Jak na výdělek alespoň 5000 kč měsíčně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1087
21.11.17 09:09
@LimitedEdition píše:
Dělala jsem obchoďáka. Sice ne u profi, ale u jiné společnosti. A věř mi, že z klientely cca třeba 80ti lidí a normálně platila asi čtvrtina. Ze zbytku jsem to musela buďto páčit nebo si neustále kladli podmínky, že dneska dají 200 a zítra ať se stavím pro zbytek. Byl domluvený čas a místo a oni pět minut předtím napsali, že jsou na druhé straně města. Takže jsem tím trávila i pět hodin denně a provize za to fakt nestála, více jsem projezdila než vydělala. Takže mít třeba dvěstě lidí tak by se mi víc oplatilo jít dělat osmičky. Takže radši to doučování

No a u koho si delala? Kdyz tak sz…

Znama delala provident a nastavila si 3 dny v tydny a vzdy dala pulce klientu vybrat mezi jedbim ci druhym a ten treti mela jako rezervu nebo pro neplatice. A delala to treba dve hodiny. Ty lidi si naucila ze treba nejezdila ani k nim domu ale ze na ni nekde cekali vebku ona jen vzala pe ize a podepsala a to ji pry taky dost lidi beplatilo. A to dela na vesnici a pry 3000kc v pohode mela jen za vybery s tim ze se ji vzdy podarilo i nejakou pujcku uzavrit takze ji to hodilo vic. Pry pred vanoci a v lete a pak jeste jeden mesic mela i za pujcky 10 000kc atd…

Ten profi se plati myslim na ucet tak predpokladam ze je to jen o novych pujckach… me by treba i todke bavilo. Ta znama si davala inzeraty na net zadarmo ci na facebook a pak uz jen odpovidala na dotazy nebo se rovnou s nekym domluvila atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat