Přivřené prsty ve dveřích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
23.8.07 12:19

přivřené prsty ve dveřích

ahojte všichni, prosím o radu, dcerce 21m zabouchl průvan dva prsty mezi panty, hýbe s nima, ale má je nateklý a červený, neznáte nějaký fígl co jí na to dát, aby se jí ulevilo (nemyslím prášky od bolesti).Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
741
23.8.07 12:26

Zkus se zeptat v lékárně na Ibalgin gel. Manža měl teď dost naraženou a oteklou ruku a pomohlo mu to. Ale nevím, jestli je to vhodný pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
23.8.07 12:33

Já bych zavolala dětské lékařce a poradila bych se s ní. Stát se to může každému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
23.8.07 12:53

Studený obklad a poradit se s doktorkou, jestli by nebylo vhodné zajet na rtg, jestli to nemá zlomený. Kamarádky dcera spadla na zápěstí, hýbala s ním a přesto to bylo zlomené :(
Tohle se opravdu může stát každému, neboj se, že budeš za špatnou matku!
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
23.8.07 13:04

Doma používáme mražený hrášek nebo kukuřici zabalenou do utěrky. Docela to uleví, ale k doktorce bych raději zašla taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
23.8.07 13:57

Asi by to chtělo ten RTG, protože takhle se to lehce zlomí, pokud mezi dveřmi nebylo nějaké supr těsnění. Kamarádka si takto zlomila malíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
23.8.07 16:03

Mě se to stalo, když jsem byla malá. Tak to bolelo, že si dodnes pamatuji… Pomahálo chladit, chladit, chladit… A byla jsem OK, žádný zlomeniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
31.8.12 15:17

Ahojky dovolím si oživit tuto diskusi je toasi hodinu zptály co jsem si při otevírání okna přivřela ukazováček, prostředníček a prsteníček bolí to hodně brní mi to a mám to celkem nateklé mohlo by to být i zlomené? co myslíte? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
31.8.12 15:19

Studený obklad a nějakou hojivou mastičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
31.8.12 15:19

Může to být i zlomené :mavam:.chudáčci, jejda. není lepší ty okna neumývat? já je meju, když přes ně není vidět :mavam:,brzy se uzdravte, všichni, co máte bolístky.

• Citovat
  • Upravit
1917
31.8.12 15:25

Zkuím to protože na úrazovku jezdím co chvíla s kolenem nechce se mi tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
31.8.12 15:26
@katula9 píše:
Ahojky dovolím si oživit tuto diskusi je toasi hodinu zptály co jsem si při otevírání okna přivřela ukazováček, prostředníček a prsteníček bolí to hodně brní mi to a mám to celkem nateklé mohlo by to být i zlomené? co myslíte? díky moc

Nedávno jsem měla něco podobného z ukazováčkem docela dost i zmodral, v lekarně jsem si koupila ortézku a 2 dny jsem prst v ní měla a teď jsem ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.15 02:12

Ahoj. Mohu zažádat někde, ať mi nechají po zranění odstranit nehet? Zavřela jsem si prst do dveří od auta - doslova. Před 14 dny. Od té doby 3 převazy a teď jsem si to měla převázat sama. Nedokážu si ale představit, že jsem bez obvazu a těch vložek, co se přikládají mezi zranění a obvaz - ono mi to celkově tlumí nálety mého divokého syna a nebolí to tolik. Když jsem si na to při převazování sáhla, bolelo mě to hodně a nebyla jsem schopna si ani utřít ruce do ručníku (což taková neschopnost je u matky na mateřské s dvouleťákem trošku děsivá). Chtěla bych ten proces urychlit, nechat si rovnou odumřelý nehet odstranit - navíc mám pod ním 0,5cm černou bouli, která kořen nehtu nadzvedává (při zranění jsem měla kořen nehtu odchlípnutý od prstu + několik dalších větších prasklin kůže - tlak je potvora :D ). Jde o odstranění nehtu zažádat? Sama si ho fakt neurvu, protože na to nemám :mrgreen: Já zkrátka bez obvazu nejsem schopna normálně fungovat, ale s ním taky ne. Chci, abych už nehet měla pryč, možná by tam nebyla ta boule a mohlo se mi to hojit. Kam s tím jít? Děkuji předem za reakce a za respektování anonymu (už jen proto, že v ten den byla rodinná sešlost a já se raději vymluvila na bolest hlavy, než abych přiznala, že jsem si sejmula prst ve dveřích auta a musela na pohotovost - cítila bych se trapně, že sedím s blbým prstem, ze kterého sice tekla krev jak z pašíka, na pohotovosti).

• Citovat
  • Upravit
4373
8.1.15 02:28

Ahoj, já bych normálně zašla na nějakou ambulantní chirurgii, bez problému. Oni ti to i pak ošetří, takže určitě lepší, než aby ti to trhal třeba manžel nebo tak :D

A ber to i tak, že doktor si na tobě uleví a pak bude třeba milejší na pacienty :lol: (to mě jen tak napadlo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák