Přítelovy výlety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.3.23 14:41
@Russet píše:
Osobně by mi to chlapa asi znechutilo. Mé sociální bublině muži štípají dřevo, opravují kapající kohoutky a milují se se svou ženou. Když si vyrazí na pánskou jízdu, přes den sportují, večer posedí u piva a jdou spát. Kdyby měl tu umělotinu na upustění páry, když je beze mne, to bych asi nezkoumala. Ten zbytek mi opravdu přijde nechutný.

V mojí sociální bublině se konají dvoudenní tahy, rychty, občas za podpory nelegálních látek, sex není tabu ani náhodou, ba naopak, a občas se stane i nějaká ta trojka, takže rozhodně nejsme žádná parta prudérních mnichů a jeptišek, a stejně mi pravidelné výlety tří mužů s umělými vagínami, balíkem kondomů a lubrikantu přijdou přitažený za vlasy :? :think:
My sme s mužem pro každou špatnost, ale máme dohodu, můžeme si jeden i druhý požádat o cokoliv, klidně i o kámošku do postele, kdyby na to přišlo, ale „blbnout“ budeme jen společně. Aby mi mizel na nějaký pravidelný hromadný honimírský (?) víkendy, to bych zkousávala docela blbě.

• Citovat
  • Upravit
732
8.3.23 20:37
@Anonymní píše:
V mojí sociální bublině se konají dvoudenní tahy, rychty, občas za podpory nelegálních látek, sex není tabu ani náhodou, ba naopak, a občas se stane i nějaká ta trojka, takže rozhodně nejsme žádná parta prudérních mnichů a jeptišek, a stejně mi pravidelné výlety tří mužů s umělými vagínami, balíkem kondomů a lubrikantu přijdou přitažený za vlasy :? :think:
My sme s mužem pro každou špatnost, ale máme dohodu, můžeme si jeden i druhý požádat o cokoliv, klidně i o kámošku do postele, kdyby na to přišlo, ale „blbnout“ budeme jen společně. Aby mi mizel na nějaký pravidelný hromadný honimírský (?) víkendy, to bych zkousávala docela blbě.

Ona to bude nejspis cely pohadka- bud od zakladatelky, nebo jejiho pritele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí