Přivlastňuje si moje dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
První věc, kterou bych udělala, že bych striktně zakázala zveřejňování fotek dítěte na ig.
Edit…a aby si spolu telefonovaly, to bych taky korigovala.
Příspěvek upraven 25.04.21 v 15:13
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych zarlila bohuzel. Dcera ji ma asi rada a bere jako kamaradku sveruje se ji a delaji spolu veci, ktere vy ne. Kolik dceri je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S tím fakt nenaděláš nic, buď ráda, že má dcera takovou kámošku - opravdu by bylo horší, kdyby holku nenáviděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žárlíš. Ale zkus se nad to povznést. Nebo chceš zbytečně vyhrotit vztahy s člověkem, kterého má tvá dcera evidentně ráda? ![]()
- Citovat
- Upravit
V teto situaci bych sama bojovala se zarlivosti, ale zase je to lepsi, nez macecha, co se snazi odstrihnout dite od otce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všem, s expartnerem máme dceru v střídavě péči, všechno bylo celkem v pohodě. Dokud si nenašel přítelkyní, ona se k němu prakticky hned nastěhovala. Měla jsem strach, jak bude vycházet s dcerou, ukázalo se že spolu vycházejí dobře, možná až moc. Dcera o ní pořád mluví, každý den si spolu telefonují, takhle si nevolala ani s ex. Taky se stejně oblékají, dcera mi vypráví co spolu dělají jen oni dvě a já myslím že to nextka přehání. Náhodou jsem narazila na její instragram a má tam na můj vkus moc fotek s dcerou, má tam komentáře typů moje princezna atd. Mluvila jsem o tom s ex, ten na mě vyjel že žarlim, a že je rád že má jeho přítelkyně s dcerou tak dobrý vztah. Vím že by bylo horší, kdyby nextka byla nějaká zlá macecha, ale tohle její chování mi taky nepřipadá ok a celkem mi to vadí. Jen nevím co s tim dělat, s expřítelem není žádná řeč.
Nepíšeš, kolik dceři je, S tím toho moc nenaděláš. Já takhle visela na tetě, neteř zase na mně. Holt je ta „dospělá kamarádka“ vždycky víc v pohodě než máma.
Ale máma je máma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fotky bych rázně zatrhla. Ostatní bych nějak neresila. Buď ráda, že spolu dobře vychází a není to nějaké macecha co ji nemůže vystát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O to jsem se pokusila, ale s ex opravdu není žádná řeč, mám pocit že mi to všechno dělá schválně, nevím co si o tom myslet, dřív byl úplně v pohodě. Já jsem dceři nejdřív dovolila aby si volali jen jednou, ale dcera do mě pořád hučela a dělala hysterický scény, byla jsem pro ní pak ta nejhorší, pak si ex vymyslel že jí bude volat on, že na to má jako otec právo. Ale stejně dcera mluví hlavně s nextkou. @podzim Je jí 8
- Citovat
- Upravit
Bud rada, ze maji dobry vztah. Nikde neni psano, ze vztah tvemu ex vydrzi. Je to trochu moc a taky by se mi to nelibilo, ale nedavala bych to znat a uz vubec to neresila s ex. Zkus se s dcerou zblizit taky, delejte si treba holcici dny, planujte vylety, neco spolu uvarte, koukejte na film, nauc ji nejaky svuj konicek, projdete tvoje fotoalba a vypravuj ji, nebo ji ber na mista, kde jsi to mela rada jako mala. Nepises, kolik ji je. Cim starsi, tim horsi je necim zaujmout. Fotky na soc sitich bych zakazala. Promluvila bych o tom primo s tou pani, slusne bych ji poprosila a zduvodnila to bezpecnosti. Ja mam fejs a fotku ditete tam jeste z tohoto duvodu nemam ani jednu, takze u me by to bylo logicky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 píše:
Fotky bych rázně zatrhla. Ostatní bych nějak neresila. Buď ráda, že spolu dobře vychází a není to nějaké macecha co ji nemůže vystát.
Fotky může zakazovat jen pokud je sama na net nedává.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
O to jsem se pokusila, ale s ex opravdu není žádná řeč, mám pocit že mi to všechno dělá schválně, nevím co si o tom myslet, dřív byl úplně v pohodě. Já jsem dceři nejdřív dovolila aby si volali jen jednou, ale dcera do mě pořád hučela a dělala hysterický scény, byla jsem pro ní pak ta nejhorší, pak si ex vymyslel že jí bude volat on, že na to má jako otec právo. Ale stejně dcera mluví hlavně s nextkou. @podzim Je jí píše: Více
Zkus to spíš pozitovně. Udělej si s dcerou holčičí den, pobavte se.
Zákazama jí bude nextka ještě vzácnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bábrdl Je jí 8. Mě nevadí chování dcery, to dokážu pochopit. Ale vadí mi chování ex a jeho přítelkyní, myslím že jde docílit toho aby spolu měli hezký vztah a zároveň na ní dcera tak nevisela. Mám dojem že mi to dělali schválně, třeba to s instragramem mi přijde za hranou.
- Citovat
- Upravit
Ahoj všem, s expartnerem máme dceru v střídavě péči, všechno bylo celkem v pohodě. Dokud si nenašel přítelkyní, ona se k němu prakticky hned nastěhovala. Měla jsem strach, jak bude vycházet s dcerou, ukázalo se že spolu vycházejí dobře, možná až moc. Dcera o ní pořád mluví, každý den si spolu telefonují, takhle si nevolala ani s ex. Taky se stejně oblékají, dcera mi vypráví co spolu dělají jen oni dvě a já myslím že to nextka přehání. Náhodou jsem narazila na její instragram a má tam na můj vkus moc fotek s dcerou, má tam komentáře typů moje princezna atd. Mluvila jsem o tom s ex, ten na mě vyjel že žarlim, a že je rád že má jeho přítelkyně s dcerou tak dobrý vztah. Vím že by bylo horší, kdyby nextka byla nějaká zlá macecha, ale tohle její chování mi taky nepřipadá ok a celkem mi to vadí. Jen nevím co s tim dělat, s expřítelem není žádná řeč.