Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
V mojí sociální bublině se konají dvoudenní tahy, rychty, občas za podpory nelegálních látek, sex není tabu ani náhodou, ba naopak, a občas se stane i nějaká ta trojka, takže rozhodně nejsme žádná parta prudérních mnichů a jeptišek, a stejně mi pravidelné výlety tří mužů s umělými vagínami, balíkem kondomů a lubrikantu přijdou přitažený za vlasy![]()
My sme s mužem pro každou špatnost, ale máme dohodu, můžeme si jeden i druhý požádat o cokoliv, klidně i o kámošku do postele, kdyby na to přišlo, ale „blbnout“ budeme jen společně. Aby mi mizel na nějaký pravidelný hromadný honimírský (?) víkendy, to bych zkousávala docela blbě.
Ona to bude nejspis cely pohadka- bud od zakladatelky, nebo jejiho pritele…
V mojí sociální bublině se konají dvoudenní tahy, rychty, občas za podpory nelegálních látek, sex není tabu ani náhodou, ba naopak, a občas se stane i nějaká ta trojka, takže rozhodně nejsme žádná parta prudérních mnichů a jeptišek, a stejně mi pravidelné výlety tří mužů s umělými vagínami, balíkem kondomů a lubrikantu přijdou přitažený za vlasy

My sme s mužem pro každou špatnost, ale máme dohodu, můžeme si jeden i druhý požádat o cokoliv, klidně i o kámošku do postele, kdyby na to přišlo, ale „blbnout“ budeme jen společně. Aby mi mizel na nějaký pravidelný hromadný honimírský (?) víkendy, to bych zkousávala docela blbě.