jednou za čas vykoupal..

tak proč nedojdeš za babčou a nenabídneš ji pomoc, třeba vykoupat psa? samozřejmě ji nemůžeš říct, vykoupu tu špínu smradlavou. Ale takticky na babču ;)

• Upravit
Kyarra
23.8.13 21:27
@K-Black píše:
babka tu může být třeba 20 let, voni tyhle lidi mají tuhý kořínek, aby mohli škodit co nejdýl :mrgreen:

No, ale zakladatelka psala, že chce do domova důchodců :think: Taky jsem se ptala, kolik je jí let :?: Jen úvaha: Oni odejdou, babka tam bude sama, tak bude chtít do toho domova a oni se vrátí ;) - ale to musí mít právě ošéfované tím papírem, že to je nebo bude jejich, ať se nevytupí 8)

• Upravit
15977
23.8.13 21:28

Jo a podle mě byste neměli koukat na peníze, které jste do baráku vložili a zdrhat pryč. Rekonstrukci berte jako dárek babičce. Soukromí a klid je k nezaplacení.

• načítám...
15404
23.8.13 21:28
@K-Black píše:
jak? třeba jen ten pes, celý život je zvyklý courat po baráku, lézt na gauč, těžko ho to odnaučí, pokud to není štěně.

spíš s těma návštěvama jsem myslela.

• načítám...
2220
23.8.13 21:29

Vykoupala bych psy, odčervila, odblešila.. a aspoň jedna starost ti ubude.., ale to asi slyšet nechceš, co..

• načítám...
Kyarra
23.8.13 21:29

@Elilen Nekoukat na peníze - mladí s dítětem na cestě? 8o Ono se to takhle lehce řekne, ale prakticky :nevim:

• Upravit
K-Black
23.8.13 21:30
@kaseny88 píše:
@Ema.a Hm, holka, takových diskuzi uz tady bylo par…a vždy se tu skoro všechny pustily do autora diskuze…pac babka je chadak stara a ty taky jednou budes a bla…bla…bla…chtěla bych tadyk videt nektere, kktere by byly v tve situaci, jestli by byly tak tolerantni…takze bud na babicku hodna a udelej ji vse, co ji na ocich vidíš a navstevy??? To ti prece nemůže vadit, ze ti cizi lidi lezou do soukromi…smradlavi ustekani psi??? No jsou to jen zvířata…tak to neres, ze ti ponesou spinu tam, kde budes mit ocekavane miminko…zakladatelko, tady se radeji nerad… :? :mavam:

Tak za prvé, nikdy bych v takové situaci nebyla. Za druhé ke starým lidem je třeba mít trochu schovívavosti, protože ta babča si třeba 60 let žije svůj život, má své zvyky na něco je zvyklá a těžko se na stará kolena bude celá předělávat. A pokud je to tak jednoduché, tak ať se přizpůsobí mladí, pro ně je to ještě jednodušší, oni své zvyky nemají třeba 60 let.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová